Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de adddig tudsz nelkule menni! aztan majdcsak talalsz mar valaho legy termosztatot...
én mondjuk télen is jártam vele..
Nekem sincs benne,alig emelkedik meg a mutató,de nem baj,télen meg amúgy se járok vele.
fogtuk magunkat,leszedtuk a hutonel azt a kis vackot,kiszedtuk belole osztan kesz. ennyi vo't. semmi extra. a termosztat lenyege,h ha eler a viz egy bizonyos homersekletet,kinyit,es beengedi a hidegebb vizet.ha belegondolsz,annyi valtozott,h folyamatos a keringetes. kicsit kesobb melegszik fel uzemi homersekletre,es lejjebb kerult az "uzemi" hofoka(de a minimum felett van igy is joval). gond nem lett belole.nekem most pl kifejezetten jol jon.telen meg majd visszatesszuk,amikor mar hidegebb lesz.sokan, pl regi skodasok, azzal kezdtek a nyarat,h alapbol kivettek.
kivettétek? mesélj csakerről.. nemrom érdemes-e baszakodni újjal..
állítólag nekem is szar a termosztát, de nem csinál semmi különöset.
Na én is igy gondoltam hogy teszel érte.Tárcsa nélkül ne gyere
De komolyan hozd el lécci.már ugy se csinálnak semmit a másik motor körül
sry, vettuk, csak nehez a dupla betut irni:)
en is arra gyanakodnek,ha nem vetuk volna mar ki 2 honapja
szerintem meg egyszerűen a termosztát a szar
a moci ne mfustol,a viz nem fekete,csak szines,az olajro lnem tudok nyilatkozni.hetvegen minden ki fog derulni.csak remelni tudom,h nem a hengerfej. imadkozom,h csak a szimmering legyen az!
Enged le a hűtővizet, ha fekete akkor olajos. Ha habzik az olaj akkor vizes, ha fehéren füstöl a moci szintén vízes.
Hát sajna 6-ig melózok pénteken, de meglógok előbb
Snoopy,felniket meg egyéb alkatrészt találsz a Vaterán,vázat meg a majosházi,kunhegyesi bontóban,esetleg a bajai Súgómotors kft.-nél keress.Május elején voltam Baján,akkor volt egy bontott Fzr-jük.
Van egy jó ötletem, de azt személyesen beszéljük inkább meg ok? Kérek szépen egy tel. számot vagy emailt aztán akkor megbeszéljük. az enyém krissz78@gmail.com
köszi előre is
fékbetétet többnyire "bolttól" veszel, amúgy aki az eBay-en kereskedik és eladott már pár cuccot, az nem kockáztatja meg azt, hogy rossz visszajelzés vagy akár jogi lépéseket tegyenek ellene! Szerintem tisztább, mint a face-to-face üzlet...
csakis szinter minek költenél egy csomó pénzt alara, ha van szinter is, ami 1000x jobban fog? :-)
Nagyon jó lenne a kép csak még annyi a baj vele, hogy nem bírom elolvasni a szöveget. légyszi próbáld meg olvashatóan lefotózni, és örök hálám de komolyaní
Sajnos tul jot motoroztam vele!Nincs valakinek egy váza hozzá!aminek van papirja!
Meg kéne 2 felni és egy komplett első villa!
A fekete ugye? Nem ám összekeverem :D
akkor kitolom az utcara a motort,h lathasd
-a
délutána felmegyek vmi hegyre azt lenézek szegedre :D
hogy szurtad ki,h az egy mitovaz?en sak vmi pirsoat latok,vazat nem is:) fene a jo szemedet,nem nezned meg a szimmeringem?hatha te rajossz,h rossz-e
elég rossz bőrben van ezaz öccázas...