Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már leszedted róla?Kár,jó lett volna ha dobtál volna fel ide egy vidit a hangjáról.Bár a gyárinál csak jobb lehet,mert annál még egy próbaidős örömlány is jobban oboázik!
Van egy Sebringem az 500-ról!
Ha kiváncsi vagy rakok fel képet!Nem mondom hogy brutál,de a gyárihoz képest más!
nekem még megvan a feszab! belpiacos 400ason volt de ugyan ugy jo volt a 600hoz is! Ez nem hűtőbordás hanem a tank alá volt szerelve a vázra! ha érdekel küldök képet!
Hello! Nekem kb. 2 hónapja volt fesszab problémám. Ahol én vettem másikat ott a fickónak volt még 2-3 db a polcon, ha gondolod meg tudom adni a számát. Amúgy nekem kellett akksit is cserélni. Azóta nincs gond szerencsére. Mondjuk a fórumozók tanácsára rátuningoltam egy nagyobb hűtőbordát.
Azt ismerem,a Yoshi használtan is 100-körül van.Melyik szól a legjobban Fzr-en?Nekem mondtak már Remus-t,Finster-t,Akrapovich-ot,persze az ár is lényeges.
50tol kezdodnek a dobok raja.onnantol meg barmit rarakhatsz,nagyjabol egy arban vannak.na nem yoshimurara gondolok:)
hogy nezzem meg?szelessegere gondolsz?
Srácok,Fzr-re milyen sportdobot érdemes rakni,amitől jó dögös hangja lesz,de nem egy csillagászati áron van?
Q!
Nézd már meg légyszi, hogy a 600-as hátsó felnit be lehet-e tenni a 250-be...
sorstars:) az enyem is ugyanezzel a hibaval kuszkodik.csak en max 15 km-t tudok menni,nem 60-at
Nekem is van fesszabom az 500-ből,csak már az se gyári!Ha gondolod rakok fel róla képet!
én alkalmas vagyok most is. ha minden jol megy akkor ma délután is megyünk egy lazát. " remélem a lábam belefér a csizmámba " nem nézeted meg a motort még?
Kiss J
ános 30 8512439

Szia Victor!

Nekem a 600-as hoz pár nap alatt újat csinált 10 v. 12 ezerért.
Te Mikor leszel alkalmas?
Részemről ok.
Csak nekem egy FZR-em vam.
Amit neked nem kell bemutatni.
Még mindig kifújja a vizet.
Már csak blokk ill h.fej repedés lehet.
ezzel szívok de keményen.
Bár 60 -80 kmt bármikor képe elgurulni
http://www.netboard.hu/images/...link
ha azt a tipusszamot keresed,ami azon van,amit vettel,akkor lehet azert nem,mert nem yamahahoz valo.a belpiacos gepe kebbe naz adatbazisban nincsenek benne,legalabb is en ugy vettem eszre. megvarjuk bagoly mit mond:) amugy egy fesszabnak 13-14 volt kozott kene toltenie.ez a gyari ertek.hiszen ha kevesebbel toltene egy 12 voltos akksit,az ne mtoltes.akkor levesz az ekksirol feszultseget.ha meg tobbel,kepes felrobbantani azt.votl mar eze na forumon erre pelda. nekem lemeritette a kis 250-es.
Szia!

Megvan meg a FZR600-as feszszabod?
Jo kis link, csak sajna nem talalom az en feszszabomat. Voltam tegnap elektrikusnal, azt monta hogy csereljem ki az aksit mert lehet hogy rovidzarlat alat van, csereltem is de tovabra is melegik es csak 11,5v-tal tolt. Nem tokolok tovabb, bagoly600-nak volt feszszaba de nem latom. Tudtok valami mail cimet vagy telot? BAGOLY600 JELNTKEZ!
Köszi! már lekaptam a gipszet . mikor ejtük meg azt a közös mocizást?
Gratulálok! A lábadhoz és a géphez is!
Szia!
szép lett a gép gratula hozzá
ok,szavadon foglak:P
Köszönöm szépenn Chriss csövi és Feri
Apropo Feri már csak azért is lefogok még menni mert te itt voltál Debiben és nem jöttél le :D nem szoltál
szep lett:)most mar le is johetnel vele szegedre,h megcsodaljuk:)
EBC szinter az eBay-ről. vagy itthon a Motorrad. A tárcsát nem eszi, nekem zsír új tárcsák vannak és nem látok rajta semmi kopásnyomot.
nagyon pöpec lett a közlekedési eszköz. gratuláció.