Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feri,lehet ám hogy a vízszivattyú szimmeringje kopott,és levegőt enged be,azért levegősödik le időnként a hűtőrendszered.Meg kéne nézned.
Jut eszembe Krissz,Ha már egyszer az eredetvizsgán megbukott a moci,akkor már ne is kísérletezz vele.A központi nyilvántartásban minden eredetvizsgálat benne van,és ha előzőleg az adattábla,vagy matrica hiánya miatt elküldtek,hogy magyarázod meg nekik,hogy a következőnél meg van rajta?Utólag pótolni nem lehet,a gyártó nem küld másikat,meg fognak vádolni hamisítással.Javaslom hogy gondold át a dolgot.
Krissz,nekem is 500-am van,de fémlap nekem sincs.Az alvázszám be van ütve a kormánynyakba,a vázon meg egy zöld-fehér matrica van.Majd lefényképezem,és holnap elküldöm.
Hali!
EBC nálam is a tuti! Motorinfós fékbetéttesztben egy hibát írtak róla, hogy beszitálhat az első kereket satuféknél, tehát többet tud mint a gumi, ha akarom nekem is berázza a kormányt ahogy kell.
Ha postai utánvéttel vásárolsz magánszemélytől számla meg minden nélkül mivan ha nem az van a dobozban amit megbeszéltetek hogy lesz? Postán annyit mondtak hogy átveszem+kifizetem bármi is van benne utána nézem csak meg, meg hogy szemét emberrel nem kell kezdeni. Ez hogy megy?
Ezek közül egyiket se ismerem, de én EBC szinteren kívül semmit sem vennék! Ja és eBay-ről, onnan az enyémbe 7ezer HUF-al olcsóbban megvolt és a postalábáda dobta be a postás, még boltba se kellett menni!
Ősszel cseréltem olajat, akkor Szentendrén a motoros boltban vettem szűrőt, hiflo filtro vagy mi a szar a neve....(az O gyürü nem stimmelt)
Ezen csak az 1-es látszik, a többit takarja. Az olajat is le akarom cserélni, igaz még csak kb 4000km van benne és ahogy ez zabálja szerintem fölösleges mivel már annyiszor utánatöltöttem Te milyen szűrőt használsz? Látom abból is van választék a nagyvason....
Nekem is AF-es, de előtte a blokba be van ütve a motorkód. Persze, ha nem rá ragasztotta a paraszt az AF-s táblát
Próbáltam a képen látható kód alapján is keresni, nem sok sikerrel.
Naszóval: 2LM 027701 a motor kód pedig AF mivel cserélve volt! Tehát több mint valószínű hogy nem '90-es évjárat... Vagy a tied nem '87-es
Azt írja a standard utcai használat, a szinter az kicsit sportosabb....
Én ahogy néztem a genesiseken egyforma fékek, kerekek vannak (FZ 750, FZR 750, FZR 1000)
Ja és ha már fékbetét.... Standard vagy Szinter?
Az enyim is 2LM 027403. A motorkód meg 1FN 1987-es.
Állítólag ezek Japánok. Mert amit vettem könyvet a bagolytól abba ez nincs benne. Az van, hogy:
1987 2NK - US
1988 3CS1 -US
1989 3SG1 -UK
1990 3SG2 -UK
1991/2 3SG1 -UK
Yamaha - 750 - FZR 750 R,RT 3CU,2TT (1986-1988) A Lucastol ezekhez a típusokhoz találtam. Vajon passzol az enyémhez?
Nem mértem. Nincs is mivel Kb 1,5-2 mm-es "válla" van a szélein. Viszont szépen egyenletesen van kopva.
A vázszámom 2LM. Állítólag '90-es kiadás!? A tied?
Milyen vastag neked az első tárcsa?
Ja! Én is innen akarok rendelni! Amúgy már rendeltem tőlük szerintem elég korrektek ez áraik... Az én tárcsám is elég kopott de azt mondták még nyugodtan használhatom. Lehet hogy Louis lesz belőle
Ja. nem olcsóbb ha két párról beszélünk...
Meg valamelyest olcsóbb is úgy látom...
Neked mi a motor kódod, meg a vázszám elejéd, masterix?
Én még nem cseréltem, de gondolkodom rajta. Épp most nézegettem az alkatrészeket, meg az árakat, nekem inkább a tárcsát kéne cserélni, de az k.va drága...
Ezeknek elég sok alkatrészük van hozzá...:
http://www.nagyvas.hu/motorosb...
Üdv mindenkinek!
Fékbetét cserén gondolkodom... Az alábbi gyártók közül ismeritek valamelyiket, esetleg tapasztalat?Lucas, Ap racing, Goldfren, Newfren. Bementem naivan a Yamaha szakszervizbe ahol félhomályosítottak hogy szívesen kicserélik a betéteket, a két első pár kb. 36 ezer + a munkadíj ............Nos a fent említett márkák közül a 2 pár már 12 ezerből megúszható.... Csak nem tudom melyiket rendeljem... Csövi a Te mit használsz?
cz-peter@hotmail.com
de ritkán vagyok :)
te nekem megvagy msn-en? ha nem felvehetnél..