Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivel?:D
a simson nem huz,az FZR blokk nelkul all.na jo,hazudtam,ma betettem a blokkot,holnap meg a legszurot,hutot,kipuffot,meg hasonlokat.csak most menni kell inni.unnepelunk!megerkezett a tomites
Azta mekkora van neki!
a többi fórumozó nevében köszönöm, hogy volt rajtad gatya a fotózáskor :-)
üdv Bobek!
itt vannak a képek amiket kértél!
Menjünk motorozni.Kurva jo idö van.
ok, addig ez eltéve
Érdekel,hétfőn megbeszéljük.Viszlát hétfőn.
szevasz, ez nem tetszik? 10 pénz, FZR600R-ről
Köszi,nekem 500-600 hoz kell 260 km/h-ás.Bobek a nyertes.
jah és persze azt sem tudom hogy eggyáltalán kellene neked Gyula nah nem akarok bele kavarni igen 1000 es gépé
Bobek itt a számom 06202667399 hivj fel elérhető vagyok egész nap persze ha nem venném fel visszahivlak és megbeszéljük a részleteket
Szia Gyula! nem akarok szemét lenni meg persz e az üzlet jogtisztasága miatt bobek hamarabb jelezte hogy neki kell mármint nem tudom neked kellene de ha esetleg nem kell Bobeknek akkor persz he kell neked tiéd lehet.. ha esezleg téged érdekel....
egyébként az óra 300 km / h- ig van skálázva és persze plusz mérföld mivel amcsi cucc
szia manoka ird meg a mobilod számát és felhivlak oks?
Ákos,ez 1000-sé?Nekem az 500-hoz kellene,de asszem jó a 600-é is.Meddig van az órája skálázva?
A műszerfal nekem is olyan mint az uj,csak valamiért nem megy a fordulatszámmérő!
A hűtőm az sérült,de nem folyt!Viszont nem volt rajta olajhűtés!
Lábtartom meg csak két hátsó van,de az egyikre kifolyt az aksisav a balesetnél!
Én az összes matricát kép alapján csináltattam a motorra....teljesen jó lett, elküldik postán is.
nem azért kéne...ez alapján tudnak csak adni gyári matricát...
jah szétszedve azért volt mert koszos volt a számlap
Bobek csináltam képet neked a műszerfalrol a szivacs tartó genyókat is adsom csak nem raktam még bele.. egyébként az óra hibátlan és a fordulat számmérő nicns megeröltetve nem libeg müködés közben a hőfokmérő is tökéletes a km óra is tuti benne szóval irj a cimemre reeeman@freemail.hu
postai utánvétellel elküldöm ha kell... egyébként Nyíregyházán van a szerkezet annyi hogy picit poros és meg kell törölgetni
igen megvan :) irj üzit a reeeman@freemail.hu ra esetleg kérdésed van e vagy valemi akkor ott a cimem
meg tudjuik beszélni a részleteket
hmm,izgalmasan hangzik!
kar,h nem trapezlampas,mert akkor fel tudnam hasznalni az idomokat.mar csak penzt kel szereznem,es johet!koszi a linket!
Azon nem is volt mikor vettem. Majd körbe nézek mennyi lehet itt nálunk. Csak nem tudom neked melyik fajta doboz kell?
Ja, bocsesz! nekem csak óra kéne, ócsó, játszani.... törött is jó akár
engem 10-ért érdekel ha megvan még!44
szia CSövi én komplett műszerfalrol beszéltem neked:)