üdv Bagoly a 2 fékkart meg a kuplung kart menynibe adod jó állapotban vannak?
vag yvalakinek nincs egy kuplung és eg yfékkarja? fzr 1000 hez exuphoz.. nem tom hogy az összes fzrnek ugyanolyan e v nem :)
Hali! 88-as FZR-emen füstös plekó van de senkinek nem ajánlom aki be is akar hasalni mögé, 200 felett is nézegetek ki felette amíg tudom tartani magam, közbe majd letép a szél, használhatatlan vacak, nem látom ezen keresztül az úthibákat, füstös sisak plekóm is csak egyszer volt fent, soha többet eztán. NEM HEGESZTENI KELL XD főleg ilyen király FZR-rel
meg nem mondom milyen tatyók.. a tanktáska plusz-ban lett véve mikor lehetett kapni, a hengertáska az valami givi vagymi az anygbátyámé, a nyeregtáska meg ilyne sport/os motorra való kissé áramvonalas, abból is van sokféle. :)
- Jól fel van cuccolva... Köszi a képet!
Milyen táskák vannak rajta? Az is érdekel, honnan és mennyiért lehet beszerezni egy ilyet. vagy esetleg használtan valakinek van egy elfekvőbe?
Üdv! eMM
kicsit kopott el? most elkopott oder nicht? füstös plekót sztem aaa, majd mondják itt biztos ha nem jut eszembe, de van egy cég vidéken aki csinál midnenfélét. csomag?
Üdv FZResek! Bedobnám a kérdéseim, hiszen erre jó a fórum.
1. Tudom nem egy túramotor, de van köztetek olyan, aki megoldotta, hogy hátul kicsit több csomagot lehessen elhelyezni? Rakjatok fel Képes megoldásokat ha lehet. Van olyan, aki vaskeretet, túradobozzal felrakott FZR-re? Házikészítésű, vagy van "gyári" megoldás? Esetleg oldaltáskák? Képeitek vannak?
2. a villám felső részén, ahol a lánc is fut, kicsit elkopott az a láncterelő fekete műanyag sín. Ezért fényesedik a láncom egyik oldala és ez zavar...
Hol lehet egy olyat beszerezni? (FZR1000R '90)
3.Füstös plexit merre hol hogyért lehet kapni? Esetleg matricákat?
ELADÓ:
van egy fölös
-hátsó lámpám (egybekocka),
meg egy jó
-ülésem
ha valakit érdekel, odaadom, nem drágán...
Ezúton is köszönöm a fórumosoknak, mert ezen keresztül találtam eladó hátsó idomokat a mocimra, amit az előző tulaj 4 év alatt nem talált...
Köszi a válaszokat, képeket! Széles utat!
eMM
Igen kihagyott egy,két henger,mikor hogy,Amikor hazafelé megálltunk félúton,már nem akart beindulni,percekig csak egy henger ment,aztán nagy nehezen elindult mind a négy.Szivatóval be se indult,a gyertyák taknyosak voltak.Most már szivatóval is indul,lehet vele szépen melegíteni.
Csak annyi gondja volt,hogy gyönge volt a szikra,(vékony és fehér volt),amikor elhoztam már csak két henger ment.Azt tudni kell,hogy mivel csak két trafó van,egy trafó két gyertyán keresztül ad szikrát egyidőben,ezért nagyon erős trafónak kell lennie.Ha picit is gyengül a trafó,vagy nincs meg a 12V-os tápfeszültség,már bizonytalanná válik a gyújtás.Én ezt oldottam meg,minden henger saját trafót kapott,(méghozzá eredeti orosz,nem kínai Lada trafót),ez 45KV-al gyújt,plusz az 50KV-os szilikon sportkábelek.Ezzel a szikrakérdés megoldva,és bármikor cserélhető.Vettem bontott Yamaha trafót,de az is gyenge volt.Úgy látszik ez a hibájuk,húsz év alatt elöregszik a trafó.A rally Wartburgomnál is ezt alkalmaztam,(persze csak hárommal)mert a megnövelt kompressziónál a gyári kis trafók csődöt mondtak.
Szia!
A tcat fórumban láttam, hogy bontod a vasadat...
Érdekelnének a kerekek kpl első-hátsó irányár?
Ha nem publikus légyszi dobj mailt (cím az adatlapomon)
vag yvalakinek nincs egy kuplung és eg yfékkarja? fzr 1000 hez exuphoz.. nem tom hogy az összes fzrnek ugyanolyan e v nem :)
Milyen táskák vannak rajta? Az is érdekel, honnan és mennyiért lehet beszerezni egy ilyet. vagy esetleg használtan valakinek van egy elfekvőbe?
Üdv! eMM
1. Tudom nem egy túramotor, de van köztetek olyan, aki megoldotta, hogy hátul kicsit több csomagot lehessen elhelyezni? Rakjatok fel Képes megoldásokat ha lehet. Van olyan, aki vaskeretet, túradobozzal felrakott FZR-re? Házikészítésű, vagy van "gyári" megoldás? Esetleg oldaltáskák? Képeitek vannak?
2. a villám felső részén, ahol a lánc is fut, kicsit elkopott az a láncterelő fekete műanyag sín. Ezért fényesedik a láncom egyik oldala és ez zavar...
Hol lehet egy olyat beszerezni? (FZR1000R '90)
3.Füstös plexit merre hol hogyért lehet kapni? Esetleg matricákat?
ELADÓ:
van egy fölös
-hátsó lámpám (egybekocka),
meg egy jó
-ülésem
ha valakit érdekel, odaadom, nem drágán...
Ezúton is köszönöm a fórumosoknak, mert ezen keresztül találtam eladó hátsó idomokat a mocimra, amit az előző tulaj 4 év alatt nem talált...
Köszi a válaszokat, képeket! Széles utat!
eMM
Szia!
A tcat fórumban láttam, hogy bontod a vasadat...
Érdekelnének a kerekek kpl első-hátsó irányár?
Ha nem publikus légyszi dobj mailt (cím az adatlapomon)
köszönöm szépen már fel is políroztam tükörre