rogton csorgok,amint tudom a szamod.bar lehet elmentetem,de most nagyo nlealjasotam,es a billentyuket alig latom. (az olvashatosag kedveert minden 3-at javitom).szoval levci ird meg holnap 9-ig,mert 10kor indulunk
koszi
elegge:) ha nedves(teleszivta magat vizzel),akkor kisebb a hatasfoka,ha szaraz,akkor jobb.fugg az olaj minosegetol is,szoval jo par szazalekot javithat.fole felmelegedes utan mutatkozik meg.epp tegnap hallottam egy masik forumon:)
Én hajdúböszörményi vagyok debrecen 17 km viszont holnap f1 szóval max utánna, szerintem ne siesd el ennyire nézz meg több motort még bár 1.re is lehet jót kifogni.
off: végre megcsináltam a fék tuningot is 600as hornetről átszereltem az első fékmunkahengert plusz fém fékcső bár még a régi nyergek és tárcsák vannak de jobb lett mint volt. A fékfolyadék mennyire befolyásolja a nyomáspontot valakinek van tapasztalata ebben?
feri fiam ne kapkod el nem egy kilo cukorot fogsz megvenni! hallgas a "bölcsebb, okosabb, tapasztaltabb és már ne is mondjam hogy a szebb " urakra. nézd csak meg szépen azt az 1000-est. miaz hogy fosol töle nem kell azt a gázt szét tépni. az átpakolt blokkal vigyázz nehogy besz..j hogy nem tudod átiratni meg mi egymás.
nincs az az isten,h en feltegyem a nagy seggem egy 1000-esre nem merek felulni ra.meg a 600-astol is felek kicsit.en anno megfogadtam,h max 750-es lesz nekem.feljebb nem megyek. meg a kereklampas kivitel nem jon be.a trapezlampa megszallotja vagyok
koszi
mondtam csörögj ha jössz :D
Kideritettem hogy milyen tipusu gyujtás elektronika kellene.
BB7208 3TJ-00111
Ha bárki tud ilyet mindenképpen szoljon!
Nagyon megköszönném!
akkor lesz kesz a fejidom. meg addig meg nezegetek par masikat a kornyeken,ha nem jonne ossze:)
off: végre megcsináltam a fék tuningot is 600as hornetről átszereltem az első fékmunkahengert plusz fém fékcső bár még a régi nyergek és tárcsák vannak de jobb lett mint volt. A fékfolyadék mennyire befolyásolja a nyomáspontot valakinek van tapasztalata ebben?
A szülőkkel én is megküzdöttem, nem egyedi eset :-) dehát ez van.
Elmegyek én is veled nézelődni ha nem zavarok :)
70/361-1342
eredmeny:felhevult blokk,elszakadt kuplungbowden
ja mult heten meg a szivatom torott le a helyerol. erzi a veget