Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kereket nem tudod beletenni Én is ezért vettem másik motort (ezt), mert a régibe csak a kerék nem ment bele :-) A Dynojettel csak akkor tudsz kezdeni valamit, ha a karbikat is viszed, meg az előtte-utána levő cuccokat, mert ez a készlet másba nem jó... de ha nem akarod beszerelni, csak nézegetni akkor persze vigyed :-)
Ha arra kerül a sor én elvinném a hátsó kereket ha jó az enyémbe! Meg ezt a Dyno-t is megnézném szivesen!
hát persze 2005 utáni R6
ertem.es van is kiszemelt tipusod?
még nincs, nyaralás után veszek egy másikat, mert elegem lett az örökös szerelésből. Ugyan én nem szívok ezzel annyit, mint te a tiéddel, nálam az a baj, hogy jobbá akarom tenni, de nem sikerül. És ebből elég lett
mi az ,mindneki szabadul a motorjatol?neked van masik,ugye?
meglesz, de most már pihenj egy kicsit :-)
ah és akkor is szolj már ha esetleg nem aktuális.. köszönöm
jol van rendben van megegyszeztünk kivánom hogy add el ugy ahogy van hogy ne legyen vele gondod de persze azért nekem kéne a dob szőrüsöl bőrüstöl szóval arra már megvan az igény
sokat nem fojt, mert rövid nagyon! az üzlet akkor üthető bele a nyélbe, ha nem lesz más darabjára se kapás vagy az egészet leszarják ahogy van :-) és elkezdem bontani szétfelé :-)
végül is hülyét kérdeztem .. mind1 fáradt vagyok...de feltétlenül irj az egyik szövegemre egy választ hoigy kapjam a mailt hogy kaptam szöveget ide a fórumra és akkor én már aznap visszairok neked! köszi szépen !
az nem baj meglessük ha visszafolyt vagy valami eksön van akkor meg megy a haveroméra vagy valami lesz vele anyniért akkor se hagyom más kezébe kerülni van hely a garázsba elfér szóval körülbelülre sem tudod mikor lesz aktuális a business?
persze mit csinálnék egy darab rozsdamentes csővel? de ez 600-as, azt azért ne hagyd figyelmen kívül!
jah az összekötő csövel együtt adod nem?
szerintem legalább is 2000 és akkor nem vagyok szerintem pofátlan mer jó árba adod
köböü 2 ezer a taralék alku
ok, ha oda jutok szólok, addig eltéve neked :-)
már viszem elfele 13 ba:) csak szolj mikor eladó!
szeva, a dobot addig nem adom, míg üzemképes a vas : -) azaz nem bontottam szét annyira, hogy ne akarná valaki beindítani , meghallgatni. Amúgy 15 köré mondanám egy kis alku tartalékkal.
Kótyavetye nem lesz, az bizonyos.
szasz Bagoly hogy adod a dobot jó olcsón? irj rá egy ócsó árat
Sziasztok. Nekem nem régóta van egy Fzr 1000 exup om. Sajnos már úgy vettem hogy nem volt rajta elsősárvédő, azt keresek most hozzá de nem nagy sikerrel. 91-es a motor és ezen már a füles fajta van ami eltakarja a telót. Meg szivató kar a műanyag része kellene. Ha valakinek van eladó vagy tud ilyet szóljon. Köszönöm.
urak, eladó. egyben vagy darabokban. egyben 350eHUF, angol papírja van csak meg adásvételi, forgalomba nem helyezhető. darabjairól tessék érdeklődni. R6 féknyereg, szinter betét, R6 hátsó rugóstag, K&N légszűrő, Dynojet stage I, hibátlan blokk. szinte új féktárcsák meg mittudomén még mi.
azt mondta ez rugalmasabb lsz.meg ha bekened,az isvastag.marmint ne megyenletes vastagsagu lesz,es konnyeden befolyhat.ezzel szivtuk meg.bekentuk anyaggal,es utat tort maganak a viz.
en mar beletorodtem:) mar nem bosszankodok,csak rohogok rajta.kitanultam egy uj szakmat.ennyi:)
Van egy vöröses színű tömítőmassza,azzal kéne bekenned,és nem folyna össze semmi.Valahol nekem is lenni kell a pincében,ólomtartalmú mert az jól tömít, nehéz is a flakon.Ha gondolod megkeresem neked.