Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Koszi a gyors valaszt . Tudnal nekem kepet kuldeni a kutyurol, mert halvany fingom nincs mirol beszelsz (de ertem). ...javitani lehet?
1-2 héten belül elkezdem bontani, kapod a kidörrentőt. Nyomj egy mailt pirvátba, hogy a részletekről tárgyaljunk
csütörtök délelött indulunk.Most hétvégén nem jössz?Mert megkeresem neked a távtartot.A 6 dugos féknyeregre meg hozod a zsozsot és mindenki örül
szeva, ha kitöltenéd az adatlapod talán a motorról is tudnánk valamit. így csak 90%, hogy a fesszab durrant el és túl nagy feszültséget ad a rendszerre. ettől az elektrolit vizének bontása komoly méreteket ölt, elhajlítja a lemezeket a hirtelen távozni nem tudó gáz, majd szétdobja az akkut a segged alatt :-)

Mellesleg van eladó fesszabom 10ezerbe, ami fix, hogy bírja a terhelést. Természetesen gyári Yamaha.
Feszültség egyenirányitod beszart de nagyon.Ami kijön a generátorbol,azt kapta az aksid.Azért forralta fel.Tipikus Fzr 600 betegség.Kereshetsz egyenirányittot magadnak .Nekem sajna az elfogyott.
Sziasztok!

Valami gond van a 600-asomal, tegnap be akartam inditani es nem forgata meg, mar akkor is gyanus volt mert egy eszaka alat nem szar be az aksi, fetettem toltore, viszatetem, begyujtot, 10 perc mulva nem indult be. Ujra toltore, beindult, ugy is hagtam hogy lemerjem tolt-e, es egszere fustolni kezdet az aksi, savas para jott ki belole. Ugy vagyok hogy az aksit mar el is astam, de mi van ha ujat veszek es azt is legyilkolja. Szerintetek mi a hiba. Elore is kossssszzzzzzi
de nem te köszöntél rám eccő? annyira úgy rémlik..
Én megyek, de ezt te is tudod
Kiderült, hogy mikor indultok? (csak, hogy tudjam, hogy mikor menjek szabira)
a kerék távtartót please keresd meg.
jah 1000 es fzr ből van
jó tényleg nem eg ymai gyerek az óra de egyébként tulajdon képpen nincs hibája
cső csövi nekem van egy eladó fzr óra amerikai tehát mérföldbe is meg Km/h ba is mér számlap szerint jó állapotba van 10 be eladó ha köll neked
Te snoopy, a km óra milyen benne? képet dobjál, és árat...
jó árat...
Próbálom majd jobban csinálni,bár az esés előtt utolérhetetlen voltam csak sok lett!
Jársz még valahova motorozni,vagy csak a városba cirkálsz?
Ja hogy GSX
Milyen géppel jössz?Még én se tuti hogy az fzr-el.ugyebár lessz hill climb
jól van kisfiam, de aztán nem eldobálni minden útgörbületben!
Én megyek. igaz már nem fzr-el. majd lehet össszefutunk.
szélesebb a villa, mert szélesebb a kerékagy. és hosszabb is a villa. A Dynojet 35 volt a készlet, + még a karbi... sok pénz, legalább 50 így elsőre. és ebből áll pár egyéb dolgon kívül
Május 31.De a lényeg hogy már megy!
Vazze,jól összetört! Mikor történt?
És ez a maradék!A Donor!Ez mind eladó!
Folytatás:
Ja és engem is ujra látni az utakon!
Itt egy gyors képsorozat!
Hogy-hogy nem bele a kerék? Miben tér el?Milyen cuccok vannak a Dyno-hoz,miböl áll 1 ilyen készlet?Goldolom karbikkal már jó ára van!na meg akkor lesz 3 karbisorom!
Jön valaki Sirokra?
Na meg apropo!Balatonkenesei talin volt valaki kint közülünk FZR-el?Mert láttam 2 gépet csak a személyeket nem ismerem,ugyhogy nyugodtan lehetett innen is valaki.
Na meg van egy csomo YZF750r alkatrészem meg FZR 1000 exup-ra valo is ami elado