milyen kell az 1000-re? mert nekem van egy gyári a 600-asra, jó az sok más modellre is. Állítható 4 lépésben a távolsága. viszont 5ezer alatt nem nagyon adom, mert 15-öt adtam érte :-)
üdv! szerintem a finster dob egy nogyn jó márka gyönyörü tiszta hanggal az egyik ismerősömnek pont fazeren van eszméletlen milyen gyöngyszem hangja van én csak ajánlom neked!
Kközben megcsináltam a relét(spray+fbs) és most jónak tűnik, ha tévednék akkor természetesen érdekel. köszi!
Ja a kapcsolót is most szereltem fel hihetetlen szívással, de működik végre.
Sziasztok! Valakinek nincs feleslegbe 1 index reléje?
Feliratok:
41R-71
ND FX257N
27W*2+3,4W
23W*2+3,4W
benne 1db MR31 6A kattogó dobozka meg 1 db tekercs van.
?
Elismerem kicsit streetes megjelenésű,de 110000-el olcsóbb mint a másik.A tiedről nem lehetne áttenni az idomokat és egyebeket?Akkor úgy alakítod,ahogy akarod.
persze,3-at:D
nem,most beszeltem delben a bankkal.megkapom a hitelt!
ha szerencsem van,holnapa szamlan lesz a penz..du 2-kor derul ki.ha igen,irany debrecen vasarnap:) ha nem,akkor bajban leszek... de mar kineztem egy rf 400-ast is itt szegeden. ha nem jon ossze az FZR,akkor o lesz a kivalasztott!
Ja a kapcsolót is most szereltem fel hihetetlen szívással, de működik végre.
Feliratok:
41R-71
ND FX257N
27W*2+3,4W
23W*2+3,4W
benne 1db MR31 6A kattogó dobozka meg 1 db tekercs van.
?
nem,most beszeltem delben a bankkal.megkapom a hitelt!
ha szerencsem van,holnapa szamlan lesz a penz..du 2-kor derul ki.ha igen,irany debrecen vasarnap:) ha nem,akkor bajban leszek... de mar kineztem egy rf 400-ast is itt szegeden. ha nem jon ossze az FZR,akkor o lesz a kivalasztott!
Hilo bontott mocijáról van
Tag-nak 3LN-es karbisora van
hengerfejem nincs
az nem kis pénz...