kabbe :D
fasza, szép hangja van, csak ingadozik az alapjáratom
megrendelétem Hilo-tól a karbisort, miven az enyémet nem tudjuk összehangolni
a jobb kettő később engedi a fordulatot, a bal első meg kis fordulaton nem ad megfelelő keveréket, ezért leáll az egyes henger, majd megáll a motor
Majdnem,majd ha egyszer ha veszel autót...mellesleg az önkormányzathoz hiába mész az okmányirodában kell intézni.A bíróságon a kimondott szó,a megállapodás papír nélkül is érvényes és el is fogadják.Ezé mndta apád hogy vigyázz mit beszélsz 18.-után.
engem is érdekelne ez a motorszerelő suli
motorszalon és szervízveteőként illene egy ilyen papír... meg csak tanúlnék még valamit...
a pestit vagy a szegedit néztétek? hogy lehet oda jelentkezni?
a 600-al nem :-) az egy békés jószág, annyi volt csak a baj vele, hogy ha nem maradt a fordulatszám 7000 alatt, akkor elszabadult a pokol és eszemet vesztettem :-)
az R1-től egy kicsit tartok, de már nagyon várom. A próbaúton igazolta azt, hogy nagyon tud menni, pedig max 100-at ha mentem vele :-)
Na srácok jövő szerdán lesz a forgalmi vizsgám,remélem sikerül,mert már nekem is nagyon mehetnékem van a mocival.Feri nekem is szokni kell az 500-as Yamit,mert ez helyből tudja amit az előző nekifutásból.Pedig a Gilera is fürge volt amikor a power bekapcsolt,csak ugye a sornégyes már ott is húz rég,ahol a 2t még nem.Nameg a 84 ló az nem 30.
nem maradt neked veletlenul hengerfejed?az ontveny lehet kellene kicsi peze