Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eddig mercit toyotát és hyundai-t értékesítettem egy márkakereskedésbe, de most váltok
kaptam a nyakamba egy vespa-piaggio-gilera motorszalont, ahol értékesítek valamint szervízelek is és pestről szállítok is.
jobban fekszik mint az autóértékesítés
nekem nincs rajta lemez, a vázba van ütve a szám..
szal nemtok segíteni
mesélj
Valaki please fényképezze le nekem a motoron lévő lapocskát mert nagyon fontos lenne. Plusz kellene a mérete a lapocskának is meg a betüknek is. Köszi
jövőhéttől motorkereskedő vagyok :)
nekem patkolva van, szal nentom
úgy 100 A körüli..
Biztos? Többiek?
Na nekem pont az a fémlap kellene lefényképezve, meg méretekkel gyütt
Nekem volt fzr 600-as gépem és azon nem volt az a fém lapocska csak matrica.Az ezres gépemen viszont már fémlap van.
Bocs ez lemaradt. Yamaha FZR 500-as, de a 600-asé is gondolom ugyanaz :))
Sziasztok. Kéne egy kis segítség. Szlovákiába szeretnék behozni egy motrot csak sajna nincsen rajta a pléhecske a deltaboxon ami tartalmazza a motorszámot, így az eredetvizsgálaton megbukott. Annyi kérésem lenne, hogy ha valakinek van két perce akkor légyszi fényképezze le nekem, meg adja meg a pontos méreteit aztán legyártatom :)
krissz78@gmail.com címre jöhet.
Köszi
hát Feri nem írigyellek, és nem tom miért csinálja ezt veled, de remélem hogymár végre rendesen tudod használni és legalább 1 évig nem lát szerelőt( csak olaj csere kor, karbi szinkronkor.)
Hétvégén jön valaki a Balatonkenesei motoros talira?
Ez igen!
lenyult az elozo szerelom 100.000Ft-ot,es nem scinalt erte semmit se. most megy a rendorsegi eljaras csalas vadjaval.mar tavaly november ota megy. kb egy eve adta mneki oda a penzt
lóg a szerelőd?
sztem 30-as van nekem ottan
Köszi a lehetőséget!

Hétvégén nem jötta srác, én meg két hete nem ültem motoron. Jövő hétvége tuti nem jó.
Esetleg melo utáni órák hét második fele.
Bár álltában is kibassza a biztosítékot, az új fesszabályzóval.
Hanyas van nektek benne ez 15-ős.
beszarok,most szamoltam utana.eddig a motorom 617.000Ft-ba van. + az a 100.000,amive log a szerelom.
baszki...
már előre parázok, hogy az enyém se lesz jó
megvolt a hosszu tavu teszt is. istenemre mondom,a tokom elszall ettol a motortol. hol lehet olcso benzint kapni?mert draga benzinnel nem gyujtom fel.
elindulok,semmi baj.beerek vasarhelyre,megtankolok,semmi baj.vasarhely utan leallok az ut szelere,ellenorzom a vizszintet.egy csepp nem hianyzott. na mondom,OK semmi gond,csak legbuborek. beerek szegedre,egyik szemem folyamatosan a hofokmeron.pirosnal ellenorzom a ventit,meg hatul a tulfolyot. semmi.egyszer csak a hofokmero megindul felfele.piros hataran.allj felre,hutsed.lehutotte.sajna ott nem tudtam mar megnezni a szintet,mert kozbe mindjart elkesem a munkahelyrol. lehutotte,inditsd.poccre indul.elindulok,es piroslampa ide,piros oda,dugo ide.dugo oda felnel feljebb nem kuszik a hofokmero. most szivat?
nemsoka megnezem a szintet,ha elment a viz,ertem,miert nem kuszik fel a hofokmero.de ha nem ment el,akkor megint megfogott egy legbuborekot,v a tokom tudja mar mi van vele.
hetvegen atmossuk az egesz hutorendszert,kitakaritjuk popecre,hatha csak annyi a baja...
2002-es R6-osé van már benne :-)
Van még szuper hátso telom is ami keményebb a 600 gépben levö telotol.Pályán csak elöny
gyerekek,kiakadtam. a kalvariamnak tovabbra sincs vege.ez a motor most mar tuti gyulol. ma mente mmegint egy tesztkort.tegnap ugye semmi baj nem volt.ma mi tortenik?miutan hazamentem,es lejjebb allitottam az alapjaratot,a leallitast kovetoen a tulfolyon omlott a viz+ fel is forrt.na mondom fasza,kiekgett a vadiuj egyedi hengerfejtomitesem.mar epp azon voltam,h leontom benzinnel es felrobbantom,mikor apam aszondja,varjak meg vele.felontottuk vizzel,es alapjaraton porgettuk.megint felforrt,leallitottuk.megvartuk,mig lehult,ujra felontottuk,de mar joval kevesebb kellett bele.elinditottuk,vartunk,nem forr.neztuk,egy centi viz eltunt.jo,utantoltes,megin inditas,megint leallit.ezt meg jatszottuk egy darabig.aztan megjarattam.leallunk,semmi forras.ujabbb kor,ekkor mar batrabban,semmi forras. na mondom,most akkor mi van.
most varunk.lehet epp levegobuborek kerult a szivattyuba,es nem birta a vizet forgatni,ettol forrhatott fel. holnap mennem kell dolgozni,kb 40km.ha kibirja,meg kibirja az egesz jovo hetet,akkor csak ennyi volt.ha nem,akkor csak marad a hengerfejtomites.akkor meg tuti leontom benzinnel
azt elfelejtettem, hogy egy full állítható első villának persze örülnék :-)