mar nem tom ki,meg lusta is vagyok visszatekerni,kereste,h hany amperes biztositek kell.megneztem,ami konkretan jon a fesszabtol,az akksi fele,az 30 amperes, piros szinu. mellette van meg egy 15-os,meg egy 20-as is.talan van egy negyedik,de ez mar nem biztos.
megneztem en is,igaz 250-es,de nekem is a vaz nyakaba van beleutve.semmi + tablacska nincsen.a masik oldalt van egy kis alutabla,de az nem az alvazszamot tartalmazza,hanem vmi mas szamot.
csak annyi a baj vele, hogy én szlovákiában lakom és itt szeretném rendszámra rakni, csak sajna még senkinek sem volt meg az a plédarabocska és ezért nem bírom megcsináltatni Ha valaki elküldené akinek megvan akkor már másnap vihetném, de egyenlőre csak sajna várok
Szia. Ebben igazad van viszont az emberke eredetvizsgálaton rendes volt és sem a nyilvántartsásba sem sehová nem írta be, hogy lettem volna. Ezt a verziót is ő javasolta, csak egyszerüen nem bírok szerezni senkitől sem egy fényképet, hogy hogyan is néz ki. Mondta a srác, hogy elég hogyha hasonlít mert úgyis a beütött szám a lényeg az meg eredeti, mert megnézték, csak festve volt a deltaboxom és szerintem akkor levették csak elfelejtették visszarakni
Állítsd be a motort úgy,hogy a leeresztőcsavar legyen a legmélyebb ponton,mert a víz is itt gyűlik össze,és először mindjárt az fog távozni.Akkor kis olajveszteséggel megúszod, ha gyorsan visszatekered.Persze csak a szimmeringcsere után!
Akartam még írni,hogy ha olaj van a víz tetején,akkor biztos hogy szimmeringes,de akkor víz is kerülhetett a váltóba,főleg ha felforrt,és túlnyomás volt a rendszerben!Erősen javaslok egy olajcserét.
most kapcsolok,ha a szimmering ment tonkre,ez valasz lehet az olajhabra a hutosapkaban.mivel ahhoz keves volt,h hengerfejtomites legyen,de ahhoz eleg,h egy szimmeringen atjuto mennyiseg legyen. remelem ez lesz a gond!
koszi!
a vizszivattyut vagom hol van,csak ezt a szimmeringet nem:)a vizszivattyu tengelyen kell keresnem gondolom,de nem kell ahhoz a blokkot szethuzni?asszem nagy szereles all elottem hetvegen.itt sajna nincsenek meg a kello szerszamok...
Ferikém azt nem tudom,hogy a 250-nél hol van a szivattyú,nekem a generátor felett van bal oldalon,de ha visszaköveted a hűtőtől jövő vízcsövet,megtalálod.
Nekem Wartburgom van,annak a hengerfejen van a szivattyú,de annak a tengelye hajtja a ventillátort is,és ha megkopik a csapágy,gyorson kikoptatja a szimmeringet is.Akkor megáll az autós,alapjáraton meglazítja a szivattyú tetején levő csavart,levegő ki,hőfok visszaesik,autó megy tovább.Ismerős szitu?
Szia Marko!
Sajna nem volt este netem, de ma este valszeg leszek msn-en csak előtt meg kell nézni egy kawát peti8-nak. Úgy, hogy lehet, hogy ő is jönne. Tényleg ti már pénteken mentek?
na erre meg nem gondoltam:) hol van ez?hogyan ferek hozza?mindent tudni akarok rola!
hetvegen atmossuk trisoval a hutorendszert+ akkor megnezzuk eztet is. hatha.
amugy tegnap szetkaptam,atneztem a hutosapkat jol ra van-e rakva,probaltam legmentesiteni,stb. levego nem volt benne,pedig mar majdnem leteptem az also csovet,ugy mozgattam:) a sapka jol allt,de tiszta habos volt.na mondom,fasza,hengerfejtomites. letakaritottam,ontottem egy kis vizet bele,inditom.szepen lassan melegszik,ahogy kell.beindul a venti,ahogy kell.es erre elkezd lefele menni a hofokmero.qrva anyad,mitol javultal meg? ma reggel se volt problema,megint hutotte vizet.ha egesz heten nem lesz problema vele,nem tudom mit csinalok. magatol tonkremegy,aztan magatol megjavul?
koszi!
Sajna nem volt este netem, de ma este valszeg leszek msn-en csak előtt meg kell nézni egy kawát peti8-nak. Úgy, hogy lehet, hogy ő is jönne. Tényleg ti már pénteken mentek?
hetvegen atmossuk trisoval a hutorendszert+ akkor megnezzuk eztet is. hatha.
amugy tegnap szetkaptam,atneztem a hutosapkat jol ra van-e rakva,probaltam legmentesiteni,stb. levego nem volt benne,pedig mar majdnem leteptem az also csovet,ugy mozgattam:) a sapka jol allt,de tiszta habos volt.na mondom,fasza,hengerfejtomites. letakaritottam,ontottem egy kis vizet bele,inditom.szepen lassan melegszik,ahogy kell.beindul a venti,ahogy kell.es erre elkezd lefele menni a hofokmero.qrva anyad,mitol javultal meg? ma reggel se volt problema,megint hutotte vizet.ha egesz heten nem lesz problema vele,nem tudom mit csinalok. magatol tonkremegy,aztan magatol megjavul?