Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze,persze!Tárcsa,tárcsa
Amugy ma is voltunk kint.Sötétedésre értünk haza.Rohadt fáradt vagyok.Csináltunk amugy ksi pályát.Nem ott ahol voltunk.Onnan vissza ahol az a nagy placc volt.Ugrato is lett
nem ferde az csak támasztón van a motor és forditottam a kamerát vele volt vagy egy 3/4 óra mire normálisan be lett állitva hogy tökéletesen álljonn
lehet kicsit ferde a faridom?
száranként a 435ccm
mi az ára? fénykép?
Köszi a telóolajat ez minden róla 5..10W így van a közértbe is
Azt írja az itiner, hogy 600as és 1000es 1990 évjáratig SAE 10W,
1000ccm 91'-93' ig SAE 5W
1000ccm 94' től lengéscsillapító olaj 01, vagy ennek megfelelő....(akkor a többi mi lehet? sima motor olaj? )
Szerintem egy szárba kell annyi, de ír még olaj szintet is a telóba, de hogy kell megnézni fingom nincs...
a 600-ba 101mm teljesen összenyomva, rugóval együtt
az 1000-be 87'-88' 143mm
89'-90' 116mm
91'-93' 124mm
94'- 78mm

Az olaj a 600-ba 2.5 lityi kell. ha cseréled a szűrőt is, de mintha azt írná, hogy az olajhűtő nélkül...vegyél azért biztos ami biztos 3litert....
Ha +15 fok alatt használod akkor SAE 10W30, ha +5 fok fölött használod inkább akkor SAE 20W40
Te legalább annyira eltüntél mint én . Már nézegetem egyébként az endurokat, mert jól sikerült a hétvégi endurozás . Csak az a baj, hogy 4 motort már tényleg nem tudok hová rakni, de most fogja kipengetni a biztosító a futármocit, úgy hogy helyette lesz valami kerregő. A féktárcsát még nem felejtettem el, majd a hétvégén tényleg leveszem.
Sziasztok!
Van FZR 600 3HE-hez való generátor deklim,ha kell valakinek szóljon!
Köszi szépen a választ,azt nem tudod véletlenül, hogy a motorba hány liter olaj kell?
Hello!
Csövi köszi az olajat, még annyit szeretnék kérdezni hogy mi az előírt viszkozitás és hogy a két telóba összesen megy-e ez a két mennyiség.
alakul,az alkatreszek mind megvannak,holnap tala nkesz a hengerfej,viszem haza,es holnaputa nreggel 8kor rakjuk ossze.du tan mar zsombon is lehetek.ez csak akkor ne mfog sikerulni,ha holnap nem keszul el idoben a hengerfej.akkor sirok egysort,es varok jovo hetig...
tehát 2 hét mulva már robogózok vele
köfönöm szépen ugy volt hogy a héten lefestem de sajnos utazok el a hétvégén igy csak jövőhét végén esedékes igy is a jövőhéten jön meg az "undertail"- om csak nekem ledekböl lesz hátul a lámpám meg a yoshimura dob is jövőhéten jön szerencsére mindent bolti ár töredékéért
mi a hejzet a motoroddal Q?
szépen alakul.
mikorra várható a megjelenése az utakon?
szeretettel mutatom nektek az uj pleximet no meg kormányteló barátomat sem hagyhattam ki
hat peeersze amikor jo a gep
Én néha igen

Szerintem itt mindenkinek elég öreg gépe van ahhoz hogy mindig lehessen barkácsolni egy picit
Szerelésen kivül motorozni is szoktatok?
Nem rosszbol kérdeztem ám!
halod,a gyari tomites kib.szott gany munka.mar elnezest,de igy van. 6000Ft-ot elkernek egy femhulladekert. benne hagyjak a gumi bevonat alatt a tuzokapcsot.meg is nyomorgatta a hengerem,meg a hengerfejem.
nem tom melyi ka teteje,egyfelekepp lehet felrakni,maj akkor kiderul.sztem az alu lesz felul
melyik ennek a teteje?
látom neked is gyári tömítésed volt benne (szar)
mellette mintanak a regi tomites.ha jol megfigyelitek,lehet latni a gyari hibas tuzokapocs esetet.hogy engedhet meg ilyet a yamaha...
megerkezett a hengerfej tomites! 8000pez volt+118 postakoltseg. a mogyorodi lett a kivalasztott. latszik rajta,h minosegi munka,de mikor kibontottam erosen meglepodtem. egyik oldala aluminium,masik vmi kemeny tomitoanyag.aztan odaraktam a magnes,es kiderult,az alu nem is alu:)v alu,deatomitesben van acelhalo.franc tudja.1,2mm vastag,es masszivnak tunik. igenyesen kialakitott tuzkarikakkal.kivancsi leszek,hogy fog bevalni.
nekem heylszinen csinaltak ujat. azert sztem az a 10 nap nemveszes a 2 honaphoz kepest:)
ma voltam a yamahaban.korrektek voltak,visszadtak a penzem,amit az ekekre hagytam ott. nem nagy osszeg,de masfelszer teletankolom a motort belole:)