Na helló srácok,letelt a szabadságom,újra munkahelyen vagyok.Szayergnek üzenem ne rakjon bele nagyobb izzót,mert nem fogja bírni a generátortekercs a plusz terhelést,és le fog merülni az akksi.Az a gondod,hogy a dupla kerek lámpa nagyobb teljesítményű géphez van mint a tied,de piszok jól néz ki!Valamikor a Riga/Verhovina motornak volt 25/25-ös izzója,de az már rég történelem. Javaslatom:a Simsonnak 15/15-ös izzója van,az még beszerezhető" keleti" motorboltokban,igaz kisebb teljesítményű,de kettő elég lesz.Úgy állítsd be,hogy az egyik közelebb,másik távolabb világítson,így elég hosszú lesz a fénynyaláb.Vagy marad a Yamaha márkabolt.
ez az utolso kep az osszes ketelyem elmulasztotta a harmonizalassal kapcsolatban.es ennek semmi koze a holgyhoz feltem,h elut kicsit a lilatol a narancs,de be kell vallanom,kellemesen csalodtam.most hirtelen nem tudnek mas szint mondani a felniknek. a szurke sok lenne,a lila nem mutatna jol. fekete,feher semmikep. mar csak eloben szeretnem latni:)
amugy ki a holgy?remelem hugod
szaisztok elado a mocim ha valakit érdekel hivjon: mocim jelenleg annyi baja van h 1 évet ált és a negyedik hengerben leragadt a gyürü és azt kell megcsinálni de hétvégén kész is lesz szoval ha valakit nagyon édekelne az még elviheti igy is és akkor 50 000 elengedek
TZR125-öm van, de duplakerek FZR lámpával (CEV 343 van a lámpatest üvegén) BA20D 25/25W-os izzó volt benne, de a 3. boltban kaptam csak ilyen formájút, és az is 30/35W-os, azonták nekik sincs kisebb, és azt szokták a helyére tenni.
A service manulaban csak a kockalámpáshoz van izzó speckó, az 40/45W de köze sincs ehhez a duplakerek lámpához.
Ha van valakinek duplakereklámpás FZR-je, meg tudná nézni, hogy CEV 343-as lámpatest van-e benne, és milyen izzó való bele?
Minden segítséget előre is köszi! (tojok hogy leég a foncsor... )
most van 3x-ra szetkapva a blokk.kiraly a csavarok mar maguktol esnek le.akar becsukott szemmel is szetkapok egy 250-es blokkot hiba nelkul fel ora alatt
először is már LELAKKOZTAM estére rakok fel képet lakkozottan...
nem nem szakma hobby az egész apám régen megtanitott.. és én továbbfejlesztettem airbrushozok is még bár azzal most nem akartam szenvedni mert az ipari kopresszor van itthon annak meg nagy a nyomása és nemmüxik vele a pici dekorpisztoly csak ha szórakozok a nyomással de lehet majd v mikor még festek rá valami durva figurát... remélem azér sokmindenkinek fog tetszeni a sas már én is várom hogy összerakjam
Hali! Q tanácsait meg ajánlásait megfogadhatod mert ő most otthon van a témában.
egyébként nem tom merre laksz de ha gondolod kipróbálhatod az enyémet, hogy tudj vmihez hasonlítani, nekem nem igazán volt vele bajom csak 1szer 1 szerelő miatt, meg az enyém is eladó
üdv
mellesleg a blokkbal mi a hejzet? kinos lenne a 15km után széthullana...
amugy ki a holgy?remelem hugod
190 es
és köszönöm szépen hogy igy gondolod
TZR125-öm van, de duplakerek FZR lámpával (CEV 343 van a lámpatest üvegén) BA20D 25/25W-os izzó volt benne, de a 3. boltban kaptam csak ilyen formájút, és az is 30/35W-os, azonták nekik sincs kisebb, és azt szokták a helyére tenni.
A service manulaban csak a kockalámpáshoz van izzó speckó, az 40/45W de köze sincs ehhez a duplakerek lámpához.
Ha van valakinek duplakereklámpás FZR-je, meg tudná nézni, hogy CEV 343-as lámpatest van-e benne, és milyen izzó való bele?
Minden segítséget előre is köszi! (tojok hogy leég a foncsor... )
Üdv.: Géza
nem nem szakma hobby az egész apám régen megtanitott.. és én továbbfejlesztettem airbrushozok is még bár azzal most nem akartam szenvedni mert az ipari kopresszor van itthon annak meg nagy a nyomása és nemmüxik vele a pici dekorpisztoly csak ha szórakozok a nyomással de lehet majd v mikor még festek rá valami durva figurát... remélem azér sokmindenkinek fog tetszeni a sas már én is várom hogy összerakjam
Esztergomban lakom, Budapesten dolgozom.
emailban el tudnád küldeni nekem, hogy mikori a te vasad és mennyiért árulod.
hujbii@gmail.com
Üdv
Hujbi
egyébként nem tom merre laksz de ha gondolod kipróbálhatod az enyémet, hogy tudj vmihez hasonlítani, nekem nem igazán volt vele bajom csak 1szer 1 szerelő miatt, meg az enyém is eladó
üdv