Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van zsidó akivel rosszban vagy?
nead fel sose a remény hal meg utoljára nekem 93-tol össz 11motorom volt szoptam velük eleget ez már megvan 2 .5 éve és mindig vesszek rá valamit és talán egyre jobb lesz
ez van de aki él hal a motorozásért sajna ez bent van a pakliban
holnap ugy erzem teflonozas lesz ezerrel,korbetekerem,es beleragaszto mazt a szar gumikat!de az is lehet,h valahonnan szerzek,es lecserelem.kaptam mar ra otletet,hogy lehet.
ott az volt a baj,h sikba lett koszorulve mind a henger,mind a hengerfej.kisebb lett ettol az egester,es akkora kompresszio lett tole,h egyszeruen az eloregedett alkatreszek nem birtak.meg ha +-ba bele is ert a dugoba a szelep,onnan mar menthetetlen volt.az uj tomitessel,ami vastagabb az eredetinel,ilyen gond nicns.vigan kiporog (also 3 fokozoatban) 18-ezerig,es meg se kottyn neki.szo szerint nem kottyan
ez konnyen meglehet,mert qrva nehez ratenni a karbira a legszurot.lehet ott sziv falsot.hangot nem hallok,mert olyan a menetzaj,h azt se hallana memg,ha felrobbanna a motor alattam:DDD
na alakul,maris jobb a kedvem,ez a legszuros dolog soha nem jutott eszembe,koszonom nektek!
ezek ugy müködnek ,hogy azért kell az a búzi nagy légszürö ház mert bizonyos légörvényt csinál a motor benne és attol jobb a motor menet képesége azért van az ha teszel rá sport szürőket csak akkor lesz jó ha a karbit hozzá lehet hangolni különben nem ,hogy teljesitmény növekedést érsz ell hanem pont forditval ezért nem ugy van az csak ,hogy dobok rá ezt azt és kész mindegy ,hogy 1 vagy 20éves a motor ezek sajna a beálitásra nagyon érzékenyek
amúgymeg.. van egy teóriám a szelepes baleseteddel kapcs.: Ádám szerint az elöregedett rugó nem volt képes idejében visszatolni a szelepet, így az belebegett(szakkifejezés ), és úgy ütögetett bele a dugó, ami miatt elengedhetett az ék.. 99% sztem hogy ez lehetett.
tényleg.. lehet légszűrő.. és mivel nagyobb fokozatban nagy sebességnél jön elő a hiba, ezért simán lehet hogy a légáramláshoz valami köze van.
te nem lehet hogy a légszürönél farsot szív nincs 6 ezer körül tortyogo hang
nekem az ezres eszik normális használatnál 6-6.5 felet persze ha gyilkolom akkor 9 is akkár
tehat tun feljebb.megprobaljuk.remelem ez okozza.melelsleg mocskos sokat fogyaszt:D 10-et eszi k130 km-en
aszt nézzd meg milyenre ég ki a gyertya ha tul fehérek benzinszegény az a baj ezeknél a motoroknál ha sokat kap az se jó de ha keveset ase mindkét esetben csinálhat ilyet mondlyuk ha állandoan csak felsö tartományban csinálja akkor higy nekem és az összes tűn húzzál feljebb egy rublikát evel még nem nö drasztikusan a fogyasztásod és van rá esély ,hogy jó lesz
na ezt nem tudtam.ezt megnezem.legalabb megtudom,normalisan mukodik-e.kicsi eselyt adok ennek,mert az elso 3 sebessegben jol megy minden.az exup meg mind a 6 sebessegben fogna a motort.bar a fuvokanal is ez az eset.
mesélhetnél a bukócsőről.. nekem is ez kéne.
üdv! az exupot könnyü elenörizni anak kb 7 ezer felet már teljesen nyitni kell pörgesd fel alapjáraton 8-9 ezerig majd a piros stop leálitogombbal hirtelen álitsd le a motort ved le a gyújtást akkor az exupszelep abban az állásban fog maradni ahol épp 8 ezres fordulatnál volt és máris látod az eredmény hogy mennyire van nyitval
zsidó vudu nem nem,ennek am otornak lelke van,es most menstrual,es hsiztis
Van 1 yamaha FZR 600 streetfighterré alakított motorom és ha valakit érdekel hívjon fel ha érdekel
Telefonszámom:06302484909
Vagy télleg valami zsidó vudu....
Szerintem a fúvóka lehet....Nekem a szerelő elvileg a gyárit tette bele, és most néztem nemrég a gyertyát olyan mintha keveset kapna...
ez egyértelműen valami zsidó vudu.
na,ujabb hiba lepett fel.hatha tudtok vmi jo otletet adni.en a fofuvokakragyanaxom,de varom az epito jellegu hozzaszolasokat.eloljaroban annyit,h a fofuvokak kisebbre vannak cserelve a gyarinal.
es most a hiba:
1-2 meg altalaban 3-ban goynyoruen huz 18ezerig.4-5-6ban 10-12 ezernel egyszeruenmegtorpan.neha engedi tivabb is.olyan erzes,mintha hirtelen kifogyna a benzin.ha behuzom a kuplungot alapjaraton szepen muzsikal.mintha egy hatalmas szellokes jonne veled szembe.es nem is engedi foljebb a fordulatot.lehetetlen 12 fole vinni. nagy ritkan mondom,engedi,de nagoyn ritkan.az elso 3 sebessegben meg egyaltalan nem jelentkezik a hiba. va nvkinek otlete?meg gondoltam a fuvokakon kivul az exupra is...
Manoka! Biztos meglátod a fogpiszkálót másba de magadba a gerendát nem
Nekem igy teccik! Sok munka volt ...Szerintem festéssel meg én álok jobban
Nah léptem is aszfaltra! Csö csibe!
Köszi a tippet. Azt hiszem ez a megkerülős dolog jó lesz. Nem lenne gond nekem sem ha lenne cucc de így sokkal egyszerübb lesz. csak legyen szabad időm. Köszi
én a feliratot a lengövillára probálnám :) amugy szép
Köszi az infót.

Üdv.: Laci