Sziasztok!van egy eladó Finster kipufogóm egy Fzr 600-asra összekötő csővel együtt.Az enyémen gyönyörűen szólt csak a gyárival adtam el és megmaradt!Az ára:33000 Ft.
jól van kisfiam, na tessék hajtani azt a gépet, nem á p puhánykodunk.. amúgy ééééééén ha olyan lennék mint tew, hogy neem nagyon eröltetném a végsebességi meneteket, egyből kapna egy rövidebb szekunder áttételt.. a mostanin is alap volt. úgyse nagyon jársz 200 felett, de ha nem félsz valami rövidet beválasztani ég és föld lesz.
tegnap gyorsultunk haverom ZXR 400-asaval. a ket motor szinte fej-fej melllett haladt. 3x elb.sztam a rajtot,es megver.de 4.-re megtalaltam a helyes indulast.se utolerni,se lehagyni nem tudtam.hihetettlen,h a kawak hogy ki vannak hegyezve. mar mar majdnem sirva fakadtam:) de rajottunk az okara is.az a szar ugy porog,mint a veszedelem.raadasul rovidebbek a sebessegek is benne.hiaba,az FZR azert csak turasabb kicsit.
a nagy hajtasban eszrevettem,h neha kicsit fustol. es ket szemely alatt be is villant az olajjelzo. szoval ez az FZR is eszi az olajat.de ahogy neztem 500km alatt jo,ha megevett 1 decit. sztem ez meg nem veszes,v igen?
meg ez is sok nekem.olyan majrecsikom van,h meg lehet teriteni rajta:D itt meterkben kell szamolni,nem centikben
ez ngem kiszoglal jo par evig,aztan johet egy R6-os.
a kepeket 2 napja megcsinaltam,csak meg lusta volta mfeltolteni:)
ami kesik nem mulik,de mostansag sok a program korulottem.ideje lenne ma pihenni,de akkor meg megyek motorozni:) nehez az elet
gyerekek,egyre jobban tetszik ez a hacca'as
ma a 47-esen megleptem a 220-at es meg hatra volt a 6. sebesseg.kicsit meg fosok tole,de boven vannak erotartalekai.
meg csak ismerkedunk,alig 470km-t mentem vele.ha olcsobb lenne a benzin,le se szallnek rola
megcsinaltuk a feklampat is,a hatso elkoszolodott,es ne nyitott normalisan,az elsoben meg el volt torve egy rugo.ma estefele pakolom vissza.kicsereltem az akksit is,ismet hibatlan a kicsike.mar csak egy frappans nevet kellene valasztani.Frezia megse lehet,az mar van egy az udvarban:)
az fasza.megoli,es segitsegnyujtas nelkul elhajt.megis mit gondol ilyenkor? a lenyeg,h elkaptak,remelem jol megrangatjak.minimum egy olaszliszkat kene nyujtani neki.
Helyszíni adataink szerint a motort vezető fiatalember a Széchenyi utcán haladt a Nyugati utca irányába, amikor a szemből érkező mikrobusz sofőrje szabálytalanul elékanyarodott. A mikrobuszos ugyanis annak ellenére próbált lefordulni a Szepességi utcára, hogy azt ott nem szabad. A gépkocsi vezető fiatalember segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, de rövidesen elfogták.
8'09
A balesetben a motoros halálos sérülést szenvedett. A mentők sokáig próbálták újraéleszteni, sajnos sikertelenül. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.
Kék hírek Hajdú-Biharból
Hát ha nincs más megbeszéljük mert akarom még közuton használni !
Látom te se azért építetted hogy vizsgára visszaépísd! Ott is 7000 ft a vizsga meg 1 rekesz sör?
Ja köszi! Szép szép de szaroznak vele nem értem miért szolnak bele mindenbe E betü legyen ,Kuva életbe!
Azt mondták épitsem vissza most járt le a müszaki lehet csak pálya gép lehet belöle
Debrecenbe hol müszakiztatad? Amugy a kormány és a lámpa nemjön be nekik pedig minden Street gép ilyen általába!:(
Láttam a géped, egyből megakadt rajta a szemem :) Szép lett nagyon, grat hozzá! Az enyém műszakis még kb 2 napig mert vonom ki forgalomból! A műszerfalam az fzr 400, nem tudom hogy jó e neked! Amugy meg már csak a fordulatszám és a vízhőfokmérő van meg!
Értem Látom a Szoboszloi X-bikers találkozoján feléptetek! azon énis ott voltam!:)
Erre a motorra tudtál csinálni müszaki vizsgát? vagy mindig Sreetfigther gép volt?
Engem Komplett müszerfal érdekelne!
a nagy hajtasban eszrevettem,h neha kicsit fustol. es ket szemely alatt be is villant az olajjelzo. szoval ez az FZR is eszi az olajat.de ahogy neztem 500km alatt jo,ha megevett 1 decit. sztem ez meg nem veszes,v igen?
ez ngem kiszoglal jo par evig,aztan johet egy R6-os.
ami kesik nem mulik,de mostansag sok a program korulottem.ideje lenne ma pihenni,de akkor meg megyek motorozni:) nehez az elet
ma a 47-esen megleptem a 220-at es meg hatra volt a 6. sebesseg.kicsit meg fosok tole,de boven vannak erotartalekai.
meg csak ismerkedunk,alig 470km-t mentem vele.ha olcsobb lenne a benzin,le se szallnek rola
megcsinaltuk a feklampat is,a hatso elkoszolodott,es ne nyitott normalisan,az elsoben meg el volt torve egy rugo.ma estefele pakolom vissza.kicsereltem az akksit is,ismet hibatlan a kicsike.mar csak egy frappans nevet kellene valasztani.Frezia megse lehet,az mar van egy az udvarban:)
Helyszíni adataink szerint a motort vezető fiatalember a Széchenyi utcán haladt a Nyugati utca irányába, amikor a szemből érkező mikrobusz sofőrje szabálytalanul elékanyarodott. A mikrobuszos ugyanis annak ellenére próbált lefordulni a Szepességi utcára, hogy azt ott nem szabad. A gépkocsi vezető fiatalember segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, de rövidesen elfogták.
8'09
A balesetben a motoros halálos sérülést szenvedett. A mentők sokáig próbálták újraéleszteni, sajnos sikertelenül. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.
Kék hírek Hajdú-Biharból
Mert te is a közelbe?
ti hol laktok?
Látom te se azért építetted hogy vizsgára visszaépísd! Ott is 7000 ft a vizsga meg 1 rekesz sör?
Azt mondták épitsem vissza most járt le a müszaki lehet csak pálya gép lehet belöle
Debrecenbe hol müszakiztatad? Amugy a kormány és a lámpa nemjön be nekik pedig minden Street gép ilyen általába!:(
Erre a motorra tudtál csinálni müszaki vizsgát? vagy mindig Sreetfigther gép volt?
Engem Komplett müszerfal érdekelne!