Sziasztok!Vannak használt gumiaim eladók.Állapotukhoz képest,nagyon jó árakon,már 4000ft-tól.
Elkészült hozzá a honlap is:www.sokgumi.sokoldal.hu
Széles utat mindenkinek
eladnam en ugy,mint a szart,csak van egy kis problema. igy senki nem venne meg ,csak alkatresznek. az legjobb esetben is 200.000 Ft. akkor bukok 417-et. ha vegre ossze tudnam pofozni,akkor el tudnam adni 450-ert. joval kevesebbet buknek rajta.arrol nem is beszelve,h az a penz mar jo kezdoreszlet egy masik motorhoz. a 200 meg max az atirast,meg a biztositast fedezi:)
amugy honnan tudom meg,h rossz a szimmering? tetelezzuk fel,h nem foszlott szet,nincs olaj a viznel,es nincs viz az olajnal.honnan tudom megallapitani,h azt ki kell cserelni?
Jó,bennem is volt egy kis félsz,mit kapok a pénzemért,de szerencsére komolyabb baja nincs,ami van azt megoldom.Sajnos garancia csak új gépre van,de kinek van arra néhány milliója?
Na megnéztem,nálam nincs adattábla felszegecselve,(89-es,kereklámpás)csak a nyakba van beleütve az alvázszám,és egy zöld/fehér matrica van a vázon,egy ismeretlen számmal,és kerek logóval a bal sarkában.Lehet hogy műszaki matrica volt?Az eredetvizsgálaton átment,így nekem nincs jelentősége.
Elkészült hozzá a honlap is:www.sokgumi.sokoldal.hu
Széles utat mindenkinek