Persze,persze!Tárcsa,tárcsa
Amugy ma is voltunk kint.Sötétedésre értünk haza.Rohadt fáradt vagyok.Csináltunk amugy ksi pályát.Nem ott ahol voltunk.Onnan vissza ahol az a nagy placc volt.Ugrato is lett
Azt írja az itiner, hogy 600as és 1000es 1990 évjáratig SAE 10W,
1000ccm 91'-93' ig SAE 5W
1000ccm 94' től lengéscsillapító olaj 01, vagy ennek megfelelő....(akkor a többi mi lehet? sima motor olaj? )
Szerintem egy szárba kell annyi, de ír még olaj szintet is a telóba, de hogy kell megnézni fingom nincs...
a 600-ba 101mm teljesen összenyomva, rugóval együtt
az 1000-be 87'-88' 143mm
89'-90' 116mm
91'-93' 124mm
94'- 78mm
Az olaj a 600-ba 2.5 lityi kell. ha cseréled a szűrőt is, de mintha azt írná, hogy az olajhűtő nélkül...vegyél azért biztos ami biztos 3litert....
Ha +15 fok alatt használod akkor SAE 10W30, ha +5 fok fölött használod inkább akkor SAE 20W40
Te legalább annyira eltüntél mint én . Már nézegetem egyébként az endurokat, mert jól sikerült a hétvégi endurozás . Csak az a baj, hogy 4 motort már tényleg nem tudok hová rakni, de most fogja kipengetni a biztosító a futármocit, úgy hogy helyette lesz valami kerregő. A féktárcsát még nem felejtettem el, majd a hétvégén tényleg leveszem.
alakul,az alkatreszek mind megvannak,holnap tala nkesz a hengerfej,viszem haza,es holnaputa nreggel 8kor rakjuk ossze.du tan mar zsombon is lehetek.ez csak akkor ne mfog sikerulni,ha holnap nem keszul el idoben a hengerfej.akkor sirok egysort,es varok jovo hetig...
köfönöm szépen ugy volt hogy a héten lefestem de sajnos utazok el a hétvégén igy csak jövőhét végén esedékes igy is a jövőhéten jön meg az "undertail"- om csak nekem ledekböl lesz hátul a lámpám meg a yoshimura dob is jövőhéten jön szerencsére mindent bolti ár töredékéért
halod,a gyari tomites kib.szott gany munka.mar elnezest,de igy van. 6000Ft-ot elkernek egy femhulladekert. benne hagyjak a gumi bevonat alatt a tuzokapcsot.meg is nyomorgatta a hengerem,meg a hengerfejem.
nem tom melyi ka teteje,egyfelekepp lehet felrakni,maj akkor kiderul.sztem az alu lesz felul
megerkezett a hengerfej tomites! 8000pez volt+118 postakoltseg. a mogyorodi lett a kivalasztott. latszik rajta,h minosegi munka,de mikor kibontottam erosen meglepodtem. egyik oldala aluminium,masik vmi kemeny tomitoanyag.aztan odaraktam a magnes,es kiderult,az alu nem is alu:)v alu,deatomitesben van acelhalo.franc tudja.1,2mm vastag,es masszivnak tunik. igenyesen kialakitott tuzkarikakkal.kivancsi leszek,hogy fog bevalni.
nekem heylszinen csinaltak ujat. azert sztem az a 10 nap nemveszes a 2 honaphoz kepest:)
ma voltam a yamahaban.korrektek voltak,visszadtak a penzem,amit az ekekre hagytam ott. nem nagy osszeg,de masfelszer teletankolom a motort belole:)
Amugy ma is voltunk kint.Sötétedésre értünk haza.Rohadt fáradt vagyok.Csináltunk amugy ksi pályát.Nem ott ahol voltunk.Onnan vissza ahol az a nagy placc volt.Ugrato is lett