Szaisztok! Van pár FZR 600R eladó alkatrészem (94es széria)! Itt a lista:
Lámpa 14.000 Ft (a fekete burkolat kicsit repedt de javítható!)
Hátsó ülés alatti belső idom (akksi tartóval) 6000 Ft
Hátsó lámpa 5000 Ft
Leömlő 17000 Ft
Első kis helyzetjelző lámpa 2000 Ft
Hátsó ülésidom fehér-lila-zöld gyári színben 15000 Ft
Alsó idom fehér színben yamaha felirattal 6000 Ft
Akit esetleg érdekel vmi itt elérhet! Kérésre tudok fényképet is küldeni bármiről!
há ha minden jol megy 2 hét mulva viszem műszakira remélem ,még kell egy akksitartót készítenem savállóbol az indexeket bekötni meg áthivni egy vilamossági szerelőt hogy hekkelje rá kapcsolóra az első lámpát + a xenont rakja be meg még egy elsőfékkar kell és hála a jóégnek végeztem és vége a kinlódásnak
Sziasztok!
Van pár alkatrészem FZR 600R-hez:ülésidom,hátsó lámpa,bal kormánykapcsoló,jobbos tükör,első lámpa(+fejidomtartó konzol és sérült plexi)gyári kipuffrendszer(leömlő és dob)...hirtelen ennyi jut eszembe
érdeklődni itt,vagy dadis@freemail.hu
hajjajj,de meg milyen!
bar tegnap megszivatott.az akksinal az erintkezo tiszta saletrom.nem ertem erre meiert ne mfigyelt,mikor minden mas tip-top. es ne mment at az aram.ne mindult be.kettot rautottem az akksira,azota megy:) majd nyaralas utan szetkapom,es megtisztitom,meg rendbeteszem a feklampat is
Feri grat a géphez. de tényleg itt jártál debrecenben és nem ugrottál be gyöngyösre sem ez nem szép töled pedig azzal a motoral nem tartott volna sokáig az ut. ezt nem bocsátom meg te céda . persze csak ovatosan a vassal nehogy firka legyen belöle, ez nem 250-es .
a hő, amit a váz elvisz az elég csekély, mert kis felületen csatlakoznak. majd meglátod, van ott egy lemez, az hűti. a másik oldalra ráfér egy snájdig hűtőborda
nézzed meg és érteni fogod
akkor hajrá mester
minnél ahamarabb szeretnénk látni a laprafektetett képeket
Lámpa 14.000 Ft (a fekete burkolat kicsit repedt de javítható!)
Hátsó ülés alatti belső idom (akksi tartóval) 6000 Ft
Hátsó lámpa 5000 Ft
Leömlő 17000 Ft
Első kis helyzetjelző lámpa 2000 Ft
Hátsó ülésidom fehér-lila-zöld gyári színben 15000 Ft
Alsó idom fehér színben yamaha felirattal 6000 Ft
Akit esetleg érdekel vmi itt elérhet! Kérésre tudok fényképet is küldeni bármiről!
hát igen remélhetőleg adja az ég hgy már kész legyen! már nagyon szeretne menni
mikor lesz kész a masina?
idén már nem?
Van pár alkatrészem FZR 600R-hez:ülésidom,hátsó lámpa,bal kormánykapcsoló,jobbos tükör,első lámpa(+fejidomtartó konzol és sérült plexi)gyári kipuffrendszer(leömlő és dob)...hirtelen ennyi jut eszembe
érdeklődni itt,vagy dadis@freemail.hu
bar tegnap megszivatott.az akksinal az erintkezo tiszta saletrom.nem ertem erre meiert ne mfigyelt,mikor minden mas tip-top. es ne mment at az aram.ne mindult be.kettot rautottem az akksira,azota megy:) majd nyaralas utan szetkapom,es megtisztitom,meg rendbeteszem a feklampat is
Télleg jó a gép, mondtam hogy azt vedd meg :). Elég sztokk állapot.
na majd legkozelebb,igerem!
nézzed meg és érteni fogod