Köszi manóka, de 10 az kicsit sok nekem. Tulképp nincs baja a km órámnak, csak az van, hogy 180ig mér. Néha körbeállják kigyerekek és megmosogják az értéket, ezért gondolkodtam cserén, de 10ért hagy mosolyogjanak a tudatlanok...
Különben is ennyiért komplett műszerfalat lehet kapni, valaki itt árul . Sőt.Ha veszel mellé egy hűtőt, még olcsóbb...
A színkódot azt felecsd el....én kerestem az enyémhez, de amit találtam kódot azt a fényezők, színkeverők nem ismerik.
Igaz enyim japán beles.
Itt azért böngészhetsz, 96-os fzr 600-ra találtam színkódokat: http://www.colorrite.com/matri...
kis segítség kéne...
hol tudnám megkérdezni a motorom gyári színkodját(alvázszám alapján)?
van pár 5letetek?
jó lenne vmi emil vagy tel szám...néztem a yamaha motor hungaryt,de semmi elérhetőségük nincs
előre is kösz!
Vissza adom a tárcsát.Add oda nekem a számitogépet rola mert az enyém igy használhatatlan.Ma is betiltott az elektronika kerekezés közben jo 140-es temponál
Na mit szolsz az üzlethez?
Neked igy is nagyon megéri
Hát pont a másik 1000 is gatyába akarom rázni.(kell egy gyakorló moci is ) túl sok cucc jó rajta, hogy elbontsam. De hát ki tudja milyen annak motorja.
Elsöször is gratulálok! ne légy papucs én megyek sirokba jövöhét kedden kezdödik de én csak pénteken tudok menni. azt a gurulást valamikor tényleg össze hozhatnánk valamikor. nem jó a fzr-ed ?
nem sok semmi, illetve most nősültem nászút stb ezért voltam eltűnve.
most már tényleg gurulhatnánk egyet. lementek a programok./egy jó motor kéne hozzá/
nem hiszem hogy megyek. 93-97 ig voltam azóta nem, bár gondoltam rá. azt sem tudom mikor kezdődik pontosan.
Te mész?
Köszi a képet, kár hogy a felfogatásokat nem látni, milyen kiadású a moci?
Azt már látom hogy nem olyan mint az enyém, mert nekem az olaj szűrő házas.
Tudom a hűtő mind ugyan olyan, de a felfogatás mégis eltérhet.
Merre is laksz?
Valóban nem rossz az első ár sem, de én mind a kettőt vinném.
féket senki nem akar javítani a motorján? Ha 100 mm-es a csavartávolság és 298-as tárcsa van a motoron, akkor az én összeállításom istenkirály: R6 féknyergek, EBC szinter betétekkel, fémszövetes fékcsövek. Beleértve a felső munkahengert és a fékkart is 50-é vihető a cucc!
Másik 50-es a gyári, kopásmentes két első féktárcsa.
En mesze-mesze vagyok toletek, a noveremen keresztul kellene lebonyolitani, o pedig jelenleg a vilag masik vegen van.Megbeszeljuk... Kivancsisagbol, mi jobb oldali akarmi?
Különben is ennyiért komplett műszerfalat lehet kapni, valaki itt árul . Sőt.Ha veszel mellé egy hűtőt, még olcsóbb...