Köszi! ;)
Egy darab sincs most a hirdetések között ilyen, azért mérlegeltem, hogy megéri-e a régebbit megvenni. No mind1, lehet, hogy megint 2T lesz belőle, még mindig szerelem... :D
nem tudtam,h nyiregyi vagy.kaptam amra fejmosast,mert mezoberenybe se alltam meg,de oszinten szolva ugy elvoltam amgammal,h eszembe se jutott senki:) sry erte,de tudod milyen erzes amikor csak te,meg a motor, no meg az orszagut:)
kepet meg nem tudok,talan holnapra mar lesz.meg nem volt idom fenykepezni,inkabb ultem rajta es mentem:D
de amit belinkeltem,ott van kep,amit meg az elozo gazdaja keszitett
Tényleg jó gépet Vettél Feri látszik rajta szép paripa!
itt voltál Debiben és nem jöttél le Nyiregyre ? áhh haragszom rád
nah remélem azért nemsokára tekerünk eggyet
Gratula hozzá!
ma reggel megvolt az elso valos hideginditas.feltem tole.de a kicsike egybol elmulasztotta minden ketelyem.elsore szivato nelkul beindult.2 kicsi gazfroccs,alaig 4000-ig ment fel,es mar vigan duruzsolt az alapjaraton.nem felette,nem szivatoval,mint a regi 250-esem.magatol szepen.hihetetlen.
mikor bejottem szegedre kicsit elkapott a hev.nezzuk mit bir.210-ig mertem neki tolni,aztan abbahagytam.nem tudom mi lehet a vege,de nekem mar ez is boven eleg volt.ehhez a sebesseghez mar komolyabb reakcioido kell.
ja es mar 220km-t mentem vele,esmeg mindig ne mkellett athajtani tartalekra.ilyenkor a 250-est mar 2x teletankoltam:)
majd elfelejtettem.hazaerve tapasztaltuk,h a feklampa nem eg.de ez legyen a legnagyobb gondja.
az elso fekre ne mreagal,a hatsora meg csak satuzasnal.majd szet lesz szedve,es megnezzuk. valoszinu csak erintkezesi hiba.
nos.akkor a beszamolo: 3 motort neztem meg.ebbo legyet hazahoztam.ime a leirasa:
roviden:egy alom.
a motor egy FZR 600,91-es 73.000km-rel.ebbol gondolom,h valos.ezzel is estek,mint mind a 3 kiszemelttel,de gyonyoruen kipofoztak.ha a srac nem mondja,ra se jovok.a motor 2 korlampas egyed,de atcsereltek trapezra az eses utan.az aluvazat bevontak muanyag tartalmu festekkel.nagyon jol nez ki.termeszetesen egybol villarangatas,vaz nyakanak ellenorzese,stb,de nem mutatott hibat.igy hazahozva jo az egyenes futasa is.
ami van rajta: uj elso-hatso gumi (a hatso par honapos,43.000Ft-ert vette). uj fekbetetek,uj lancszett. fem fekcso elol,yoshimura (vagy hogy kell irni) dob. uj olaj,olajszuro,sporlegszurok(na ezt gyulolom rajta,teljesen elnyomja a gyonyoru motorhangot magasabb sebessegen).festese uj,szinte karcmentes allapot(ket kavicsfelverodes van az elejen) marcius kornyeken volt szelephezag,es karbiszinkron. a szelepeket csak ellenoriztek,nem kellett hozzanyulni. a motornak gyonyoru 1200-as alapjarata van.nem esik le,nem megy fel,ott marad.a gazra azonnal,szepen reagal,egyenletes a gazreakcio.par mm-t huzok,es mar hallom is ahogy veszi.ha hirtelen,ha lassan huzom neki,akkor is.kuplung zajtalan.mar majdnem megegette a hengerfej a fulem,h halljak vmi zorejt (a faszi keres nelkul befogta a kipufot) de akkor se hallottam semmit. a ZXR-hez kepest(ami haverome,es en hoztam haza meg kedden) kezes barany.majdnem olyan,mint a kis 250-esem.azonnal raereztem.amikor