és ha jol kitudod fogni akkor azért jó pár ezer forintot meg lehet spórolni.... mert azért bontóba borsos áron vannak azért ezek a cuccok is... sajna én már tudom most vagyok ugy hogy már néz ki valahogy mert nem egy egyszerü beszerezni ezeket a dolgokat.. de biztos te is tudod
hát remélem jol értelmezem a kérdésed igen egy 2000-2001 es r1 farok:) az üléshez annyit fűznék hozzá hogy a 99-00 ás r1 hez jobban vannak idomok mint ehez...:)
persze ha készlesz minden féleképpen összefuthatunk... sokat járok egyébként is debrecenbe... a farokidomot a vaterán vettem valami 10 ezerért az első ülést 8 ért a hátsó ülés is annyi körül volt az ülés púp meg valami 12 dehát az összes idomot köbö majdnem egy év alatt szedtem össze.... de már ilyen farokidomot olcsón lehet kapni mármint 15 be már van.... az ülés az ritka vagy drága a hátsó ülés mega a legritkább én 3 hónapig kerestem hozzá... mert azért én se vagyok milliomos hogy drágán megvegyem... a pénz az pénz ha kész gurulunk majd eggyet feltétlenül
gondoltam megosztok veletek egy két ma készült képet jövőhéten festem a paripát az alsó kép az a végeedmény lesz kicsit nagoyn erős a lila a képen a narancs meg lamborghini narancs lesz lesz lehet még majd rajta kék tűz vagy villámok
attó függ, mert van az amin a rúgóelőfezsítést lehet állítani, hát, ha rajta ülsz nyílván érezheted kicsit magasabbnak ha maxon van, de ádámbácsi alatt a max éppenhogycsak elég... ahogy nézegettem az alján a teló alsó rögzítésénél láttam egy második lyukat de mitogeri aszonta kurvára nem emel rajta annyit hogy értelme legyen baszakodni. én valamiféle alátétben látom a megoldást hátul.. elöl meg nemtom, ott csak keményíteni akarnám.
Nekiálltam újzra ízekre szedni :)
Q Hol hüvelyeztetted a mocit? Új a dugóm és a gyűrűm, így csak a hengerre gyanakszom, bár egy neves motorszalon szerint tökéletes. A szelepvezérlés fasza, jelen van és nyomásteszteltem is. És még egy kérdés... A hátsó eleszkópnál van egy hüvely, amin állítási lehetőség van. Az csak a rugó keménységét állítja, vagy a motor magasságát is?
jol raktad ossze a vezerlest? nezd meg a bikepics-en a kepeimet,ott lathatod hogyan kell allnia a vezermutengelyeknek. link
a fotengelyen a generatornal meg szinte vannak jelzesek,es azoknak egyutt kell allnia.
köszi a segítségeket!megkérdeztem a vaterás csávót,balos deklije sajnos nincs..már megkérdeztem pár bontót,de körbetelefonálom az összeset,ahol lesz emberi áron,ott megveszem...lábtartót ha nem találok rá,akkor milyet tehetek még rá?cserélt már vki ilyet?
na még egypár ötlet kéne.MATRICA!nem tudtok valakit aki tud ilyet csinálni?Elég bonyolult mert van benn színátmenet is...
az FZR-re lehet venni karbon deklivédőt?lehet beruházok egyre...nem volna hülye ötlet...
Széles utat!
szia!
a 250-es nekem sajnos kicsi.
én az enyémet 300-ért vettem, és kb 250-et költöttem rá...
csak sajnos megzúzódott.
ha esetleg valamennyit rá tudsz fizetni a kicsire... amúgy hanyas évjárat?
köszi, üdv:
p.
amikor orssz volt,akkor mertunk 5-8 kozott hengerenkent.most sztem olyan 10 korul kene lennie.bar most 0,mert le va nveve a hengerfej:) jo az a mero egyaltalan?
nekem is kellene szereznem egy olyan farokidomot... honnan szerezted?
ha debrecenbe jársz vele malamikor akkor szivesen megsasolnám ;)
Q Hol hüvelyeztetted a mocit? Új a dugóm és a gyűrűm, így csak a hengerre gyanakszom, bár egy neves motorszalon szerint tökéletes. A szelepvezérlés fasza, jelen van és nyomásteszteltem is. És még egy kérdés... A hátsó eleszkópnál van egy hüvely, amin állítási lehetőség van. Az csak a rugó keménységét állítja, vagy a motor magasságát is?
VAN MOTORMATRICÁS TOPIK-is ott bármien színű és méretű matricát megcsinálnak neked,tehát nem kell úttörőnek lenni már be van járatva a dolog.
http://www.motormatrica.hu
/
http://www.tankpad.hu/motor_de...
http://www.decalshop.hu
/termek...
meg van vmi foliavagas.h is.
egyelore sztem ennyi eleg,szemezgess
link
a fotengelyen a generatornal meg szinte vannak jelzesek,es azoknak egyutt kell allnia.
na még egypár ötlet kéne.MATRICA!nem tudtok valakit aki tud ilyet csinálni?Elég bonyolult mert van benn színátmenet is...
az FZR-re lehet venni karbon deklivédőt?lehet beruházok egyre...nem volna hülye ötlet...
Széles utat!
motorszalonból kértem és ott előttem mértek agy gépet 10-es kompresszióval
szerintem valami a vezérlésemmel nem stimm
majd teszek fel képet
a 250-es nekem sajnos kicsi.
én az enyémet 300-ért vettem, és kb 250-et költöttem rá...
csak sajnos megzúzódott.
ha esetleg valamennyit rá tudsz fizetni a kicsire... amúgy hanyas évjárat?
köszi, üdv:
p.
Nem cak autóval tankoltam.
Milyen volt Abasár?
A szint teljesen oké sajnos.
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmai
l.com