Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nemrég néztem asszem az ebay-on volt ha jól emlékszem koyo digitális műszerfal,40ezer magyar pénzért már olyat lehetett kapni(bolttól,sofort kaufen)hogy vissza is beszélt(szép kék világítás,ford számot is mér mindent...) de persze van olcsóbban olyan ami kicsit kevesebbet tud,de műszakira megfelel...
érdemes körülnézni...
majd elfelejtettem,szetszedtuk a vizpumpat is. nem mutat meghibasodast.a hutot at tudtam fujni tudobol,a csovek nincsenek eltomodve.mara mar rahagyom.holnap meg megnezzuk a szimmeringet,de nem hiszem,h az lenne a baj,mert forognak a lapatok.az olajban meg nem talaltunk vizet,es forditva.marmint a vizpumpanal. ja es kopi a vizet,mikor lehuztam a csovet,szoval tuti forog.egyre gyanusabb a hengerfejtomites.holnap lehet kikapom a blokkot,es meghuzom a csvarokat megjobban,hatha...
nekem meg csak + 300-ba van,de nem sokaig,ha igy haladok.m iszamit olcsonak?
nekem mar egy uj hengerfej tomites is draga,es mar 2000Ft-nal tobbet nem vagyok hajlando rakolteni.inkabb eliszom,az is jobban megeri!
az egy dolog,h szep,ezen kivul meg ritka is! Mo-on jo,ha van ilyen tipus,ilyen festessel 3 db. altalaban ezek piros-feherrel jottek be az orszagba.esetleg kek-feher,de meg egy iylet nem lattam,mint az enyem. ezert is szeretnem,ha meg lehetne orizni,de elegge eselytelen.
lassan 2 eve van nalam a motor. en is gondoltam mar eladason,de igy senki nem fogja megvenni,mert nem megy. ki az a hulye (rajtam kivul), aki vesz egy lathatoan szar motort dragaert?
szegeden vagyok rendszergazda es szerviztechnikus. de mar sztem letehetnem a motorjavitasi vizsgat
sajnálom hogy nincsen siker élményed kb 1éve. én nem mentem el addig amig te, fogtam és gyorsan eladtam occsóért. igaz buktam rajta de nem annyit mint te.
hol dolgozol?
Nem elkeserítésnek mondom,de lehet jobban jársz,rokonaim egy zxr 250-el szoptak így,már plusz 400ba volt a motor és még mindig nem ment :(
De kár lenne érte,mert nagyon szép ezzel a fekete fénnyel!
Azért még pár "olcsóbb" szerelést,cserét próbálj meg!
mar erre is gondoltam,meg nincs elvetve az otlet...

nem gyozom hangsulyzoni,ennek a motornak lelke van,es utal engem :((

mellesleg hazaertem.ahogy jovok haza,allandoan felhofokon van.ok.vasarhelyen kezd kicsit felkuszni,de hamar kiertem,nem volt gond.12 ezres fordulaton "szaguldoztam". egyszer csak leesik 10re a fordulat,nem gyorsul.na mondom mi van mar megint?huzok ra bogazt,durran egy mocskos nagyot.hiretelen felindulasbol egybol lekapcsoltam a motort,kuplung be.remelem nem egy szelep megint.lealltam,megneztem a vizet,semmi nem fogyott.ez eddig jo. akkor nem sult meg.visszaszerelem az idomot,beoltozom,raadom a gyujtast, kerreg a benzinpumpa,mint a bolond ora.na fasza,kifogyott a benzin.at tartalekra,poccre indul,hazajottem.kb 4 km-re voltam otthontol.rohogve haza is toltam volna akar. itthon nezem benzint,alig van benne.mi a picsa? megin elojon a 10 literes fogyasztas? remelem csak elszamoltam vmit,mert ha nem,nem tudom mi tevo legyek...
egyre tobbet gondolkozom azon,h szetkapom alkatresznek,es eladom darabonkent...
papapapapa, éés ha a tömítés nem engediáét a vizet? hallottam már ilyet, csak olajjal.
Persze, persze... nem mindegy.
Csak ha itthon akarod megvenni akkor sajna ennyi :(
Ha elmész 4utcát megkapod 25ért, de ha utazol 2000km megkapod 7ért :D