eloszor meglattam,nem szerettem bele.tetszett,de nem volt fellangolas.mentunk a tobbit nezni.aztan visszamentem a srachoz,kiprobaltam.es fulig ert a szam.annyira jol esett,h egybol elfelejtettem,h itthon van egy szarom:) a sracon latszott,h megadta mindig neki a jot.gondosan szervizelte debrecen egyik legjobb szerelojevel(bar ezt newman nem tamasztotta ala,mert nem ismerte:) ).nem talaltunk hibat rajta.mondtam,h ezen nincs.erre azt mondja,de van.mar majdnem sirva fakadtam,h nem vettuk eszre,es erre mutat egy kavicsfelverodest:DDD aszittem leutom:DDD a 200 km alatt semmi gondot nem tapasztaltam,minden ugy mukodott,ahogy kell.le a kalappal.egy iylen idos gep,ilyen jol karbantartva,nem gondoltam volna,h sikerul.mellesleg egy srac 10 evig nyustolte,aztan kivontak a forgalombol,mert lebenult egy beteseg kovetkezteben.kesobb megvette ez a rac,es 3 evig hasznalta.de ez sz.rni is ezzel ment.ha kiallt az udvarbol,beindiotta,ha 5 metert elorebb kellett allni,beinditotta.eloszor nem ertettem.aztan miutan levezettem vele 10 km-t,megertettem.en se tologatom,ezen orom ulni,es huzogatni a gazt:) olyan hangja van,h iszonyat. gyonyoru tiszta oblos hang.egy szoszi csaj ott biciklizett a jardan,en meg szepen mellette 5 meterre.kuplung be,rarant egy icipicit.ahogy illik egy jo csajnak tenni a szepet. szerencsetlen majd leugrott a biciklirol,ugy megijedt.annyira sajnaltam szegenyt, ami meg tetszik a motorba,h ha rahuzod a gazt,majd kuplung be,es elengeded a gazt,azonnal visszaugrik alapjaratra.nem gondolkodik.
egyszoval nagyon baba a gep.jo hang,jo motor,szep kullem,rendezett papirok.egy alom:)
ja es itt a hirdetese,amig nem lesznek sajat kepek. link
newman neked meg koszonom,h megnezted.tobb szem tobbet lat alapon jol jott a segitseg. bocsi,h ugy elszaguldoztunk,de haveromnak mar megindultak a hasi fajdalmai,tegnap ittunk,es hat az megviseli a gyomrot:)
norgee, sajnalom,h nem vettem meg,de ez a srac 400-ert ideadta ezt a csodat.ezt nem hagyhattam ki.
nem 10,hanem 18- az erste banknal. de nekem ott mar uberszuper ajanlatok vannak,mert mindenem ott van,nyugdijpenztar,eletbiztositas,7 eve folyoszamla,stb.
hali!
ha jo a blokkja mindenfelekepp erdemes beruhazni.sokkal tobbet nem tud,csak egy exuppal van tobb benne,meg szebb.+ ugy tudom aluvazas,a regi meg talan meg nem,de ez nem biztos. mas a ket motor nyomateka,mint a 250-eseknel is a 2kr es 3ln kozott.
250-es megvan meg,ki lesz vonva hatarozatlan idore a forgalombol,es jon fel a szobamba teafozonek:D
eloszor egyiket se probaltam ki,csak megneztem mind3-at.es vegul amelyik mellett dontottem hang,kinezet,ar alapjan,azt probaltam ki.amugy az lett,amit elotted neztem meg.az 500-asnak nem volt jo a gazreakcioja
ezek szerint letezik meg egy iylen motor magyrorszagon! mar aszittem az enyem ilyen csak:) jo kis motor.sajna az enyem behalt,de ha kell alkatresz hozza,szoljal,van egy komplett motorom:DDD kepet az infomban talalsz rola
Egy darab sincs most a hirdetések között ilyen, azért mérlegeltem, hogy megéri-e a régebbit megvenni. No mind1, lehet, hogy megint 2T lesz belőle, még mindig szerelem... :D