Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyrobesz? én is filózom egy burgmanon.. a baronban van is egy, de a régerbbi dizájn, csak az picit kisebb.. neked mekkora?
hali! nem lathattalak del korul a szillerin? egy ugynaolyan szinosszeallitasu FZR-t lattam szaguldozni,mint a tied. kb 12:00 es 12:10 kozott
nem emiatt kell nagyobb gazzal elindulni. haverome exupmentes,enyem exupos.annyi a kulonbseg,h mikor gyorsultunk elso 4 sebessegnel elonyre tettem szert,mert alacsony fordulaton jobban huzott.
en inkabb egy alapos karbipucolasra,szelephezagalllitasra es karbiszinkronra voksolok.termeszetesen ebben a sorrendben. esetleg meg a gyertyat is megneznem,mert ha regi,mar nem ugy ad szikrat,nem tokeletes az eges,stb stb stb.
ok,akkor varok meg.remelem hetfon emgerkezik,mert mar rohadtul motorozhatnekom van
az exup szelep a kipufogoban van, a negy leomlo talalkozasanal.lenyege,h also fordulattartomanyon zarva van,igy fojtast eredmenyezve noveli a nyomatekat a motornak.folsobb tartomanyban nyit,szabad aramlast biztositva a kipufogo gaznak. ha az elromlik,azt veszed eszre,h elgyengul alacsony fordulaton. ne ugy kepzeld el,h egyaltalan nem fog menni,mert nem olyan hatalams nagy a hatasa. sztem nem sok koze van a fogyasztashoz,max annyi,h zart allapotban felsobb tartomanyban erolkodik kicsit a motor.ha kiveszed nem lesz tole a motornak semmi baja.ez csak egy plusz,mint 2T-nel a power szelep.lenyegeben az is,csak 4T valtozatban.
Hello.
Ismét Yamahás lettem,eltoltam a Dominator és vettem helyette egy 250-es fotelt
Üdv ! láttam vanak alkatrészeid EXUP szervomotorod megvan? ha jó és mennyit kérsz érte elöre is kössz.
le van cedve róla :D csak ugy fel vót rakva kurva mérges hangja van vele lehet nem az lesz rajta mert a rendőrök haragudni fognak rám miatta..
Szia! vasárnap supermoto alpok-adria verseny lesz a brezova-tanyán, remélem nem fog esni. na sikerült megoladni a oil lámpás problémát?
ja a vidin egy dupla volt a farok alatt
Köszi. akkor marad a francia kulcs, mint univerzális szerszámkészlet
áhhh
semmi olyan...
Hali Newman! Nincs nektek véletlenül gyári szerszámkészlet fzr hez?, 750-hez?
hol a kipuffod?
elképzelhető hoigy kevésbé nyomatékos e nélkül igen.
őőőő... ok :)
6x futottam neki mire megértettem
Akkor ezek szerint elképzelhető, hogy alacsony fordulaton ezért nem tudtam elindulni, csak nagy gázzal?!
Vagyis gondolom egy csomo más is lehetett, de ez is közrejátszhat?!
Ha minden igaz, holnapra elkészül a kicsike... épp ideje ez a 7. hete h ott van
alacsony fordulaton folytja a motort, így nagyobb kipufogó átmérő lehet ami magas fordulathoz optimális, és alacsony fordulathoz ez a pillangószelep hatására gyakorlatilag folyamatosan ávltozó kersztmetszet lehet, ami épp ideális vagymi.
Az EXUP szelep egész pontosan mire valo?
Láttam, hogy sok mindenki inkább kiköti, mert akkor nincs vele baj.
Nekem a szerelő kitalálta h elszakadt és lehet h emiatt sokal be/tul sok benyát kap/ a motor.
LEhet ez a baj?
Vagy ennyire nem értene hozzá?
Amugy az Orange motor szervizről van szo... kerüljétek mint az aidses kurvát!
Szerda dél
nekem is mindig késve jön minden
fasz a posta....
eredetileg is az van benne:) szoval lenyegeben egy uj hengerem van.

te mikor adtad fel az ekeket,mert meg mindig nem ertek ide.most mar aggodom.
félek a vastól.. sztem nem bírja sokáig...
kivette belole a perselyt,es belerakott egy masikat. az enye,mivel regi,es sztem a tied is,nem nicasilos,hanem vasbetetes.egyszeruen felhevitette,es kivette ezt a huvelyt, v perselyt,nevezzuk barminek.aztan annak a meretei alapjan,meg a dugohoz viszonyitva elkeszitette a jot.igy pontos az illesztes.
megfurta a hüvelyt és új perselyt tett bele, vagy kicserélte az egész hüvelyt?
szegeden van egy ficko es nagoyn jo munkat vegez.hivatasa 2T dugok keszitese, motorok ujraperselyezese. szoval ok direkte ezzel foglalkoznak.szamlaval,mindennel egyutt csinalta.
jaja
kicsit elüt a váztól... nem az a formavilág
lehet én is csináltatok inkább farkot...