Hello elveszett harcos!
Ma délután megint elökerül a 2 enduro.immár fejidom nélkül az enyém.Meglett az eredetvizsgám is rá.Jövö héten lessz rendszámtáblám rá
Hi newman! Megvan tömve már az eléggé amúgy szép érces hangja van főleg az új sűrűbb motorolajjal. Valami használhatóbb ötlet? Én most valami rugós cuccon gondolkozok ami befér a végén majd bent szétfeszül és nem esik ki, modjuk a rugó belsejébe meg rakni gyapotot vagy valami cuccot. ÁÁÁÁHHHH
Sziasztok!
Szerintem túl hangos a motorom és lejárt a műszakija E-betű nincs a teljesen nyitott kipufogóban. Valami hirtelen ideiglenes barkácsolással hogyan lehetne halkítani 1 fél órára a nélkül, hogy szétszedném a dobot? Én arra gondoltam valamivel leszűkítem a végén a gáz útját. Kifúni nem akarom sehol. A forrasztóón az bírja a kipfogó végén keletkező hőt? Áhh hirtelen jó lenne valami HASZNÁLHATÓ ötlet...
nem emlexem,csak mondta,h felesleges volt masik perselyt berakni.az exszerelom eroskodott,h kell,o meg meg csinalta.csak mikor megneztuk a gyuruk,dugok allapotat(osszehasonlitottuk a gyari ujjal),akkor jottunk ra,h teljesen felesleges volt az egesz,mert ha a szelepek jol zartak volna atom eros lett volna a motor...
Ma délután megint elökerül a 2 enduro.immár fejidom nélkül az enyém.Meglett az eredetvizsgám is rá.Jövö héten lessz rendszámtáblám rá
http://www.cosmicar.hu/festek/...
Lehet ujra kéne fényezni a kis fözöröt :)
Szerintem túl hangos a motorom és lejárt a műszakija E-betű nincs a teljesen nyitott kipufogóban. Valami hirtelen ideiglenes barkácsolással hogyan lehetne halkítani 1 fél órára a nélkül, hogy szétszedném a dobot? Én arra gondoltam valamivel leszűkítem a végén a gáz útját. Kifúni nem akarom sehol. A forrasztóón az bírja a kipfogó végén keletkező hőt? Áhh hirtelen jó lenne valami HASZNÁLHATÓ ötlet...
Ha sima genesis akkor 425cc, ha exup akkor 535cc, ha már fordított telós exup akkor 462cc.
link
Csövi én is szeretném megkérdezni a telóolajat '88-as 1000-es, köszi!
téged kérdezgetlek a Francia utcai szervizzel kapcsolatban, légyszi írjad má meg nevét