Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mar felvettem a penzt:) amugy igen
nem szol be az 250.
a szerelojevel beszeltem,az azt mondta,h a blokkon kivul a karbisort,a trafokat, es a CDI-t raktak at. a kipuf maradt csak.
AF-es blokkszamos
vasarnap megyunk erte,ez mar biztos.szulok mar tepik a hajukat,h meg egy motor,de hat ez van
nekem lenne hitelem, tele van a net 8kilótol egy gurigáig oylan motorokkal hog nem kell jobb. egyik faja tag a SRAD 600-as gixer azt imádom, meg nekem mérteben is okés, vagy a fő néger gép, az überisten a legfaszaságabb nagyvas a TL-R. Egyszer próbáljátok ki! csak egyszer! és a TL-S már bőven misi alatt kapható, de egy körül R is akad.
majd kurai úr megmagyarázza hogy nem fél az ezredestől, hanem más miatt nem akar még akkorát.
a 3HE-ben nekem is volt ez a cucc, de mikor ekopott a sebességmérőben a hajtás, akkor nem vettem észre rajta semmi különbséget. És amikor jó volt 6.-ban elforgott pirosig
Benne van a kilóométerórában egy jeladó,fehér színű zöld csíkos vezeték jön el tőle,gondolom a gyújtásmodulhoz megy.Egy bizonyos sebességnél leveszi a gyújtást.Szabályoz,ahogy szokták mondani.A másikban,amit bagoly küldött,abban nincs ilyen.Valószínű a japán belpiacos gépekbe raktak ilyet.
Sebességhatároló?Az mi?Az enyém 240-et az ora szerint,az 6.szabályzás!
oldalidom: 20.000/db
farokidom: 5.000/db
tankbúrkolat: 25.000
fejidom: 25.000
tükör: 8.000/db
első lámpa: 8.000
az üléseket még nem adom, de az is eladó lesz
régi kép van róla az infómba, de akkor még idióta színe volt
holnap csinálok róla új képeket, de már nem a mocin lesz
az áron még filózok.. 50 volt a festése.. akkor még azt akartam visszarakni rá
Te Feri,most nincs egy órája ide a Képes Motorra Pestről raktak fel egy FZR1000-est.Jól néz ki,sportdob van rajta.Ugyan a műszakija idén lejár,de ha kéred megoldja.meg kéne nézned.Igaz 88-as,de potom 300000ft.
sokat dobhatna az üzleten egy fénykép (ez engem is érdekel) és egy irányár szerintem :-)
Ha valakit érdekel van FZR 250 full idomzatom eladó, friss fekete színezéssel, lakkozva.
Csáo! Köszi.Ennek nagyon örülök!
motorozz helyettem is, én egész hétvégén melózok meg motorom sincs, majd kb. 3 hét múlva de onnantól nincs pardon
Jo idö van,motorozzunk
Ma szétszedtem a moci tötött eredeti műszerfalát,mert amit Bagoly küldött az USA verzió és nem stimmel a csatlakozó,át kell kötnöm.Egyébként nagyon tetszik Bagoly a műszerfal,szépen világítanak a lámpái,és ebben már üzemanyagszintjelző lámpa is van.Amikor szétbontottam a moci kilóméteróráját,találtam benne egy mágneses jeladót.Rájöttem hogy ebben a piszok 500-ban sebbességhatároló is van.Így már értem mért nem ment 210-nél jobban.Na a Bagolytól jött órában viszont nics,úgyhogy már meg vagyok vele elégedve.
Feri,hétvégén csak automata van,maximum Postabank a multikban.Ha más banknál vagy szaladj azonnal és vedd ki a pénzt.
na ezt jól elírtam 50-es helyett 600-ast akartam írni.
hali, hát necces, nem minden bank tart nyitva hétvgén. és akkor a 400 ast nézed meg 50-as blokkal, vagy a másikat?
a 2510 valami régi telefon?
a 600-as blokk jó, milyen motorvezérlő van hozzá? nehogy a 400-asé hagyja tovább forogni, mert szétesik . 13a max! erre figyelj.
eredetiség vizsgálaton hogyan megy át? na nem kérdezek többet, majd írjad meg milyen, ha megvetted :-) végül mi az ára?
400-as vaz,600-as blokk, 400-as ado+biztositas es tok uganugy nez ki,mint az en 2510-esem.szted megfogta a szivem?
az miféle? má el is felejtettem
ezt neztem meg regebben,mar akkor elvetettem az oteletet.itt mar tul sok midnen hianyzik,meg ossze van rakva innen-onnan.nagyon gyanus. jovo heten en nyaralok.es terveim szerint motrral megyek.mivel a 250-es halott,a simsonba eltortem a gyurut,ezert nincs mese:)
szeged kozeleben egyebkent egy darab nincs.ez a resz valahogy halott motorugyileg.felmegyek debrecenben,megnezem a norgee-et,es ha bejon megveszem.ha vmi hiba van,van ott a kozelben meg egy-ket motor,megnezzuk azt is.ha egyi kse jon be,akkor 2 het mulva felmegyek pestre,v a nyaralasbol egy napot erre szanok.ha ott sincs,akkor megveszem az egyetlen szegedi elado motort:) egy RF 400-ast. de eddig 90%.h megveszem a norgee-et.
nincs nyitva hétvégén semmi, csak automata. És szerintem ezen a hétvégén még csak nézelődj, lehetőleg a környékeden, hogy ne sokat kelljen érte menni és legalább a jövő hétvégéig várj a vétellel :-) ja és Yamahát vegyél, mondjuk FZR-t. PL ezt 250-é én meg adom hozzá az enyémről az idomokat fejidomtartót stb. És ebbe még normális hátsó gumit is lehet tenni.
megvan a penz! most neztem a kartyamat!hurrraaaaaaaaa hetvegen akar mehetek is a motorert:)
hetvegen van nyitva bank?