51mm a cső átmérőlye amire rádugom a dobot! Bilincs van hozzá! Sajnos még mindig nem kaptam vissza a jogsim ugyhogy jó lenne ha házhoz jönnél! Ha érdekel akkor a részleteket msn-en megbeszélhetjük! sfmark@freemail.hu!
Azért adom el mert gyűjtök uj motorra, és azért darabokban mert igy jobba kijövök belőle!
Hi!
A debreceni személyes átvétel megoldható mondjuk akár ma bár nemtudom hogy érek rá de kora délután a nagybusz végállomáson? Esetleg holnap érek rá azután max jövőhét eleje.. Megtudnád mérni pontosan hány mm az a cső amelyikre rácsúszik? Bilincs valami van hozzá?
Köszi:
Ati
no,megerkeztem nyaralasbol.agysejtek koszonik rendben vannak,csak kevesen maradtak:)
nem tudom,h gyorsulna-e tovabb.jott a kanyar,es nem probaltam.meg az osszeszokasnal tartunk.
megneztem viszont a kelampat.a hatso kapcsolot meg kellett tisztitani,es olajozni,mukodik.az elso mikrokapcsolo csodot mondott,egy "laprugo" eltorott benne.ha tudjuk potolni,az is rendbe lesz.
most aldom igazan az agyam,amiert 12Ah-s akksit vetem a kicsibe,mert atraktam,most mar az se szivat.szoval megy a gep.holnap kap egy mosast,meg par km-t:)
Hi!
Picit soknak tartom a 10e-et végülis ez sem "RoadLegal" dob ahogy nézem(javíts ki ha tévednék). Gixxer dobot 10e R1 15ért adnak itt az apróban. Olcsóbban esetleg érdekel de ha nem adod akkor sincs harag .
Igen. A Bimota a Yamaha blokkokat hegyezte ki!
Emlékszem gyerek koromban a motoros kártyámon egy 1000-es Bimota volt a kedvencem, ez volt a legerősebb, és a végsebessége is ennek volt a legtöbb.
Megjegyzem ami a felújított 1000 -es Fzr-embe kerültek dugók, azok kovácsolt dugók voltak, és a Bimotának készítették állítólag!
Megvan még!Az a lényeg hogy most az van a motorban próbából!Teljes jó,csak annyi a baj hogy ahova bepattannak a csatik a kis fülekbe azokat valami állat már letörte,de nem tud kiesni és nem is esett ki!Ha ez nem gáz szólj és beszélünk!
Hali!
Nekem van rá idomom, ha minden igaz 2KR-es vázad van akkor, amire van komplett idomszettem frissen feketére fényezve, lakkal. Hívj és megegyezünk. 70/361-1342
Én Snoopy-val szeretném felvenni a kapcsolatot,neki volt eladó gyújtásmodulja az 500-hoz.Ha esetleg neki már nincs meg,akkor bárkitől érdekel 3HJ-3HE sorozatú gyújtásmodul.
Sziasztok! Eladósorra került az FZR, hétvégén nekilátok a szétszedésének! Első teló fordított kayaba, 320as tárcsák, fém fékcső, fzr 400 deltabox váz papirosan, exupos rendszer, f4 hátsó felni, fzr 600 blokk (usa) egy kis válto gondal, 400as elektronika, 600as hűtő....... képeket hétvégén rakok majd fel!
Azért adom el mert gyűjtök uj motorra, és azért darabokban mert igy jobba kijövök belőle!