az én felnim 11 széles, szal az 2-vel szélesebb
pont fasza lenne, mert még úgy is maradna legalább 2-2 centi oldalanként
a probléma csak az, hogy 17 colos a felnim....
160-as gumi van rajta, de mivel keskeny a felni ezért púpos rajta
no a felni gumival talalkozo resze kb13 centi.18 col magas.a villa belso tavolsaga 22 centi,kulso 28, vagyis a villa maga 3-3centi vastag.ha jol neztem 15 centi szeles maga a felni agya.a szamok hozzavetolegesek,nem professzionalis meres volt +- 1 centi elkepzelheto.
Erre a cimre kuldheted... Soor Laszlo, Bajai ut 11, 6527 Nagybaracska. Megkernelek, bizonyara megertes hogy ha lehet meg ma feladd, mert mar egy honapja a motorom parkolva van a sezon meg lassan de biztosan mulik. A moci FZR600 1991-es 3HE. Kosziiiiii!
deee mashogy megoldom,nem kell hetvegeig varni.a te vazad ugyis 2kr,es abban ugy tudom vekonyabb gumi van.megkerdem haveromat,h merje le az ovet,az o gepe 2kr-es,meg lemerjuk az en 600-asomat.
oszinte leszek,nem tudtam megnezni,de kov. hetvegen eskuszom megnezem.csak szombat este berugtam de nagyon,es vmikor hajnalban ertem haza.kora du-ig aludtam(meg probalkoztam eltben maradni:) ),aztan mar mentunk is gyorsulni,es megint csak sotetedes utan ertem haza.de igerem e het vegen tutira megnezem!
Na srácok,megvan a motorjogsim!Feri,te kinél vizsgáztál,nem ismerős Sándor István?Ő volt a vizsgáztatóm.Szerdán megyek intézem a papirokat,aztán még két hét mire megkapom.Feri,mikulásra akár együtt is motorozhatunk!
most szolt anyam,h mertek,amerre jottem.en nem lattam trafit.van 60 napom,h osszegyujtsem a lovet,ha megis kattintottak:) epp a trafi hely elott huzattam meg 220-szal. kivancsi leszek.
a tapasztalat:)
haverom 400-as zxr-e ellen gyorsultam,es fej fej mellett haladtunk,v o volt elorebb.igaz,mikor elorebb volt,rosszul startoltam. de most mar ketelkedem benne,mert ma megint kimentunk gyorsulni.kijott egy 600-as GSX-f es lehagytam,mint a huzat.o meg fej fej mellett ment a 400-assal.szoval lehet en b.sztam el.jovo het vasarnap kiderul:)
ok,megnezem.bar nem tom,h a tengely vastagsaga jo lesz-e,ha nem gond,nem vennem ki a hatso kereket:)
viszont kerdeznem,h te csak yamahahoz tudsz alkatreszt,v esetleg hondahoz is? va negy imserosom,akinek 250-es v2-es hondahoz kellene lancfeszito.legalabb is az ara:)
nem tudom melyik szol a legjobban fzren,nem votl szerencsem kiprobalni.egy biztos.az en yoshimnak brutalis hangja van.eddig mindenki megfordult az utcan ,mikor 7 fole engedtem a fordulatot:D arrol nem is beszelve,h ellenallhatatlan ero kenyszeriti a csuklomat,h rangassam neki.gyonyoru hangja van
pont fasza lenne, mert még úgy is maradna legalább 2-2 centi oldalanként
a probléma csak az, hogy 17 colos a felnim....
160-as gumi van rajta, de mivel keskeny a felni ezért púpos rajta