Hello Bagyoly600!
Megmérted a kormány kapcsolót? Mert kellene ha 22-23mm es a korányvastagság de amúgy írtam már pár oldallal ez előtt is hogy kéne...
hello
Ma rohadt jot motoroztunk a haverokkal.Tölünk Komáromba,onnan Györ és haza.Utközben havert le akarta nyomni egy köcsög Merci Vito-s meg fenyegetöen mutogatott mert sietett és az volt a baja hogy haver betartja a sebességet.Köcsög fasz.Ez még Gönyü környékén történt.Megállunk a Györi Árkád-ban és mit ad isten. Ott a faszkalap.Olyan kicsi volt mint egy tetü.Pedig fizikailag nem volt kicsi.Csak sunnyogott a kocsija körül.dögöljön meg az ilyen.
Na mindegy.Utközben még azon agyaltam hogy elég kevés motorost láttunk.Mifelénk hétvégenként joval többen berregnek.
Snoopy!
Én tudok neked ugyanilyen papiros vázat!
Beleteszed a blokkodat és már téphetsz is. Persze eredetvizsga és átírás az kell...
Csupasz váz, első villával, kerekekkel...
Snoopy, jól emléxem, hogy elég új a vas nálad? Vagy más is vett 500-ast? :-)
Vázcseréhez szerintem is egy papíros váz kell és kész. eBay-en is szokott lenni, nem is túl drágán, bár lehet, hogy a szezon változtat rajta.
Jóképű? Akkor lehet h nem ugyanarról beszélünk Mindenesetre remélem h hamar kész lesz mert nemsokára megint esést fogok oktatni mivel lassan kész lesz az én motorom is és nem szeretném ha megint lemaradnál
ha kulon adagolva a benyat,es megy,akkor van meg 2 otletem.egyik a benzinpumpa. a masik meg rohadt szivatos tud lenni. ha a tanknak a levegoztetoje el van dugulva,vakuum keletkezik,es nem tudja potolni a tavozo benzint levegovel.ezaltal nem ad benyat,az AC nem tolti fel a karbikat,es annyi. egyik ismerosomet ez szivatta sokaig.
Blokkot meg vázzszámot csak KPM-ellenőrzéskor néznek szerintem nem lenne bajod belőle egy síma közúti ellenőrzésnél meg símán átmész.
Persze úgy lenne a jó ahogy Q-mondta de nem hiszem hogy van annyi fölös pénzed átrakod a rendszámot erre és mehetsz is,meg a blokkod ha jobb annál.Az 240-et megy végreexup nincs rajta.
sziasztok.
Nos elvileg cserélhetsz vázat abban az esetben ha a vázrol megvannak a származási papirok Külföldi briff számla adásvételi, természetesen csak tipusazonos vázat rakhatsz át, a vázra külön meg kell csináltatnod az eredetiségi vizsgálatot utána pár ezresért átirják a forgalmiban. asszem ilyenkor ujravozsga is van, de ha gondolod utánanézek pontosabban. üdv mindenkinek
Ja és szelepszárszimering is lett cserléve...
És fesz szabályzó is lett cserélve, szoval az sem lehet gond.
Lehet h velem van baja a motornak... mert nála elvileg simán megy a motor és mikor felhiv h elvihetem, érte megyek és már nem indul be :D
Volt szelep állitás is, karbi szinkron is...
Amikor etetőröl( külön tölcsérről megy a benya) akkor tökéletesen megy, igaz, ilyenkor nem tudjuk menet közben kiprobálni, de szép hangja is van, gázra is szépen reagál és vissza áll egy stabil alapra, de mikor a tank rajta van, akkor már nem ilyen rozsás a helyzet...
Összeirom amiket irtál és utána kérdezek a szerelőnél.
Amugy ért hozzá, mert ilyen japán motorokkal foglalkozik már több mint 20éve, de ez lehet h kifog rajta?!
A szitu amugy egész pontosan az, hogy a motor megy egy ideig tökéletesen és mikor bemelegszik és mondjuk elérek egy lámpához, megállok(már ha piros ) és utána kis gázzal nem tudok elindulni... Nagy gázzal simán elindul, de mikor a rendőr áll melletted, jogsid nincs és a forgalmi is lejárt nem szivesen indulok el 1kerón a lámpánál :D :D
oszinte reszvetem.es mihamarabbi gyogyulast! a motort meg cak ugy tudod papirozni,ahogy irtam.vagy! veszel egy full papir nelkulit,rabaszod ennek a rendszamat,es imadkozol,h nem nezik meg a szamokat am otorkon ellenorzeskor
ugy gondoom a motor az potolhato. öccsém 2 hete utas volt és a vezető felelötlen volt és meg is lett az eredénye neki mentek egy fának. 7 bordája eltört a lépe meg sérült eltört a váll, lapockája, sérült a tüdeje. ebböl gondoltam hogy olcson meg usztad.
Megnéztem a motort és tényleg olyan!de a számokkal mit csinálok?A blokkom csak egy kicsit sérült,de indul.Azt áttenném,de akkor még ott van az alvázszám!?
ilyen felnitoresnel a gumi meg nem engedett le!na ez a nemegyszeru.amugy mi tortent?mert nem igazan ertettem ezt a hozzaszoalsod.mult heten karambol,es azota korhaz?
en ugy tudom,a vazat nem tudod cserelni.mivel az a motor maga,ahhoz szol a forgalmi.a vazban blokkot mar igen.venni kell egy torottet,aho la vaz az ep,es oda atpakolni a cuccost.v vannak papiros vazak bontoban,megvenni,es beepiteni.blokkot lehet hivatalosan cserelni,de mocskos korulmenyes.
Olcsón?Hulla a motorom!Jó mondjuk legalább túléltem!lett két kis horzsolásom és eltört a kulcscsontom,de szerdán raktak bele vasat és már egész jól mozog!szerencsére teljesen fel voltam öltözve!
Megmérted a kormány kapcsolót? Mert kellene ha 22-23mm es a korányvastagság de amúgy írtam már pár oldallal ez előtt is hogy kéne...
hello