Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap Citadella?Ott leszel?
milyen kell az 1000-re? mert nekem van egy gyári a 600-asra, jó az sok más modellre is. Állítható 4 lépésben a távolsága. viszont 5ezer alatt nem nagyon adom, mert 15-öt adtam érte :-)
SRÁCOK keresek fzr 1000 exuphoz első fékkart ócsón v kinek nincs elfekvő be egy jó ellapotba? üdv
üdv! szerintem a finster dob egy nogyn jó márka gyönyörü tiszta hanggal az egyik ismerősömnek pont fazeren van eszméletlen milyen gyöngyszem hangja van én csak ajánlom neked!
gratulalok!udvozollek az elok kozott!
ha minden osszejon,akkor igen
passz.meg kell nezni,de most meg nincs 600-asom,h kiprobaljam:)
sose halok meg.
Halli skacok!Finster sportdobot akarok tenni az Fazer6-ra.Mi a véleményetek rolla?
csak vigyázz magadra csajé
jösz debibe?
a baleset óta elöször mentem egy nagyobb kört a motorral!
Kközben megcsináltam a relét(spray+fbs) és most jónak tűnik, ha tévednék akkor természetesen érdekel. köszi!
Ja a kapcsolót is most szereltem fel hihetetlen szívással, de működik végre.
éppenséggel hever egy valahol a doboz alján. 1000+postaköltséget megér?
Sziasztok! Valakinek nincs feleslegbe 1 index reléje?
Feliratok:
41R-71
ND FX257N
27W*2+3,4W
23W*2+3,4W
benne 1db MR31 6A kattogó dobozka meg 1 db tekercs van.
?
Kár,pedig jó lett volna.A lámpák se jók?
nem,mert kisebb a vaz.ep ezert 400-as blokkot se lehet bele tenni.
Elismerem kicsit streetes megjelenésű,de 110000-el olcsóbb mint a másik.A tiedről nem lehetne áttenni az idomokat és egyebeket?Akkor úgy alakítod,ahogy akarod.
ne mteljesidomos.es ne mtetszi ka hatso,es elsolampa:)
Most tett fel egy ózdi srác egy Fzr600-ast ide a Képes Motorba 330000-ért.Szerintem beszélj vele.
persze,3-at:D
nem,most beszeltem delben a bankkal.megkapom a hitelt!
ha szerencsem van,holnapa szamlan lesz a penz..du 2-kor derul ki.ha igen,irany debrecen vasarnap:) ha nem,akkor bajban leszek... de mar kineztem egy rf 400-ast is itt szegeden. ha nem jon ossze az FZR,akkor o lesz a kivalasztott!
Bagoly megjött a csomag,köszi.Feri vettél már mocit?
hja,sry,kapcsoltam:)
dehogy új
Hilo bontott mocijáról van
Tag-nak 3LN-es karbisora van
hengerfejem nincs
az nem kis pénz...
itt ajanlott vki occson gumit a mocihoz? kellene ZXR-re egy hatso.ha igen,jelentkezzen!