Nálam most a változatosság kedvéért gyujtás problémák vannak... néha nem ad szikrát és nem tudja elégetni a benzint... tök változo fordulatokon csinálja ezt, de az alapjáraton és vmivel felette szinte mindig... :( vmi tipp?
Sirokra már szeretnék ezzel lemenni, szoval addig(juli 22.-) kéne megoldást találni.
És ti melyk Webáruházból szktatok rendelni! ami megbízható és olcson szállit!?
Tudom hogy ennyi az ára de tavasszal már vettem egyet angliából 7-ezerért asszem és nem mindegy.
Vaterán volt egy Fzr 1000-hez való,de asszem már elvitték.Az enyém is sérült kissé,majd nálam is csere lesz.
Srácok olyan nehéz müszerfalat szerezni a motoromhoz! valakinek nincs egy felesleg vagy csak óra
vagy ha olcson tud digitálist vagy bármiylen megoldás ami ellegendö a müszaki vizsgán:D
Ha nem Fzr de jol nézz ki rajta szoljatok kinek mi a tapasztalata! Ksözi elöre is! by Conus
en utobbira gondolok,h nem forog rendesen,v egyaltalan nem,es csak a nyomas mozgatja a vizet.legbuborek mar ne mmaradt benne,kiveve,ha tenyleg valahonnan "beszerzi" azt.bar erre kicsi a zesely,mert mikor szetszedtem,ne mtudtam kiszenvedni belole egy pici levegot se.sztem megadta magat a szivattyu,v esetleg marad az eredeti,h vhol el van tomitodve teljesen,v reszlegesen a rendszer,es nem tud normalisan keringetni.
Na mindegy,ha szétkapod a szivattyút,úgy is kiderül.Majd ha lesz rá keretem,veszek egy vízszivattyút tartalékba.
A vízhűtés tudja még igazán megkeseríteni az autós,motoros életét!Ezért akartam először léghűtéses gépet venni,de annak is vannak hátrányai.A kiegyenlítő tartályban változhat a vízszint,de bugyogni nem szabad mert azt légbuborék okozza.Valahol levegő jut be a rendszerbe,vagy megforog a szivattyúlapát, nem keringet,és a blokkban felforró víz bugyog kifelé.
ez a motor kiakaszt. egyre jobban kiismerem a forrasi technikajat. amikor felmelegszik,de meg uzemi hovokon van,nem a pirosban,,elkezdi gyujteni a kiegyenlito tartalyban a vizet.onnan keptelen vissszameni a helyere.gondolom vmi elzarja az utjat. aztan leallitom a motort,es elkezd bugyogni,de csak es kizarolag a kiegyenlito tartalyban,es ahozza vezeto csoben.a blokkban nem. sztem elzarja vmi az utjat,v egyszeruen nem megy a szivattyu. ez magyarazatot adna arra,miert forralja csak alapjarati,hasznalatnal,ill totymorgesnel. a vizet amit most forralt ki,teljesen tiszta volt.semmi szin nem votl utana,tehat nem olajos.ugy nez ki kitusztult vegre belole. amint felszardt,nyoma se volt. holnap szetkapjuk,es tobbet tudok majd mondani...
Haliho!
Nekem is annyiért csinálták meg... ennyi az ára az újnak.
Használtat nem tudom h megéri-e venni...
egész telet így ment. :)
Ahoj.
Van valakinek 5.drótos fessazbályzója?
Úgy láccik nálam ez a sláger:D
Bagoly e-buy-os segítség?Valaki?
A szerelő árul 25-ért univrzálisat csak azt most drágállom
A 89-es és a 92-es 600-asnak vajon ugyanaz mindene,csak az idom más?
csak keso osszel,es telen a fontos.addig elmegy nelkule is batran.
persze, simán vehetnék, de ha annyira nem egetverően fontos..