Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oks majd csörögj. nem az én világom ez a motor ezért adom el. egyébként nincsen vele ezen kívül más problémám
Sziasztok nemtudja valaki véletlenül, hogy mennyi olaj kell a 600-as első telójába?És milyen?
Pontosan hogy hívják? Próbáltam a neten keresgélni de nem igazán jártam sikerrel. Tudod esetleg a nevüket?
írjámá! :D
ne bosszants!
mennyi volt a kopás?
otthagytam.megmutatta,lemertuk,h alig par szazad volt a kopas.felesleges volt kicserelni,mert nem ott szokott el a kompresszio,hanem a szelepeknel. sztem azota mar a mehben van
reggel nyomják belőle kifelé
nem kaptad meg a kinyomott hüvelyeket?
Az alu hengeröntvényt melegíteni kell,a hengerhüvelyt meg hűteni és kiesik belőle.Melegíteni lehet villanyrezsón vagy visszafogott malacpörzsölővel,hűteni meg kiváló a halon oltó.De van elektronikai hibakereső hűtőspray is.Nem nehéz,csak tudni kell a trükkjét.A Ferrarik hengerfejénél is folyékony nitrogénben hűtik le,és úgy teszi be két robot a szelepfészek perselyét.
nu,akkor most mi leyen?kerdezzem,v kuldod?:)
Ide is beírom ha érdekelne valakit eladó a motorom egy Yamaha MT-03 a 06305110803 számon elérhet annak aki többet szeretne megtudni róla.
megmértük mind a 3 hengersort
kettő azonosan kopott, 0,04-0,05 mm kopása van
a harmadik 0,07-0,008 mm
szóval van eladó 2 hüvelysorom és négy alapdugóm gyűrűvel
holnap megkerdem,jo?ugyis mennem kell a simson hengeremert.
de pontosan mit kerdezzek,mert feltettel jo par kerdest:)
figyi,ha ok furni is akarjak,lehet tenyleg jobb lenne lekuldened vkivel a hengert,es megcsinaljak itt neked. sztem a posta nem kerul tobbe 2000-nel. az 4000+, es nem 16.
megtod kérdezni?
passz.nem voltam ott,mikor csinaltak,nem tudom hogy szedtek ki,csak azt tudom mondani,amit o mondott nekem.de o nem felt a kinyomastol.lehet hidegen kinyomni tenyleg veszelyes.
elvittem hüvelyezni a hengert
nem merik kinyomni belőle a hüvelyt, így kifúrják +16.000 ft
milyen a henger kűlső része? sima? könnyen kicsúszik? én inkább erőltetném a kinyomást, de aztmondják kiszakadhat...
szerinted nyomassam?
Már nem!
Szét ugrott a csapat néhány hónapja. Jana külön dolgozik. Így két altarnatíva is marad Gyöngyösön.
Tátraiék sztem iszony drágák, és a modor sem minősíthető.
Vagy szombat délután vagy vasárnap de.
Időjárás függő is. Majd hívlak. Ok?
A srácnak 3 hete van motorja ugyhogy a tempo miatt nem kell aggódni. inkább csak el ne und magad.
Nem vált be a paripa?
te se vagy semmi,alig egy honapja va nnalad,es mar el is adod?nem jott be?
Engyedjétek meg, hogy bemutassam:

www.flyandride.hu
Szívesen remélem sikerül megoldani a problémád.
Köszönöm szépen, holnap kérek tőlük ajánlatot.
Sőt ahogy elnézem a képeket Végh Jana is ott melozik.
itt mindent meg találsz roluk. http://www.omegamotor.hu/
esetleg még hatvanban van egy illető aki motor szerelő de arrol csak annyit tudok hogy szerel. sajnos semmi konkrétat
Köszönöm szépen, érdekel a tel. számuk. Gyöngyös még beválllalható táv ha jól dolgoznak és tényleg megéri elmenni odáig.
Szia! melyik nap mentek? ha nem jön közbe semmi akkor szívesen csatlakozom hozzátok. de nem tudok olyan gyors tempot menni ezzel a döggel, persze ha meg marad addig mert eladó sorba került. vissza váltok speedre vagy valami supermotor szerkezetre.