csöcs 125 világa veterán. a körlámpás a régebbi, volt egy kis átmenet de alapban szarabb váz, futómű, más méret. a trapézlámpásnak pluszban projektoros nem foncsoros a lámpa. na meg jobba nnéz ki.
Gyerekek!
Nem tud valaki 400-as fzr-t, eladót? Lehetőleg trapézlámpásat!
Mik a tapasztalatok a motorral kapcsolatban? Érdemes még ilyenre beruházni? Mivel tud többet a trapézlámpás, és régi körlámpás tesótól?
Köszi!
Legalább kipróbáltad volna Q...
Augusztus végén találkozzunk Békéscsabán (kb fél út) had lássam, mire tettél szert.
Good Luck az új mocihoz.
És mi lett a 250-essel? Eladtad?
Qray elösszőr azt hittem hogy a Te gépedet vettem meg dettó ugyan úgy néz ki az Enyém is majd holnap rakok fel képet már a két ütem a múlté!
Alkatrészeket gondolom tudunk a forumban segíteni egymásnak?
A volt gazdája mondta hogy az Exklup szelep szokot szétmenni de ebbe jó azt hogy lehet megállapítani?
Nekem egy Cagiva Mítom volt de elég volt belölle !
Pest-megyei vagyok.
Remélem hogy nem lessz komoly baja.
Ki lett a kuplung lamellák,az összes fék betétek,aksi,gumik jó70%-osak,láncszett ezt a szezont ki futja.
nem húztam neki 120 nál többet 9 ezres volt a fordulat az egész jó mert a hawer 250 es zxr ének 120 nál már 10 körüli .
Blokja szépen megy a karbiszinkront kell beállítani mert nem egyenletes de azt lealkudtam 320 ért hoztam el és 400 km mentem oda vissza érte.
Ja és 25kw os a forgalmija.
Üdv körünkben! :)
Remélem neked jobban sikerűlt a vásárlást, mint itt néhányunknak.
Vagyunk páran akik 100 ezreket költöttünk rá, és még így sem tökéletesek a gépeink.
Én debreceni vagyok, azaz közel lakom Berettyóújfaluhoz, de nem ismerem azt a motort. 350 lett a vége?
Én épp átépítem az enyémet, az infómban találsz róla pár képet....
Sziasztok 250cm3 is FZR-esek ! mától Én-is a 250 esek kategóriába léptem.
Berettyóújfaluról vettem meg a mocit.2010 ig müszakis,trapéz lámpás,fekete,dupla tárcsás.
Remélem nem lessz vele gondom és nem faragok be vele!?
200km mentem vele hazáig de semmi baj nem volt vele!
később csatlakoztam
szerintem jó vétel volt
mióta megvettem, csak szerelem... időm nincs rá, most is van nálam legalább 10 gép, ebből 4 ízekre kapva.
A kör lámpásnak meg nem...
(na ez egy olyan embertől volt hozzászólás, aki nem ért hozzá)
Nem tud valaki 400-as fzr-t, eladót? Lehetőleg trapézlámpásat!
Mik a tapasztalatok a motorral kapcsolatban? Érdemes még ilyenre beruházni? Mivel tud többet a trapézlámpás, és régi körlámpás tesótól?
Köszi!
Debrecen
te hol laksz?
Augusztus végén találkozzunk Békéscsabán (kb fél út) had lássam, mire tettél szert.
Good Luck az új mocihoz.
És mi lett a 250-essel? Eladtad?
Alkatrészeket gondolom tudunk a forumban segíteni egymásnak?
A volt gazdája mondta hogy az Exklup szelep szokot szétmenni de ebbe jó azt hogy lehet megállapítani?
Nekem egy Cagiva Mítom volt de elég volt belölle !
Pest-megyei vagyok.
Ki lett a kuplung lamellák,az összes fék betétek,aksi,gumik jó70%-osak,láncszett ezt a szezont ki futja.
nem húztam neki 120 nál többet 9 ezres volt a fordulat az egész jó mert a hawer 250 es zxr ének 120 nál már 10 körüli .
Blokja szépen megy a karbiszinkront kell beállítani mert nem egyenletes de azt lealkudtam 320 ért hoztam el és 400 km mentem oda vissza érte.
Ja és 25kw os a forgalmija.
Remélem neked jobban sikerűlt a vásárlást, mint itt néhányunknak.
Vagyunk páran akik 100 ezreket költöttünk rá, és még így sem tökéletesek a gépeink.
Én debreceni vagyok, azaz közel lakom Berettyóújfaluhoz, de nem ismerem azt a motort. 350 lett a vége?
Én épp átépítem az enyémet, az infómban találsz róla pár képet....
Berettyóújfaluról vettem meg a mocit.2010 ig müszakis,trapéz lámpás,fekete,dupla tárcsás.
Remélem nem lessz vele gondom és nem faragok be vele!?
200km mentem vele hazáig de semmi baj nem volt vele!
html