Sziasztok!
Még mindig szopok a motorral... mostmár tényleg kezd elegem lenni az egészből.
Már több mint 3hónapja ott áll a szervizben és a kibaszott "szerelő" nem tudja megcsinálni, pedig már lassan 250nél tart a számla.
Most elektronika kellFZR 400-hoz !
Szoval ha vki esetleg tudna egy ilyet akkor azt nagyon megköszönném, és még vmennyit fizetek is érte
Szóval kérlek titeket kicsit nézzetek szét, kérdezzetek körbe!
Sziasztok!van egy gyönyörű és kifogástalan állapotú 600-as Fzr-em ami sürgősen eladó motorváltás miatt!A hirdetések közt is megtaláljátok.Egy fekete szinű Fzr.Ha valakit érdekelne hívjon bizalommal szerintem megtudunk egyezni!Julius 23-án raktam fel.Tényleg patika a motor,mindent megcsináltam rajta!
400-at tudok adni erte csak.igy is 350-ert akartam venni egy VFR-t csak hat most ez kozbejott. a 400-at tartom.ha nem adod el a hetvegeig ,akkor en hetvegen megyek erte . felteve,h a bank nem huzza at a szamitasaimat!
hi all!
ezek a fejidomok hogyan szerelhetőek fel a műszerfaltól? valakinek nincs véletlenül néhány jobb minőségű képe (felülről)? 15e ért pedig nagyon jó vételnek tűnik szerintem.
off:Jah és sztem bagoly600 nak igaza van az árral kapcsolatban, de természetesen ez úgysem számít..
Q ha csak 40-ezren múlik a boldogságod én adok neked kölcsön ne ezért ne vedd meg.
A módosításról meg annyit hogy ha szóban mondta volna az is szerződésnek számít,de le is írtad....
ennél sokkal kevesebbért is lehetne balhézni szeggyél gerinerősítőt.
nem vagyok én semmilyen lovag és nem kívánom szítani a viszályt, de a fórumon pont azért "vásárol" az ember, mert tudja, hogy oda csak tiszta áru kerül, ami nem hoz "szégyent" az eladóra később sehogy. Én spec nem tenném azt meg, hogy utólag fölfelé módosítom az árat... valamit egyszer leírtam akkor az annyi, ha elbaxtam akkor az az én hülyeségem, vállalom. Én.
bagoly, ha jelentkeznek, te nem adnád drágábban, csak azért,mert előtte olcsóbban hírdetted. Mi vagy te, valami becsület lovag? Egyébként meg nem vérrel írtam ki.
Q? 440.000?
Köszi a segítséget van még valami amiben segít hetnél. 3500 tol 4000 ig bármilyen sebességben vagyok dadog a gép,ahogy eléri a 4000 megindul. Erre tudsz valamit mondani?Levegőn kellene állítani vagy az exup?
Még mindig szopok a motorral... mostmár tényleg kezd elegem lenni az egészből.
Már több mint 3hónapja ott áll a szervizben és a kibaszott "szerelő" nem tudja megcsinálni, pedig már lassan 250nél tart a számla.
Most elektronika kellFZR 400-hoz !
Szoval ha vki esetleg tudna egy ilyet akkor azt nagyon megköszönném, és még vmennyit fizetek is érte
Szóval kérlek titeket kicsit nézzetek szét, kérdezzetek körbe!