Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja es ugytudom belpiacosak. alkatresz hozza megfelelo hatterrel konnyen beszerezheto.ha kell tudok adni par boltcimet.v ebay,v neha bontoban is hozzajutsz. alkatresz arak meglehtosen dragak.viszonyitaskepp: az ezres gyuruszettje kb feleannyiba van,mint az en 250-eseme.
hibasodik,mint minden mas motor.egyenes aranyossagban a koraval.
ami tipushiba: elso telok szimmeringje, fesszab, 2-es fokozat.
egy ido utan a kompresszio is elmegy,de ez termeszetes.nezd meg konnyen indul-e.hidegen,melegen egyarant. jo ha tudnal kompressziomerest vegezni. ellenorizni kene a vezermulancot is,de ezt vagy hallasra,v szetbontassal tudod csak. megoldast jelenthet az is,ha kiveszed a lancfeszitot,es megnezed melyik racsnin all.
esetleg megnezed,h mekkora szikrat adnak a trafok.
ezek nelkul en mar nem veszek motort:)
Csináltam pár képet :)
Persze még közel sincs kész...
Helló

Én most szeretnék venni egy YAMAHA FZR400 -t , de nem tok tul sokat rákölteni 300 000 ft alatt
PÉLDA

Nem tom h ez pontosan milyenek ezek az FZr ek
-meghibásodásra hajlamos illetve hogy mit szokot meghibásodni
-mennyi az alktrész hozz
-japán belpiacos e vagy nem (90 elöttiek)

általánoságban pár szót ha tudnátok hozzászolni megköszönném
az igen.kivancsi leszek a vegere. az enyem megy valoban,csa a szokasos vizforralas is megy.en mar rahagytam,eladom.mar meg is hirdettem. de ha osszegyulik 200e alkatreszkerelem,akkor szetbontom.
Köszi Bagoly,elküldöm a címem,ha 10-e vasárnap,akkor pénteken már tudok utalni.
Q!
Látom te géped már megy :)
Én most pakolom össze nemtom hamyadjára. Remélem jó lesz....
Kicsi változtattam a tervemen. Átalakítom...
Már vettem R1 maszkot, előröl R1-es lesz a kicsike, R6-os tankot, (keskenynek találtam a gyárit) és R6-os farokidomom is van :)
Az oldalidomok kijjebb lesznek felszerelve 5-5 cm-el, és alul kap egy közdarabot.
Hátra sajna csak a 160-as gumi fér be...
persze ebbe benne vannak a plexik is.mindketto,ha ugy akarod. sot, meg a ket levegobeomlonel levo kis takaro idom is,nem a cso,hanem ami azt takarja.
egy szazase tied az osszes idom.fej+ket oldal+ket hatso+sarvedo+ket kicsi. na?
sárvédő, meg idomok? hm? hm? de főleg sárvédő, mert az a vizsgához kéne.. :S szal ádusnak főleg külső dolgok kellenének, plexi is.
hogyér?
nos megelegeltem a kotyogos KVfozot. befejeztem motoros palyafutasom. legalabb is 2 evre tuti(addig 100,h nem lesz penzem masikra).
a motort eladom.ha tud vki vkit,aki adna erte 300-at,akkor viheti. ha osszedobjatok a penzt,es 200-ert vesztek alkatreszt belole,szetbontom.megvan a teljes idomszett,igaz van nehany hiba rajta,de semmi javithatatlan. a gumik is ernek parezret.fektarcsak hibatlanok,lanc is elmegy meg par ezret.varom minden kedves vasarlo erdeklodeset.
daogyula, íme a képek. A két szélén a két csavarral lehet rögzíteni.
Ha tudod, hogy aug 10-én lesz rá pénzed, akkor elküldöm előbb és majd átutalod a pénzt, mert 10-e vasárnap, utána meg már nyaralás lesz és akkor sokat csúszna a szállítás :-) írj egy címet mailben. cím az adatlapon.
ez igaz.pedig annyira szerettem.olyan gyonyoru volt.ill meg az is.
mar csak az a kerdes,h egyben,v darabokban...
vki?nem kell elado motor?jo allapotu:D
teljes idomszett?
de ha nem adod ezt el, akkor csak folyik el a pénzed és soha nem lesz másik, mondjuk egy F4. Bár azt nem vennék :-)
ugyanez volt a helyzetem a főiskola előtt. Tisztességes motort nem tudtam venni, a kibaxott ETZ meg szar volt (mindig is az volt, hogy rohadjon meg aki kitalálta). Eladtam a francba és amint munkába álltam megvettem az első FZR-t. Ha mindig csak faragtam volna, akkor elmegy minden pénz benzinre, alkatrészre és nem gyűlik. Ha nincs motor nincs költség.
ezen is gondolkodtam mar,es eddig erre hajlok legjobban. de mjad meglatom.egyelore varok,es gondolkodok. a problema az,h max 300-ert tudom eladni,es akkor mar sokat mondtam.annyiert meg motort nem kapok.ezen meg meg 2 ev hitelem van,szoval eselytene,h ket eve nbelul motorom legyen.kiveve ha vmi oriasi mazlim lesz,es lesz mellekallasom. akkor jovore mar tudok venn iegyet.
tök mindegy mennyibe van eddig, add el a faxba és vegyél egy másikat. Ami pénzt és energiát még bele kell tenned, hogy jó legyen, annyiból kapsz egy üzemképest és egy csomó idegeskedéstől mexabadulsz.

