Szia. itt gyöngyösön van a Tátrai ott állitolag jól dolgoznak. mikor én ott voltam akkor pont Végh Jana gépét szerelték. ha gondolod meg nézem a számukat..
hevitettek,kiszedtek,meretre gyartottak az ujat,hevitettek,beraktak. aztan meg egyszer hevitettek,kiszedtek,behonoltak,es hevitettek,beraktak veglegesre.semmit nem furtak.csereltek egy az egyben.az S&B dugattyukeszito muhelyben vegeztek a munkat. 8000 hengerenkent.ha postaval kuldod,azt ugye tudod,h jelentosen megnoveli az arat,mert sulyos dologrol van szo.
erdeklodd meg,mennyi a posta, mind siman kuldve,mind utanvetellel,aztan merlegelj.ha megeri,akkor kuldd,elviszem,es kb 1-2 het es kesz.csak kuldd el a dugot gyurut,mert ahhoz honoljak a kesz perselyt.
csak posta...
a tiedből a hüvelyt kinyomták vagy kikellett fúrni?
ha fúrni kell akkor plusz 3500 hengerenként...
itt még a hüvelyre se tudtak árat mondani.
3500 nehgerenként a fúrás és 4000-8000 a hengernek darabja
így 30.000-tól 60.000-ig lehet az ára, ami nem mindegy
Találtam is de nemcsak hogy megfizethetetlen volt hanem szar is. Nem baj ha árában van a dolog csak jó legyen. Tényleg senki nem tud Pesten vagy környékén egy rendes normális szerelőt aki ért a Yamahákhoz is?
Szia! Köszi. Tudtam róla, de dunántúlon voltam hétvégén.
Nem volt még időm foglalkozni vele, töltöttem rá egy deci olajat, hátha híg volt. Erre tudok gondolni. De ezt még nem tudtam tesztelni.
Hétvégén jön a haver. Mátra?
Köszi szépen a tippet. Ezek szerint úgy tűnik hogy már csak vidéken vannak becsületes szereől, a nagyfaluba' már mind megszűnt becsületesnek lenni mer' az nem divat.
találtam 1 szerelőt dunaújvárosban de még nem tok róla olyan véleményt mondani ami a mocival kapcsolatos mert még nem hogytam ott nála.
amit az árrol tudok, szelepállítás, karbi pucolás, karbiszinkron ugy 16E.
és jól el tudtam vele beszélgetni.
Hella BazsaFz!
Az én motorom Pécsett csinálták, de le is viszik oda, és vissza is hozzák. Legalábbis az enyémet visza hozták... De tényleg. Nagyon szépen és jól dolgoznak és bármit megszereznek hozzá az utolsó csavarig. Persze nem olcsó, de az alkatrész az ami drága.
va negy tokeletes szerviz a francia utcaban! kemeny 6000-ert kipucoltak a karbim,meg szinkronizaltak. komplett szerviz motoremelovel,felszerelessel,mindennel.kicsempezett padlo varja a motorokat.olcson es jo ldolgoznak. egy baj van veluk csak. ill nekem nem baj,csak neked. szegeden van:)
erdeklodd meg,mennyi a posta, mind siman kuldve,mind utanvetellel,aztan merlegelj.ha megeri,akkor kuldd,elviszem,es kb 1-2 het es kesz.csak kuldd el a dugot gyurut,mert ahhoz honoljak a kesz perselyt.
a tiedből a hüvelyt kinyomták vagy kikellett fúrni?
ha fúrni kell akkor plusz 3500 hengerenként...
itt még a hüvelyre se tudtak árat mondani.
3500 nehgerenként a fúrás és 4000-8000 a hengernek darabja
így 30.000-tól 60.000-ig lehet az ára, ami nem mindegy
Hüvelyezésben tudsz nekem segíteni?Itt 40-be csinálják... Lehet elküldöm oda...
Nem volt még időm foglalkozni vele, töltöttem rá egy deci olajat, hátha híg volt. Erre tudok gondolni. De ezt még nem tudtam tesztelni.
Hétvégén jön a haver. Mátra?
az mforce is az amit te írtál, mármint oda vezet.
ha nem vesznek föl a Bánkira akkor nekiállok és jelentkezek motorszerelői suliba. vagy a www.mami.hu vagy pedig www.mforce.hu/mforce/nuke/inde...
találtam 1 szerelőt dunaújvárosban de még nem tok róla olyan véleményt mondani ami a mocival kapcsolatos mert még nem hogytam ott nála.
amit az árrol tudok, szelepállítás, karbi pucolás, karbiszinkron ugy 16E.
és jól el tudtam vele beszélgetni.
Az én motorom Pécsett csinálták, de le is viszik oda, és vissza is hozzák. Legalábbis az enyémet visza hozták... De tényleg. Nagyon szépen és jól dolgoznak és bármit megszereznek hozzá az utolsó csavarig. Persze nem olcsó, de az alkatrész az ami drága.
Ha valakinek esetleg szüksége lenne rá.
newman imaba fgolalaom a neved