Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Q!
A szelepék új ára 509 Ft/db (csak rendelésre)
Viszont van bontott, nem látszik rajta kopás. Ennek ára darabtól függően 250-300 Ft/db.
Elérsz iwiwen, Czibere Péter, Debrecen
mail-on: peternewman@citromail.hu
teló: 70/361-1342
Hi conus! Itt hajdúböszörményben a dorogi utcai motoros boltban van ilyen index csak talán nem karbon mintás de darabja 1040ft úgy emléxem. nekem is ilyenem van nagyon faxa!

bagoly600 ok mérd le de olyan 22-23mm ha ennyi akkor kellene postával :) esetleg más nincs fz750re szinte bármi érdekelhet?
nem,mert a valla teljes egeszeben hianyzik.a mellette levo szelenel talaltam meg.egyszeruen letepte onnan. nem tom mekkora ero volt ott,de szo szerint simara csiszlta/koptatta/tepte az ek vallat. na majd ha megvan meg a sracnal megprobalom lefenykepezni,es megmutatni.
Köszi
Felnicsíkot akarok még rádobni!
hali newman! remelem jarsz erre,mert te vagy az utolso remenyem.na jo,utolso elotti.
bejelentette a yamaha ,h aug 4-re van itt az ek. en addig nem tudok varni,szoval te elvileg tudsz rendelni ilyen eket,ami hamarabb jon? adok cikkszamot,nezz mar utana kerlek.ha 500 Ft koruli az ara,v alatta,mindenfelekepp kell par db. artol fuggoen.
cikkszam: 3LN-12118-00 FZR 250 szelepék.
az se baj,ha adsz egy elerhetoseget,amin kozvetlenul elerlek.mondjuk ha megcsorgetsz ezen a szamon,visszahivlak es megbeszeljuk: 70/31-753-31
v irsz e-malt a feca81 kukuc freemail ponty hura
Szia!
Peti!

Neked hány cm3-es a lovad?
értem...és az nem látszódik véletlenül az éken, hogy alulról, vagy fölülről nyíródott el a válla?
az ek elnyirodott,hidd el nekem:) minden a helyen volt,lanc megfeszitve. kipufogoszeleprol van szo. egyszeruen beleert a dugoba a szelep,es a sok utogetestol az eknek a szelep valyujaban levo resze elkopott.nem tartotta aztan semmi a szelepet,es kiesett a helyebol. az ek a helyen volt,mikor levettuk a hengerfejet.
de hát az ék nem tud elnyíródni...azt a rugó feszíti oda a szelepszárhoz a vájúba...
még ha a dugó esetleg utóléri a szelepet és lök rajta egyet, akkor is legalább 2-3mm-t kellhogy gyorsabb legyen a szelep vissza mozgása mint a rugó ahogy húzná vissza, hogy kiforduljon és kiessen az ék....azért az nagyon sok.
de várjunk csak...ez melyik szelep volt? a szívó vagy a kipuf? és a vezérlésed tuti jól vol beállítva, jelen volt minden? vezérmű láncfeszítő? nem volt laza a lánc?
Csak annyi hogy szépen,izlésesen meg van csinálva!
ja es az ek nem esett ki,hanem elnyirodott.a szelep esett ki:)
100%. sikba lett koszorulve mind a henger,mind a hengerfej.es lehet nem eloszor.igy tul kozel kerultek.ezert az eredeti nem jo,nincs eleg tavtartasa. az alurol mar letettem,rez szoba se jott szamomra. acel szinten storno.marad ez a speci tomitoanyag.remelem ma vegre megjon a szelep,es mehetek a srachoz megbeszelni milyen vastag is kell. aztan hivom fel oket,es adjad neki lehet elkeszittetni. aztan amr csak japanbol kell megvarnom az ekeket,es hurra van!:D fel is hivo ma dzsamadat:)
Dehogy bosszantottál fel, csak vicceltem
annyit beszéltetek itt a tömítésről, hogy már én is kíváncsi lettem, hogy miből is van, aztán ezért csámpáztam le a pincébe, hogy megnézzem. én véleményem szerint nem lesz jó se az alu, se a réz. szerintem a gyárit kellene oda tenni, és vmi mást kitalálni a szelepekre. biztos, hogy a dugó ütötte ki a helyiből, nem más miatt esett ki az ék?
a rugalmassagot,es a magnestesztet en is elvegeztem:) viszont a merettel segitettel,mert en lusta voltam lemerni:) most mar tudom mi az alapmeret,lehet hozzaadni a tizedeket. amugy mier bosszantottalak fel? en csak kerdeztem.lehet tul sokat?
nem hiszem,h sokat fog erni,hisz egy helyben alva fujja csak ra a levegot.menet kozben ott a menetszel.ha jol remlik van a hatso idomon egy legbeomlo,v rosszul remlik?
csorges az exup lesz sztem.alacsony fordulatnal hallod.magason is csorog,de olya nfrekvenciaval,h nem hallod:D na meg a motorhang elnyomja
Szerintem is a hűtőbordás hűtés a jobb,mert a ventillátor előbb utóbb le fog halni,és cserélni kell.Lehet hogy már az enyém is cserélt,mert nem ilyen van a gépen,hanem egy vastag kocka sok bordával a külsején.Igaz,az enyém 500-as.
Ja! leesett! az utolsó kép nem saját készítésű azért nitrom nincs!
De Adobe Photoshop CS2 vel dolgozok tehát kicsit fényeztem a dolgokat! Bocs
De élöbe is igy nézz ki! higgyétek el!
1 pár index kéne ilyen van hátul is! valaki nem tud olcson?
Most hol a gond?
Igen az enyém a gép!
Nem hasonlit a gyárira? kicsit szálkásított! minden héten jár gyurni a meg volt Tattoo nál is!
Csak óra kéne rá ,mit ajánlotok csinit!?
Miért?
motoro okés.A road kép meg amcsi
nekem azé gyanúsak lennének az adatlapos képei..
mármint ez a te masinád?
Oké bobek74 azt teszem! De mivan ha bele öntöm 10W-40 es ásványi olaj !
legroszabb esetbe mi történhet? Nem értem ezeket mit mivel tölthetek össze! valaki egy táblázaztot dobhatna! olajhoz nem értek!
Amugy teccik White Naked!
Enyém is White forgalmiba de lassan töb rajta a kék !
Hát most hogy mondod tényleg szörnyű amit műveltem. Le is fogom dobni róla és inkább szerzek egy olyan komolyabb hűtőbordát, mint a képen van amit felraktál.
az egyik galériámban van még egy kép róla, ott meg tudod nézni jóbban. posta OK. holnap megmérem a kormányt