Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sok sikert a vételhez.
rogton csorgok,amint tudom a szamod.bar lehet elmentetem,de most nagyo nlealjasotam,es a billentyuket alig latom. (az olvashatosag kedveert minden 3-at javitom).szoval levci ird meg holnap 9-ig,mert 10kor indulunk
koszi
én debreceni vagyok te gyagyás...
mondtam csörögj ha jössz :D
Sziasztok!

Kideritettem hogy milyen tipusu gyujtás elektronika kellene.
BB7208 3TJ-00111
Ha bárki tud ilyet mindenképpen szoljon!
Nagyon megköszönném!
köszönöm az építő jellegű infót. egy kalappal a motorvevéshez!
majd vasarnap
akkor lesz kesz a fejidom. meg addig meg nezegetek par masikat a kornyeken,ha nem jonne ossze:)
na mivan, nem mész motort nézni?
elegge:) ha nedves(teleszivta magat vizzel),akkor kisebb a hatasfoka,ha szaraz,akkor jobb.fugg az olaj minosegetol is,szoval jo par szazalekot javithat.fole felmelegedes utan mutatkozik meg.epp tegnap hallottam egy masik forumon:)
Elmegy odáig a motorod?Merre kerüljek?Nem találsz oda?
pestre nem emgyek fel,nagy kitero lenne:) de ha nem jon ossze az FZR.lehet atruccanunk pestre megnezni par motort,es akkor szolok
Én hajdúböszörményi vagyok debrecen 17 km viszont holnap f1 szóval max utánna, szerintem ne siesd el ennyire nézz meg több motort még bár 1.re is lehet jót kifogni.
off: végre megcsináltam a fék tuningot is 600as hornetről átszereltem az első fékmunkahengert plusz fém fékcső bár még a régi nyergek és tárcsák vannak de jobb lett mint volt. A fékfolyadék mennyire befolyásolja a nyomáspontot valakinek van tapasztalata ebben?
ha kerülsz felém, akkor elmegyek veled.
van itt debreceni,v kornyeki? esetleg eljohetne megnezni velem a moccot,egy jelkepes osszegert:)
ezres akkor se lesz:) ha viszont nem jon ossze ez a motor,kineztem 2 piros-feher FZR 600-ast:)
dehogy veszem meg latatlanba.megnezem,meghallgatom,es utana ha minden klappol aztan:)
mee fosik
mé ne húzza?
feri fiam ne kapkod el nem egy kilo cukorot fogsz megvenni! hallgas a "bölcsebb, okosabb, tapasztaltabb és már ne is mondjam hogy a szebb " urakra. nézd csak meg szépen azt az 1000-est. miaz hogy fosol töle nem kell azt a gázt szét tépni. az átpakolt blokkal vigyázz nehogy besz..j hogy nem tudod átiratni meg mi egymás.
akkor meg is veszed így látatlanba? mi lett az ára?

A szülőkkel én is megküzdöttem, nem egyedi eset :-) dehát ez van.
szedd össze magad kisfiam! ÖRÖKKÉ AKARNAK ÉLNI?
de felek
Majd csörögj meg ha jösz debibe
Elmegyek én is veled nézelődni ha nem zavarok :)
70/361-1342
nincs az az isten,h en feltegyem a nagy seggem egy 1000-esre nem merek felulni ra.meg a 600-astol is felek kicsit.en anno megfogadtam,h max 750-es lesz nekem.feljebb nem megyek. meg a kereklampas kivitel nem jon be.a trapezlampa megszallotja vagyok
a hirdetésedet olvasva azt hinném 10 perc bütyköléssel egy örökkévaló motorom lesz.
motoroztam!
eredmeny:felhevult blokk,elszakadt kuplungbowden
ja mult heten meg a szivatom torott le a helyerol. erzi a veget