Én az FZR-en kb 5-600-at bukok. Legutóbb vettem bele R6 első villát, de kellett volna még kerék is meg csomó meló. Na akkor mondtam azt, hogy elég. Inkább vállalok egy hitelt, de olyan motorom legyen, amire csak a kopó alkatrészek kellenek és max akkor szerelem, mikor nincs mást csinálni. Így jött az R1 Persze nekem pályára alkalmas gép kellett. Ha csak utcára kell, akkor nem kell drágán venni. Próbáld meg alkatrészbe kiárulni amit lehet, de egy fillérrel se tegyél bele több pénzt.

Szerintem.
nagy a hideg errefele,szoval most nem forralja:D
de sztem ne mjavult meg magatol.szoval egyelore rahagyom,hasznalom igy,aztan majd meglatjuk.most osszerakom a simsont,es eladom.abbol a pnezbol meg lehet veszek egy masi khengerfejet,v ezt eladom,v nemtom.abszolute tanacstala nvagyok.
helló.
hogy miket megélsz.
nem tom én mit csináltam volna.
és akkor most mi van a gépeddel?
gyerekek tegnaptol kezdve ujra hiszek istenben.ujja szulettem.vmi hihetetlen dolog tortent velem. ha nem velem tortenik,el se hiszem.tiszta akciofilm jelenet volt!
megyek a rakparton kenyelmesen 100-zal (szegeden) jon velem szembe egy bmw.eddig semmi gond.csakhogy! a bmw-nek hirtelen kiesik az eslo kereke,es szikrakat szor a fektarcsaja (gyonyoru latvany volt) a kerek meg szo szerint elindult felem hihetetlen tempoban.a ket jarmu kozott kevesebb,mint 50 meter volt.eselyem nem volt korrigalni.a kerek meg csak pattogott felem.ledermedtem egy pillanatra,majd elrantottam a kormanyt,amennyire csak tudtam a patka iranyaba.20 centin mulott,h el ne vigyen a kerek. lehet ennyin az eletem. ha 10km/h-val lassabban jovok,telibekap.meg csak most kezdem el felfogni.
miutan felocsudtam,megfordultam,es a srac moge bealltam,h segitsek,bar nem sokat tudtam,max lelki tamaszt.ugy halasztuk ki a tiszabol a kereket.tudtatok,h az lebeg? en aszittem elmerul,de nem.a gumi tartalmaz annyi elvego,h a felnit is fenntartsa.
a bmw-nek tuti futomucsere lesz,mert nagyo nsokat kopott.+ elkezdett aviz folyni az autobol.lehet a blokk is serult?remiszto volt.
de most,hogy belegondolok, ha a masik iranyba rantom a kormanyt,akkor most lebiztositozhatnam gazdasagi totalkarra a motort.a pitsaba :DDD :DDD :DDD
teszek gyula ma délután! addig még bírd ki
Bagoly nincs egy képed a műszerfal hátuljáról?Ha lehet,tegyél fel ide.Feri,a Ledes lámpák nagy előnye,hogy nem égnek ki,viszont a kellően nagy fényűek még mindig elég drágák.
gyerekek, a féket nem akarja senki megvenni a gépről? nagyon fog pedig... fémszövete fékcsővel
rohadt jol nez ki.egy idoben en is gondolkodtam,h megcsinalom,de azta nelment a kedvem tole.majd esetleg akkor,ha mar jo lesz:) addig se kipuf,se festes,se cicoma.
üdv Q!
meg vannak a ledek 12v-ek de ugy döntöttem megveszem hozzá a lámpát mert nincs kedvem szórakozni vele de ha valakinek kell barkácsolni lámpát belőlük vagy akármilyen célra 25 db-m van pici kerek foglalattal 12vs ellenálással és 20-20 centis kábelekkel vannak szerelve és 4000 et kérek értük értelem szerüenm pirosak vagy cserélhetők pici rendszám világításra aképen látható a bizonyos lámpa vagy legalább is valami hasonló lesz az enyém csak anyni hogy ugy tudom hogy az én lámpám az átlátszó burás de végül is mind1