Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek ! kérdésem lenne holvan a kakucsring jóltudom ,hogy kecskeméten valaki tud valami közelebit
na kishusi, csak a te kedvedért: ezen a videón még működtek a odlok, ez volt kb a max amire felment az óra, ettől csak nagyon extrém helyzetben került feljebb.. http://www.sportmotor.hu/motor...

és ennek a végén látod az órát újra, mostanság eddig megy csak fel http://www.sportmotor.hu/motor... és itt már forró a blokk..
a desztvíz azé nem jó annyira, mer ta hűtőfoyladék keni amit kennie kell a vízpumpánál is pl.. hát nekem mikor megvettem, akkor max a feléig ment fel.. öcsi zxr-e a felénél kezdte, és a második lámpánál a piros alatt volt pl..
egyébként a városban a fzr 400 -as nekem is felmelegedett hamar, és többnyire akkor kapcsolt be a venti mikor leállitottam.
nekem egyböl megmondta hogy csere vagy tekercselés kell a generátortekercsnél.
ez se egy rossz otlet,megteszem.amugy a totalbike motordokinak mar irtam,de o meg nem valaszolt.
ebbe csa kdesztviz van,de tok mind1,annak se szabadna felforrni.a tiedbe mi van?meg mit mutat a hofokmero orad? azert teged kerdezlek,mert neked ugyanolyan geped van,mint nekem,es te itt vagy.kulonben meg skoelt is nyaggatnam:D
miért nem teszed fel a kérdést Lecsónak a Motorszerelés topikban? ö ugy vettem észre keni a témát . egy probát megér. jön valaki kunmadarasra holnap?
nincs eldeformalodva se az idom,se a vaz.erre buszke is vagyok,h minden gyari rajta.nem takarja jobban,mint mikor kijott a gyarbol.
hat epp ez az!kulon-kulon mindet leteszteltuk,minden tokeletes,minden jo,es megis forralja.sapka,pumpa,hut,venti,minden jo!
a sapka 0.9-nel nyit ez fix,mert kompresszorral megneztuk. atszakadni nincs atszakadva,gynyoru ep a tuzkarika,meg kivul sincs nyoma atszakadasnak.max ket vizjaratnal lehet atszakadva,de az meg tok mind1,mert viz-viz,bemenet-bemenet.
honnan tudom meg,h a cso ki van gyengulve?
eleve nem víz van benne, hane mhűtőfolyadék, aminek már magasabb a forráspontja,plusz majdnem egy bar nyomás lehet a hűtőrendszerben használat közben, így a forráspont simán legalább 110-120 fok lehet.
Feri nem takarja az idom esetleg a hűtőt?Lehet hogy csak részben de az is elég lehet.
Ha jól belegondolunk:ha semmi nem gátolja a víz útját,(nincs benne termosztát)ha a hűtő kívül belül tiszta,és keringet a szivattyú,és van légáramlás a hűtön keresztül,akkor nem forrhat fel.
Amikor megvettük apámmal az első kocsinkat,az valóban forralta ki a tartályból a vizet,mert a hengerfejtömítés átszakadt.De az eseted nem ilyen.
Nem engedte a vizet,csak nem volt keringetés.Viszont a gépkönyv azt írja,a hűtőventi 105-fokon kapcsol be,és 98-nál ki.Akkor ugyancsak forrásponton dolgozik a hűtőrendszer!Sajnos azt nem írja hogy a termosztátnak hol kell nyitni.Ha a sapkád rendesen zár 0.9 bar nyomásig,akkor nem volna szabad rotyognia a víznek.
megtort,tehat ott eresztette a vizet,nem?mert az enyem sehol ne mengedi a vizet,csak es kizarolag a tulfolyon.
igen,az enyem,mindennap ott all 8-4ig,ott dolgozom.ill ott egy cegnel. a huto nincs eldugulva,kitisztitottuk,es a vizet is kopte rendesen,mikor lehuztuk a lenti csovet a pumparol.
most akkor neked a termosztat benne van a motorba?es igy se melegszik?
Jut eszembe,egyszer a Wartburgnál szívtam meg rendesen a hűtéssel.A hűtő és a szivattyú közötti kanyarcső idővel meglágyult,és szépen megtört.Na onnantól minduntalan felment a hőfok.Mivel másik cső éppen nem volt,egy csőbilincset húztam rá a csőre,és a megtört részt szépen összehúztam vele kerekre.Utána rajta is maradt,olyan tökéletes lett,hogy nem cseréltem le.
Feri,tied az a gép az okmányirodánál?Nézegettem már néhányszor,ha ott volt dolgom,mert az enyém is nagyrészt fekete.Ezt a forrásdolgot én sem értem,mert az enyém sem melegszik,alig moccan a mutató.Biztos hogy nincs benne a termosztát?Esetleg akkor forr fel,ha dugulás van valahol,és nem kering rendesen a víz.
de mire kibombázom a motorból.. pff..
állítólag melegíteni a vízet amiben van gázon, meg hogy ah a hűtő is egyből melegszik meg ilyen faszságok, de mittommén.
jah a termosztátot ugy ellenőrizd hogy müxik e hogy beleteszed vizbe és elkezded forralni a vizet ha niyt akkor müxik
durván 1200 forint volt decije amiből vettem 3 decit és még maradt jócskán plusz jobb minőségű lakk 600 forint decije abbol is 3 decit vettem abbol is maradt.... de kevesebbet nem szabad venni mert decire adják és a 2 már kevés és inkább több legyen mint kevesebb jah és persze az aláfujó.. acryl fehér spray az 800 forint volt tegnap alácsiszoltam kigitteltem ma meg már 1 re készen voltam