Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

es ez vadi uj karbisor,v hasznalt?

nem maradt neked veletlenul hengerfejed?az ontveny lehet kellene kicsi peze
akkor megnyugodtam:)
25-öt adok érte
költeni már nem akarok :D
sőt... a komplett gyári idomzatot is elakarom adni frissen fekete fénnyel, lakkozva
most hívtam föl a motorszerelői sulit,
nappalin még van pár hely de nem sok.
9 percet beszéltem az ügyintézővel.
ne vedd komolyan annyira azért nem fájt.
én is a pestire jelentkezem, és szerintem nappalira.
es mennyi a karbisor?mennyit akarsz kolteni erre a gepre?
kabbe :D
fasza, szép hangja van, csak ingadozik az alapjáratom
megrendelétem Hilo-tól a karbisort, miven az enyémet nem tudjuk összehangolni
a jobb kettő később engedi a fordulatot, a bal első meg kis fordulaton nem ad megfelelő keveréket, ezért leáll az egyes henger, majd megáll a motor
ne mnez ki rosszul. es a blokk mukodik mar,v csak szepsegre mesz?:)tudok elado motort hozza,nem kell?
nem megbantaskepp mondtam,csak jo latni olyan embert,akinek szinten csipos humora van,mint nekem.sry,ha felreertettel.
Majdnem,majd ha egyszer ha veszel autót...mellesleg az önkormányzathoz hiába mész az okmányirodában kell intézni.A bíróságon a kimondott szó,a megállapodás papír nélkül is érvényes és el is fogadják.Ezé mndta apád hogy vigyázz mit beszélsz 18.-után.
Gyula sok sikert neked ! szoritunk!
közben megtaláltam a számot.
06302019371
http://www.pannoniaszakiskola....
hogy meddig azt sajnos nem tudom
ott van a teloszámuk a honlapon, szerintem holnap csörögj rájuk.
hol kell jelentkezni és meddig?
én a panonniahoz jelentkeztem pestre. 85/év. 2 éves
én jelentkeztem. levelező
engem is érdekelne ez a motorszerelő suli
motorszalon és szervízveteőként illene egy ilyen papír... meg csak tanúlnék még valamit...
a pestit vagy a szegedit néztétek? hogy lehet oda jelentkezni?
most így nézünk ki
kicsit előre áll a fejidom, mert mögötte van a műszerfalcsoport
ha lesz kisseb lecsererélem
ha teheted nappali. azért elég szopó minden szombat de vagy du iskolában lenni. Én is mennék, ha lehetne.
oké köszi, csak azért kérdeztem mert én is beíratkozok, csak még nem tom hogy levelező vagy nappali.
öcsém fog levelezőre, ma döntöttem el :-)
üdv mindenkinek!
nincs kedvem vissza lapozni közülletek ki jelentkezett a motorszerelői suliba? és nappalira vagy levelezős szakra?
a 600-al nem :-) az egy békés jószág, annyi volt csak a baj vele, hogy ha nem maradt a fordulatszám 7000 alatt, akkor elszabadult a pokol és eszemet vesztettem :-)
az R1-től egy kicsit tartok, de már nagyon várom. A próbaúton igazolta azt, hogy nagyon tud menni, pedig max 100-at ha mentem vele :-)
Na srácok jövő szerdán lesz a forgalmi vizsgám,remélem sikerül,mert már nekem is nagyon mehetnékem van a mocival.Feri nekem is szokni kell az 500-as Yamit,mert ez helyből tudja amit az előző nekifutásból.Pedig a Gilera is fürge volt amikor a power bekapcsolt,csak ugye a sornégyes már ott is húz rég,ahol a 2t még nem.Nameg a 84 ló az nem 30.