Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm a kedvséged. ez fájt.
én minden km-en parázom hogy mikor üt el valaki.
en 6-at nem is hasznaltam.5-et is ritkan.egyszeruen nem igenyelte.4-ik sebesseg untig eleg volt neki
hát, én sem az 1000-es fzr-túl, sem a TL-R-től nem fostam le a bokám, de tény hogy jobban mennek mint utcára ésszerű.
titokban szerelonek keszulok,es kell a gyakorlat
ugy erzem,te a hold sotet oldalan szulettel,mindig csak az a gonszosag
amugy teny,h az FZR-rel nem volt szerencsem,de elotte a 2 motorral igen!igaz az egyiket romma tortem,a masikbol viszont haszonnal szalltam ki.
400-as FZr,de 600-as blokk van benne! epp ezert tetszik:)
ma mentem 100km-t egy zxr400-assal. aszittem beszarok.az ugy megy,mint a huzat.250-es hez kepest eg es fold! el sem merem kepzelni,mit tud egy 600-as.ti nem paraztatok az elso par km-en?
Sziasztok
Szia Gyula óó nagyon szépen köszönöm lekötelezel!
reeeman@freemail.hu
köszönöm szépen
ja pesze, azét írtam, hogy ga akarsz barkácsolni :-)
Igen,a csatlakozás egyezik.Abban a modulban egy miniszámítógép van,egychipes mikrovezérlő,saját program fut benne.Jövőre 20-éves lesz ,előbb utóbb le fog állni,és felkészülök rá.A daogyula@citromail.hu-ra küldj egy emailt,és 10-én keresni foglak.
Csak poén volt, a gyujtogatós megjegyzésre...
Amugy most hogy mondod, ha viszem le hozzád remélem elkerülnek a rend őrei. mert a műszaki áprilisban járt le, ugy voltam vele hogy addig nem csináltatom meg amég rendben nem lesz vele minden.
Ja, meg a jogsimat sem küldték ki még :D amugy minden más rendben van :D:D
Elkapnak?Kitől félsz?
Az enyémnek és a tiédnek ugyanolyan a csatija?mitől romlik el az országúton?én ilyenre még nem gondoltam,és nem is volt szerencsére!
Jó,10-én vevő vagyok rá!Akarok egy csereszabatos tartalékot ,mert ha az országúton kipusztul,egy perc alatt kicserélhető.Bagoly a tied sajnos csak átalakítással tudnám beépíteni,az meg a nyílt prérin nem kivitelezhető.
Értem, értem... pénteken elhozom a szerelőtől (aztán felgyujtom a műhelyét)
Ha nem kapnak el akkor szivesen levinném hozzád vmikor!
Emiatt még ugyis zaklatni foglak :D
Üzemképes!
Kösz Snoopy,10-én viszem.Ugye üzemképes?Bagoly a modult tőlem kérdezted?
Vagy az enyém?
Akkor nem gyári a dobozod?
Ha lehozod Harasztira szivesen megnézném!Tudnék adni próba trafót is az 500-ból!
Nekem a blokk és alvázszámom 3HJ000613.Ennek is kell lenni,mert 500-ast csak 3HJ szériaszámmal csináltak,de a gyújtásmodul,és pl.a légszűrőház 3HE tipusú.Gyakorlatilag az FZR500,és 600-as csak a dugattyúban,és a hátsó lánckerékben különbözik,így a legegyszerűbb egy tipusból kettőt csinálni.
Persze!8000 ft-ér a tied lehet!Remélem nem mondtam nagy árat!
Újpesti vagyok, a motor is itt van nem messze a pólus centernél.
Csak szeretném ha vki olyan is ránézne akinek szintén fzre van, ő mit tapasztal, vélemény ilyesmi.
tényleg, mi alapján dőlt el, hogy kéne egy modul?
Snoopy ez a modulod eladó?