Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi manóka, de 10 az kicsit sok nekem. Tulképp nincs baja a km órámnak, csak az van, hogy 180ig mér. Néha körbeállják kigyerekek és megmosogják az értéket, ezért gondolkodtam cserén, de 10ért hagy mosolyogjanak a tudatlanok...
Különben is ennyiért komplett műszerfalat lehet kapni, valaki itt árul . Sőt.Ha veszel mellé egy hűtőt, még olcsóbb...
A színkódot azt felecsd el....én kerestem az enyémhez, de amit találtam kódot azt a fényezők, színkeverők nem ismerik.
Igaz enyim japán beles.
Itt azért böngészhetsz, 96-os fzr 600-ra találtam színkódokat:
http://www.colorrite.com/matri...
Feketéröl hiányzik?
Sajna nekem csak egy fekete dobozom van a két motorra ezért írtam, hogy még kellene egy
kis segítség kéne...
hol tudnám megkérdezni a motorom gyári színkodját(alvázszám alapján)?
van pár 5letetek?
jó lenne vmi emil vagy tel szám...néztem a yamaha motor hungaryt,de semmi elérhetőségük nincs
előre is kösz!
Vissza adom a tárcsát.Add oda nekem a számitogépet rola mert az enyém igy használhatatlan.Ma is betiltott az elektronika kerekezés közben jo 140-es temponál
Na mit szolsz az üzlethez?
Neked igy is nagyon megéri
Hát pont a másik 1000 is gatyába akarom rázni.(kell egy gyakorló moci is ) túl sok cucc jó rajta, hogy elbontsam. De hát ki tudja milyen annak motorja.
kinyomja a vizet a túlfolyón
most rendeltem új sapkát hátha segít
Elsöször is gratulálok! ne légy papucs én megyek sirokba jövöhét kedden kezdödik de én csak pénteken tudok menni. azt a gurulást valamikor tényleg össze hozhatnánk valamikor. nem jó a fzr-ed ?
Ilyen szép motort szétbontani? Hát nem hülye?
nem sok semmi, illetve most nősültem nászút stb ezért voltam eltűnve.
most már tényleg gurulhatnánk egyet. lementek a programok./egy jó motor kéne hozzá/
nem hiszem hogy megyek. 93-97 ig voltam azóta nem, bár gondoltam rá. azt sem tudom mikor kezdődik pontosan.
Te mész?
akkor azt bajos lesz összehozni látatlanba. egyszer elgurulsz hétvégén vagy este és megnézed ezen hova mennek a csövek stb.
Hali. mi ujság veled mostanság? sirokba jössz?
vác az nincs is messze/gyöngyös/.
ha nem esik egyszer ez a k...va eső még meg is tudnám nézni.
a sapka nekem a tank takaró alatt van a vázhoz rögzitve a termosztát fölött, huha!
így már nem is biztos hogy passzol. szerinted?
ezen látszik, egy-egy fül fölü oldalanként, meg egy alul középen. Vácon van a cucc.
Köszi a képet, kár hogy a felfogatásokat nem látni, milyen kiadású a moci?
Azt már látom hogy nem olyan mint az enyém, mert nekem az olaj szűrő házas.
Tudom a hűtő mind ugyan olyan, de a felfogatás mégis eltérhet.
Merre is laksz?
Valóban nem rossz az első ár sem, de én mind a kettőt vinném.
féket senki nem akar javítani a motorján? Ha 100 mm-es a csavartávolság és 298-as tárcsa van a motoron, akkor az én összeállításom istenkirály: R6 féknyergek, EBC szinter betétekkel, fémszövetes fékcsövek. Beleértve a felső munkahengert és a fékkart is 50-é vihető a cucc!

Másik 50-es a gyári, kopásmentes két első féktárcsa.

Vegyétek, vigyétek!
a hűtő nagyon jó állapotban van! igazából nyomorgatva sehogy, csak bogarak vannak benne, meg a festék jött le kicsit, sérülés 0.

műszercsoport is kell? alku tartalék igazából akkor egy kicsi, de jó árat adtam kezdésnek is...
a jobbos az indítómotor reléje. OK, ha kell majd szólsz.
Szia!

A hűtő mennyire "nyomorult"?
esetleg egy fényképet? Mert az enyémen sztem nem 600 van, lehet hogy buherált.

Van alku tartalék?

Merre laksz?
az oninditohoz tartozik.mikor az nekem szar volt,ez pattogot,mint a nikkelbolha.meg persze letiltotta az aramot:)
Szia!

En mesze-mesze vagyok toletek, a noveremen keresztul kellene lebonyolitani, o pedig jelenleg a vilag masik vegen van.Megbeszeljuk... Kivancsisagbol, mi jobb oldali akarmi?
Vedd meg az enyémet 10-é, az olcsóbb, mint az 50 eur :-) és soha nem fog lefüstölni, mert nem ilyen kis picsa hűtőfelülete van.