Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló, 600-as. Hűtő és műszerfal is 10-10 ezres, együtt 18. A műszerfal mérföld és km/h beosztású.
Szia Snoopy!

Tőled is kérdem: hanyas a gép?

Hűtő kmóra?
Szia Bagoly!

hány ccm?
A hűtőt hogyé adod?
Műszerfal?
megadom a mailemet és akkor ott megbeszéljük! irj egy mailt hogy tudjam a cimed! az enyém reeeman@freemail.hu
ez a gyujtaselektornika.ha ez megy tonkre,akkor jbban sirsz,mint most.30 alatt ne musznad meg ennek a cserejet.
amugy csak cserelni lehet,mert be van ontve muanyaggal. v keszitettni egy ujat egy elektromossal.
sztem is egyeniranyito.annyival egeszitenem ki,h tipikus FZR betegseg.nem csak 600-asokra jellemzo,hanem az osszes FZRre.nekem 250-esem van,es szinten ezt a tunetet produkalta.cserevel megjavult
en meg a ket elso labtartorol kerek kepet.csak maga a labtarto kell,konzol nem.hatha jo a 250-esbe...
Olyan nekem kell.Mármint fekete doboz
Neked mi van a fekete alkatrészes motoroddal?Abban nincs benne?
Hát sajna ez van Peti8 is bejelenkezett, hogy rázuk gatyába a 250-et. Tényleg nincs véletelen egy 1000 exup fekete dobozod?
Maga tudja uram Több sör marad Petinek meg nekem
A bal képen láthato az eredeti forma.Ö az egyenirányito kéremszépen
gsx 750 vagy yamaha xj400 vagy nem tudom még.
Az anyat, jo ara van . A link amit megadtal, lejart. Leszedtem ezeket.. A ketto kozul melyik?
tudsz élni..
Hát a melós az suzuki tux125 a hétvégi döntögetős egy 89-es 1000 exup.
Most sajna a hétvége nem fér bele anyagilag, mert a hétvégi esőben lenyúlt teljesen a láncom, úgy hogy csere. Meg hát a féket miből veszem meg.
szoktalak ám látni. legutóbb óbudán, mikor a kolossitól a margit híd felé abban a fasza S-kanyarban kented neki elég faszán.. meg ha jól láttam egy időben erősen nem volt szimmetrikus a kormányod..
nem lehet hanem biztos. mid van civilben?
De én voltam A fekete futár tux-al. Egyébként a képeidet nézve régen lehet, hogy voltál a kollégám.
50 euroba kerül+posta olyan 15 euro
ime!ez ugyan nem eredeti csak utángyártott de célnak tökéletes:
http://cgi.ebay.de/neu-regler-...
5 perc!
Okes...

Ha majd lesz ra idot dobj fel egy kepet. Koszi!
Képet sajnos nem tudok igy gyorsan dobi de ez nem az.Ez a gyujtáselektronika.Az egyenirányito olyan kicsi aluminiumos szar,aminek az egyik fele be van öntve fekete szurokszerü anyaggal és talán Hitachi a márkája a gyári cuccnak.ettöl a kütyütöl joval kisebb.Durván 4x7 centis kis szar.
erre gondolsz ?