Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hat a bugo hang erosen csapagyra utal,de nem feltetlenul hajtokarcsapagy. nalam pl a golfnal a kerekcsapagy volt.erdemes lenne azt ellenorizni,mielott szetkapod a blokkot. ha az jo,akkor johet a hajtokar,v fotengely csapagy. bar jo lenne hallan iazt a bugast...
alkatresz ellatas eleg gyer. amit tudok ajanlani,az newman,o tud szerezni olcson ujat,v hasznaltat.ha o kiesik,akkor yamaha markakepviselet.godolom arakat nem kell bemutatni. van meg a kelomotor,a yakomoto,steelhores motor, meg nehany bolt,ami nem markakepviselet,hanem belpiacos gepekkel foglalkoznak.ha ezek is kiesnek,tudsz angolul,es nem kell uj alkatresz,akkor ebay.
nem szoktam festeni,nagoy nne mertek hozza.ezert nem is tudtam hogy csinalod az ivet.meg en ugyis megfolyatnam:) amugy ez a szakmad,v csak hobbi?
Sziasztok!

Most szeretnék vásárolni egy FZR250R-t a probléma a következő vele:
alapjáraton nagyon szép hangja van, viszont fordulaton tompa búgó hangot hallok.
Vezérműlánc kizárva mert nem csörög...
Hajtókar csapágyra gyanakszunk.

Valakinek volt esetleg hasonló problémája?
És hol tudok alkatrészt keresni hozzá?

Köszönöm előre is a válaszotokat

Üdv
Hujbi
hozzáteszem hogy metálhoz nem jó a szigszalag (legalább is én nem ajánlom ) mert az mattra szárad és annak kell a lakk hogy fényes legyen és hogy a felületen maradjon és igy eléggé fennál a veszély hogy a szalagot mikor veszed le hozod a festékkel együtt...
természetesen por van az idomzaton festéket már évek óta nem folyatok meg de gondoltam hogy valaki meg fogja kérdezni fel is robbanék ha megfolyás lenne
ehhehh SZia
speciális dekorcsík van 3 miliméteres és egy tekercsen 55 méter van ilyennel dolgozik a west coast customs az MTV-n mikor a lángokat csinálja az autóra 1 tekerc 1500 forint elég borsos ára van... a szigszalag erre a célra nem jó mert ragacsot hagy meg elég sok gond van vele szóval 2 csik a 33 miliméteresből aztán ujságpapir szélére szigszalag és rá a 2 csik közepére tehát a szigszalag a dekorcsikon van hogy takarja a már lefestett részeket... ha minden jpolmegy holnap összepakolom
te jagermanoka! fog harmonizalni a narancssarga kerek a lila-szurke idomzattal? latod lelki szemeid elott?mikor rakod mar ossze,haladjla,en is latni akarom!
gyonyoru. nagoyn kivancsi leszek a vegeredmenyre!hogy csinaltad a ketszinunel azt az ivet? mert az egyenes ok,egy szigszalag,es kesz,de az iv? a fejidom poros,v megfolyt a festes rajta,es lecsiszoltad?(sry,apam MEO-s volt )
szemrevalo.es egyaltalan ne mdraga,ha a korat nezed.
aki megteheti:DDD
amugy mi a helyzet a TE motoroddal?:)
már már eleve száradva raktam oda, metál festék 5 percen belül szárad lakkozásnál már nem leszek ilyen
Hogy volt szived letenni a frissen festett cuccot a földre?
Nincs mit.
Igen, elég harapós! Egyáltalán nem vinnyogós, hanem mély, de magas fordulaton is nagyon szép hangja van. A többiek mindig panaszkodnak túrán, ha mögöttem jönnek!
nagyon szépen köszönöm
apropo milyen hangja van a dobnak a gépeden mert ilyet tervezek az enyémre... nagoyn mérges?
Ha ezt korábban tudom, akkor hozzád vittem volna az enyimét is!
Szép munka!
és itt a ráadás
Srácok kész a festés HOLNAP LAKKOZOM!
a lilába 2 fajta gyöngyház van szóval irtóra fog csillogni meg egyébként is .... szóval gondoltam megoszotom veletek jah és akit érdekel festést vállalok persze baráti áron
Nekem ez a motor nagyon tetszik...:

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
ennyi
Kipróbáltam ma az egyik eladó mocinkat... Aprilia Tuono 1000
Szerelmes lettem... Féltem rajta, mert ahogy az megy..... az a hang....
Be is állítom magamnak tesztmotornak :)
osszerakom en neked! az enyemet ugyis mr naponta szedem szet,es rakom ossze:DDD
berugas johet!de felek annyira sikerulne,h kicsiszolnank lyukadasig a tank oldalat:)
CsÖVI, az eredeti alkatrésszel számoltak és semmi utángyártott, 150, és a munkadíj ami Qva sok lett volna. ja és a kis fogaskereket heggesztették, de cserére nem szorulna mert a lánc is jó.
Na röviden ennyi
ÜDV.
Hi!
off: Minden szimulátort kedvelő yamahásnak kötelező kipróbálni a SBK 2008 pc-s játékot(4Gb)! Egy izmosabb videókártya nem árt hozzá jó grafikán. Az irányítás nem könnyű, de full élethű pl: láncfeszesség,utánfutás, villaszög, áttétel, rugó, gumi, kormány stb állítható. R1,1000RR,ZX10,GSX-R K7,1098R stb...
on:
jagermano nagyon állat a festésed és polír is!
Még egy utolsó kérdés....mennyit mondtak neked a javításra összesen?