Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jagermano kell még neked az a dob nem eladó esetleg valami nagyon karcsú összegért?

bagoly600 kapcsolóval mi a helyzet?
haho gyerekek! hires lett a motorom! a TV2 tegnap esti hiradojaban szerepelt.
http://webcast.tv2.hu/tenyek/i...
11:10-tol kezodik a riport,onnan nezzetek!
hello

hát már egy páran kérdeztékl hogy milyen lesz itt a kép ilyen lesz ugyebár az árnyalat messze nem olyan lesz nade ....
igen az egy trágya gyári dob igen .. amit a képen látsz
Hello, vélemyént kérnék erről a mociról FZR
és úgy egyáltalán a típusról. Hideget, meleget egyaránt. Köszönöm.
vavavava,megy a motor?
igy feheren valoban nem a legszebb,de igy is jol nez ki.milyen szinu lesz? meg hogy cisnaltad,mert ha jol latom,ez muanyag froccsontve van,nem farigcsalva.
amugy mi az a kipuf ugy nekitamasztva a falnak?
Hi all!
Ha esetleg érdekel valakit egy FZR 1000 exup, nekem pont van egy eladó !

93 -as évjárat, 3 éve van nálam, zabálta az olajat, igy teljes motorgenerált csináltam rajta 2 éve. Na azóta szinte alig motoroztam vele. Gyöngyösön az Omega motorban csinálták a generált, Tátrai Robi, és Végh Jana, gondolom nem kell bemutatnom. Szóval henger fúrás, kovácsolt dugók, hengerfej marás, szelep köszörülés, szelepszár szimeringezés, vezmű lánc és feszítő csere, tötengely csapágyazás, összes gyári tömítés, meghatjó lánc csere, fékbetétek. Idén kapott vadi új akksit, és friss műszakit. Több mint 300K-t költöttem rá. Azt hittem soha nem adom el. Nagyon erős! Olajat azóta nem eszi, előtte 1L nem volt neki elég 1000Km-re. Ami kell, egy karbi szinkron! Néhány kép róla...

Amit tudni kell még róla, ez a fejidom biztos hogy nem gyári, mert ezek tudtommal 94től jöttek ki. Valamikor gondolom estek vele, és akkor ezt a fejidomot kapta. Viszonylag szépen rendbe lett rakva, mert nem látszik a javítás nyomai. Nem ráz, nem húz félre. Kissebb karcolások vannak rajta, egyszer kedves édesapám 5 méterrel tolta arréb az udvaron, és feldölt vele, egyszer meg én döltem vele 0.5 Km /órás sebességnél amikor toltam ki az udvarról, és csuktam volna be a kaput a motoron ülve.

Na szóvalé ha valakit érdekel irjon bátran, vagy mégjobb ha hív, hátha megegyezünk! 70/323-5240
Sziasztok,
Rég voltam itt és mindenkit üdvözlök.
Ha valakit érdekelne, lenne egy 89' évjáratú FZR600 eladó.
Teljes felújíttásra szervízben szétszedettem. Gyűrűzés, tűszelepcsere,tömítések és az eredeti gazdi heggesztette a kis fogaskereket.
Nekem nem érné meg a magas szerelési költséggel.
Forgalmi,törzskönyv,bizti,adó, minden rendezve.
Ajánlatokat kérek ha valakit érdekel./ robogó,vagy kisebb moci is érdekelhet/
SZÉLES UTAT MINDENKINEK!
Üdv.: Tibi
Én meg kicseréltem az első kerék csapágyat, és kva jó lett a fékem....
EBC FA160HH-s szinter betét. A legjobb, kb. 15-18khuf a garnitúra itthon. eBay biztos ad jobb árat is :-)
Olyat fog, hogy bexarsz!
ésésés? mesélj!
Nincs pár 5letetek,hogy hol kapok fékbetétet az FZR 600-hoz?Vmi szinter kéne, láttam egy elég olcsót, vmi AP Racing márkájú...vmi tapasztalat vele?Vagy pár ajánlat,hogy melyikek a jók és h kb milyen árra kell számítani...
Előre is kösz!
Hazafelé a munkából kijött elém egy alkesz biciklis faszi, és úgy telibevertem, hogy a biciklije a bukómról pattant le...
csak nem tudtam még lefesteni sajnos nem ugy jött ki a festékre a lóvém közbeszolt az undertail
nah srácok kész az undertail a motor alá ledes lámpa megy hátulra amit én gyártok kiegészitettem egy kis saválló lemezzel meg egy rendszámtartóval remélem tetszik nektek
300 asok a tárcsák, 4.5 mm a vastagságuk, abszolut nincs válla.
csak forralja a vizet:( most mr nincs mas lehetoseg,mint a hengerfejtomites.hetvegen meghuzzuk a csavarokat,hatha ezzel megusszuk,ha nem,ra egy hetre lekapjuk a hengerfejet,es visszakuldom a tomitest mogyorodra,hatha garba kicsereli.
Üdv! mekkorák a tárcsák 320-as ha az milyen állapotuak és mennyit kérsz érte
Szevasztok!
Yamaha FZR 600-ra egy pár kormánycsutka eladó(kormánysúllyal, és teleszkópbilinccsel,kompletten, kifogásmentes állapotban) ELADÓ! 1989-es (3RH-s) Yamahán szolgált...
vasarhelyen semmi,csak azon keresztul megyek be szegedre.ott dolgozom.hetvegente meg hazajarok szuleimhez motort szerelni.a kertes haz elonye,h szetdobalhatod az alkatreszeket
mellesleg megvolt a nagy teszt is,es nem tul biztato.az olajat tovabbra is szorja,nem tudom honnan,nehez rajonni.az mar biztos,h ne mazo lajteknotol,mert annak a tomiteset most csinaltuk ujra.
a vizet melegiti,ha nem kapcsoltam volna be a ventit,tuti felforralja.e hal istennek elovigyazatos voltam.sokat er az a kapcsolo.igy szepen beertem,forralas nelkul,jelentosen felmelegitve a motort.de mar azo nis gondolkodom,h csak en vagyok tul paras.hazafele nem kapcsolom be,es meglatjuk,felforralja-e.
Mi a meló vásárhelyen?
nem haza kene,hanem szegedre,mert meloba megyek:) amugy nem tudo ma szamod,mert kb fel eve volt egy szoftverfrissites a telomon,es az osszes szamot elvesztettem.kb 300 db-ot. de mar 50 megvan
ha elakadsz vhely fele félúton csörögj rám és hazahozlak ;)))))
nos,hol is kezdjem.leteszteltuk a vizpumpat,alapjaraton is porog szepen. kitisztitottunk mindent.kapott egy + kapcsolot,tudom magam is kapcsolgatni a hutot,az automatikatol fuggetlenul. osszeraktuk,feltoltottuk.kezdeti vizcsopoges(rossz bilincsek) utan megjott a kedve a motornak. felmelegitettuk alapjaraton.bekapcsolt a huto,visszahutotte picit.leallitottuk,nem folyt a viz.holnap meg meg kell huzni a olajszurot,mert ott csopog az olaj.de meleg motornal nem volt kedvem:DDD eddig ugy tunik minden ok,de ramondani nem merem,mert csinalta mar ezt.holnap minden kiderul.nagyon kivancsi leszek ra. most azon parazok,kibirja vasarhelyig benzinnel.azert tettem oda egy lityot tartalaknak.lassan kesz hatitaskaval jarok,es utszelen cserelek gyuruket,mint oseink a pannoniaval:DDD
nem tud véletlenül valaki fzr1000-be kuplung kosarat?