Feri sajnálattal olvasom hogy még mindig nem motor a motorod . jobban bele gondolunk egy már a 2 szezonod lesz hogy nem motorozol . én még mindig jobbnak látom hogyha veszel bele egy másik blokkot és ugy lehet olcsobban kijössz. vagy kiárulod alkatrésznek vagy nem tudom.
nem:( atfujt a viz a vizhez.es igy ne mkeringetett normalisan a hengerfejben.valoszinu emiatt forralta a vizet.miutan szetkaptuk,megneztuk, vissza akartuk rakni,de nem lehetett,azonnal atszakadt a viz a hengerbe.szoval kel legy uj.azt mondta,most olyat cisnal,h osszepresel par vekony lemezt.most 0,8-asat rakunk bele.az elobbi 1,2-es volt. minimum 0,6-os kell,szoval ez sztem jo kel,h legyen.de mjad meglassuk...
oszinten szolva nem tudom,h forr-e.igy,h nincs rajta a hengerfej,nem mar egy hete szet van kapvaa blokk.varja a tomitest.tegnap rendeltem meg.majd hetvegen lesz osszerakva.amugy tuti 0.9-es valo bele,tobb tipustarssal,es konyv alapjan is leellenoriztem.
Üdv Srácok most jöttem a tiszárol! Az utak Dakar rallynál is roszabbak:) Nektek menyire van állitva a központi rugostaf hátul? És hogy tom átálitani puhábbra? ehezz már életembe nem nyultam eddig :)
kösz elöre is:)
Feri forr még a vized?Tegnap én is nekiláttam a trafócserének,és csak úgy ránéztem a hűtősapkára.Nekem 1.1 bar nyomású van a gépen,lehet hogy neked is ekkora kéne?
lenne egy kérdésem ti hogy ellenőrzitek a benzin szintet mikor nincs benne szintjelző? mondjuk én akarok bele tenni jeladót mert az órám méri dehát ....
A generátortól is féltem, mert eddig is úgy működött a dolog, hogy városi világítás, fékezek a kanyar előtt(féklámpa 2x21W), és akkor még kiteszem az indexet(21+5W), akkor az már igen hervatagon pislákolt.
Kb. a 10. helyen találtam 25/25-öst: Mo-Fa-Ker, kispesten a nagykőrösi úton van, nem drága, úgyhogy betáraztam.
Remélem ebben a hónapban meglesz a jogsim nagy A-ra is,meg ki kell cserélnem a trafókat mert el vannak gyengülve,ha dúsabb a keverék már nem ad szikrát.Szivatózni nem tudok,mert akkor nem indul.Már beszereztem jó erős eredeti orosz (!) Lada trafókat,csak helyet kell nekik találnom.Ha összejön,elmegyünk arra felétek,mert az asszony is odavaló Észak-Kelet Magyarországra.
szerencsére hála a jóégnek semmi baja van benne 37000 km 97 es forgalomba helyezésű a sas előtte amerikába harcolt most cseréltem olajat is ha valami gond lett volna a blokkal semmi féle képpen nem kezdem el építeni..
kösz elöre is:)
aham értem köszönöm a hozzászólásaitokat
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
A generátortól is féltem, mert eddig is úgy működött a dolog, hogy városi világítás, fékezek a kanyar előtt(féklámpa 2x21W), és akkor még kiteszem az indexet(21+5W), akkor az már igen hervatagon pislákolt.
Kb. a 10. helyen találtam 25/25-öst: Mo-Fa-Ker, kispesten a nagykőrösi úton van, nem drága, úgyhogy betáraztam.
köfönöm szépen a hozzászólásodat egyébként a barátnőm a lány
összefuthatunk majd ha kész lesz a sas gurulhatunk pár kört megnézném én is a tiedet