Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv feladtad a kart?
heló az enyém is 70-90 között szitál kicseréltem a telószimeringet és az olajat is, a kormánycsapágy jó.a teleszkóp szárak alján van egy kis persely(csapágy szerü) és valószinüleg azok vannakl kikopva azért szitál! sztem nálad is ez a probléma.
:DDD es a meg ehhez hozzateszem,h most irattam at a nevemre,es azeredetvizsgara igy ment el... nezhetett a csavo rendesen. sajna nem volt idom elotte letakaritani.egett is a pofamrol a bor,de hat ez van.
amugy igen,rendesen megrepedt.2 helyen is,szoval min. 5-6ezres kar van rajta.qrva galamb!de legalabb megdoglott.a visszapilantoba ncsak egy nagy tollfelhot lattam
Javaslom takarítsd le a vért,mert ha leviszi a szél a tollat,nemigen tudod bemagyarázni a rendőröknek,hogy nem a Rózsika nénit ütötted el!
Feri jól nyársra kaptad azt a struccot!Jól látom,még az idom is elrepedt?
Snoopy,megjött a csomag,Thank jó,verik a macskát!
300-ert hirdetem de ha 250-et kapok erte,megelegszem. forralja a vizet.mellesleg a kepen o is ott van,csak a ket oldalidom le van veve. valoszinu a hengerfej el va nrepedve,mert mast mar mindent leellenoriztunk.szelepek felujitva,kicserelve,szelepszimmeringek ujak,fotengelycsapagyak ujak,ujra va nperselyezve,adok hozza olajat,legszuro atalakitva tisztithatova,stb stb stb. tobb,mint 600E Ftban van a motor.de mar ne mtudok ra kotleni tobbet.ha kicsereli az uj tulaj a hengerfejet,es atpakolja az ujba a szelepeket,kituno motor lesz belole. idomok itt ott karcosak,de meg igy is baromi jol nez ki
Szép a vas
Buon giorno!
mennyi pénzt szeretnél kérni a motorért? hibái? stb.
itt vannak a kepek,ahogy igertem.
a 3 utolso a mai nap trmese.egy kibaszott galamb keson szallt fel.telibekaptam
kitartas,meg hosszu a szezon.hala a globalis felmelegedesnek:)
amugy ha ilyen ugyes vagy motor eladasaban,eladhatnad az en regi 250-esemet:) a kialkudott vetelar 5-10%-a a tied:)
köszi. 2 napig tudtam is használni.
tudom hogy csak az irigység szol belöletek egyébként szét vertem
ja, már látom! gratula az új motorhoz!
Hát ez meg mi a szar? Nyáron kék csizma?
Mit csináltál vazze?
Nem az volt. Segitettem az egyik ismerösömnek beton verni és az 5 kg kalapács leugrott és pont lábfejen kaptam magam 3 csont eltört a lábfejemben. egyébként én is lecseréltem a gsx-et.
egy hetig odavagyok nyaralni,es ez tortenik? micsinaltal?ugye nem motorral?
ezért
dehogy tolom,megy az magatol
amugy miert nem motorozol?
ok. olvasom tolod a gépnek. irigyelek is érte mert nekem most egy darabig nem lesz motorzás
igerem,holnap letoltom a telefonrol:)kb 8 es 9 kozott:)
és képet mikor látunk rola?
max 2 decit ontottem bele,csak haverom,meg en se vagyok az a kistestu emberke,es hat o ult hatul.szoval elkepzelhetonek tartom,h az olaj a hatso reszbe torkollott,es magat a jeladot mar nem erte el. egybol leszallitottam:) most az uvegablak feleig van.tegnap boven volt 7 ezer felett,akar 11-12ig is kiporgott.neha lattam is ,h fustolt,de haverok szerint nem veszes.csak magas fordulaton egy fel masodpercre eresztett. en mar mindenben a hibat latom,felek mindentol:)
1 lityot tuti nem eszik,akkor megnyugodok:)
ha bevillan az olajlámpa, akkor nagyon kevés benne az olaj! és akkor kell bele vagy 3-4 deci. Amúgy 7000 fölött eszi jelentősen az anyagot, olyan 1l/1000 km-ig teljesen OK
nem epitek at rajta semmit se,meg nem.egyelore ismerkdeunk.majd ha a masiktol megszabadulok,akkor esetleg ,de nekem most jo igy.kicsit aggaszt az olajfogyas,de remelem ez altalanos egy ilyen FZRnel.nem egesz 2 decit toltottem utana 520km utan. igaz szintetikus 15W50 van benne,lehet ez is az oka.