Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,igen csak határozatlan ideig szeretném:-), különben műszakis és elég jó állapotban van. Talán százat megérne:-)
szerintem csak a szög miatt. Az idom teljesen gyári, az ülés is :-), csak a kipu más, meg egy-két alkatrész még.
tehat ha jol ertem,szet van szedve,es felujitasra var.igy ahogy van elviheto egy 100-asert.olyan szep,kar lenne kivoni a forgaombol.miert nem csak hatarozatlan idore vonatod ki?1800 pez,es te mondod meg meddig. egy blokkcserevel megoldhato lenne a hiba.miert nincs nekem sose penzem!
Sziasztok,
Helyhiányba szenvedek szétszedett állapota miatt./csak a motor van kiszedve/ Ha valakit érdekelne most még rendszámos, de jövőhéten kivonom. Egy 100E lenne az ára.
Telón érdeklődjetek mert, ritkán vagyok gépközelbe.
30/902-13-79
nagyo nfuran nez ki a motorod.mintha le lenne roviditve a hatso ules,es a ket elso idom se gyari.a kipuff rettento jol nez ki.gondolom nem eredeti.

haverom most kozolte,h venni akar egy motort,es megkert ra,h hozzam haza.de varom mar,h vegre gy olyan motor legyen a labam alatt,amivel nincs gond.
tolem egy 5ost,mert nagyon bele vagyo kszerelmesedve az ules alatti kipuffba
mar tu vagyunk rajta,igaz csak 2 orat vett el az eletembol
ez mind szep,es jo,de eredeti gyari kipuffal ennek nem szabad forralnia a vizet!
most megprobalok irni,nehez lesz ennyi sor utan,de nezzetek el.szoval a kipufogo vegeben van egy szukito cso.korbe furod,a maradekot kireszeled.es hoppa,kesz a sport dob.hangja isznyat jo,de amugy semmi. loeron nem dob.en ezt terveztem a masodik felujitas elott,h veszek egy szep allapotu eredeti dobot,es kifurom azta szukitot.
Kizárólag műszakivizsgáig sufnituning na ezért mit kapok
Na elvittük megfuttatni a lovakat a Pannónia ringre csütörtök-pénteken. Sajnos az első villa csillapítása nem elég, de azért igen jó volt...
Nekem meg a hűtőnek, és az olajhűtőnek a bordái elég sok helyen be voltak nyomódva. Kiegyenesítettem mindet. elég szar meló. csináltam vagy két napig és az összes hajam kihullott, de határozottan jobb lett a motorom közérzete tőle...
vááháááá, fúúrjukszéjjel! lesz egyből hang a vasban! nekem amúgy nagyon sovány.. hogy csiholjam meg?
Leműszakizott a motorom végre sikerült lecsendesíteni a kipufogót azzal, hogy keményre tömtük és a végső kilépő csőnek az átmérőjét 20mm re csökkentettük egy lemezdarabbal. Mellesleg e betű nem volt sem a kipufogóban és az indexben sem. 8690Ft ba került 2 évre. Q azt vettem észre hogy az új nagyon folytott kipufogóval sokkal hamarabb felment a motorhőfokom és magasabbra is mint előtte majdnem pirosba. Tudom hogy ettől nem kellene forralnia a vizet de talán valamennyit segíthetne ha nyitnál a dobon egy kicsit. Vagy nemtom
nem lehet egykerózni vele.. :) meg para hogy mikro megy szét mint itt egy csomó arcnak.. :S
a tied tokeletes,leszamitva par aprosagot.kar lenne megvalni tole.
holnap lesz rajta supermoto verseny és azt irják saját motoral kilehet proszálni valamikor délután felé csak azt nem tudom ,hogy s.m. gépel vagy másal is lehet attol még ,mert akkor nekem tárgytalan
hát, jól látopd,, nézd a vidiket, van rajta pár menés ott. sőt csak ott. :) neke mbejött, sztem lehet kenni, ott kijön ki a divatmotoros egyből, mikor dönteni kell, meg rövid féktávot venni hátul a sikán előtt ..
kösszi amugy milyen az a pálya motorozot rajta valaki ha jól láttom te mentél rajta
érthető.
bazeg.. ha most találok rendes munkát, az első dolgom lesz hogy vegyek motort.. vagy veszek zsírujonan egy drz sm-et (ez a legesélyesebb) vagy valami ördögien nagy és erős hazsnáltat(zzr1.1, gixer 1.1.. :)
ja igen,desztviz.azert rakjuk bele ezt,mert mig nem tokeletes,nincs kedvem venni a meregdraga hutofolyadekot.amint megjavul kap azt temreszetesen,de addig minek engedjem le a betonra?olcsobb a desztvizzel szerelni...
erre voltam kivancsi,halas ksozonet:) amikor megvettem,nekem is csak a feleig kuszott fel.miutan kivettuk a termosztatot,nekem is csak eddig ment fel varoson kivul.varoson belul mar akkor is piros ala.de azota... azota melegebb is lett joval. es most mar abszolute nem megy fel semennyire?:D nem egyszeru.akkor ott sztem a homero gombaval lesz gond,nem a termosztattal.bar, franc tudja. koszi megegyszer.amugy az elso videon,akkora homersekletnel kapcsolom be en a ventit,igy nyerek par percet...
en is megelegednek egy iylennel,de ez boven tulmegy azon,h bekapcsolja a ventit.msot mar rohadt kivancsi vagyok,mi okozza
dabas mellett. utvonalterv.hu hm?