Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szova lmeg el a motor?mi lesz vele? te allandoan elesel,en allandoan szerelem.ezeknek tuti lelkuk van
megcsinalhatod anelkul is,de akkor nagyon ugyes gumiembernek kell lenned.meg anyi mindent le kene bontani,h egyszerubb,es sokkal kenyelmesebb,ha kikapod a blokkot,es felteszed asztalra.hitt el,sokkal konynebb,es gyorsabban vegzel.
lenyegesen jobb:) mi volt ez ,riga hengerfej?
kicsit?joval rosszabb! sztem itt a dugo se maradt ep,v tevedek?
Bal oldali deklim van ami az elsö lánckereket takarja.
kössz az infokat!
debrecenbe tudok csak
a szelephézag meg ugyanaz
Olyan lapkát hol lehet venni? Töltöttem le a netről egy szervízkönyvet sima fzr 400-ról, de az enyém rr, nemtom hogy ugyanakkora-e a szelephézag...
Az már nem ilyen egyszerű...
Hogy milyen értéket kell állítani azt nemtom, mivel nekem 250-es van.
Nem kicsi játék belőni, mivel csiszolni kell belőle ha kicsi a hézag, amit csak spéci köszörűs tud. Az viszont szívás ha nincs hézag, mivel akkor nem tudod megmérni és így nemtod mennyit kell belőle leköszörűltetni. Szóval olyankor többbször is köszörűlteted, míg hézag nem lesz, csak utánna tudod méretrenyomatni. ha nagy a hézak akkor viszont új lapka kell. Az új lapkát szintén köszörűlni kell. Nekem pár lapkát vennem kellett és mindet köszörűltetni. Szal nekem a szelephézaglövés olyan 40.000 Ft körül jött ki!(munkadíj nélkül)
Danuvia hengerfej. Alumíniumból van, a flex vitte mint a vajat. Meneteket is simán vágtam bele egy csavarral. Úgyse találtam a menetfúró készletet. :)
wow, akkor könnyű dolgom lesz...
a szelepek beállításában is tudsz segíteni? mekkorák a szelephézagok?
Nem
valami simson hengerfej vagy mi
Üdv!
Vezérműláncot kellene cserélnem a gépemben. Ki kell szedni a motort a vázból a cseréhez?
ez valami hengerfej szétkaszabolva?
Jól látom hogy az egy hengerfej?
Basi!
Kell hozzá alkatrész?
Közben elkészült a hűtőbordás verzió:
Igazából motorfényezőben dolgozom. Egy teli fényezés kb 100 E Ft. Befolyásolja, hogy mennyire van oda az idomzat. Standox anyagokat használunk. Műanyaghegesztés is. A végeredmény minden esetben profi. Eléggé maximalista a főnököm. Feliratozást is újrafújjuk ha nem vesznek új matricákat, azt számítógépes vágógéppel gyártjuk le.
ha valakit érdekel van 4db indexem fzr1000 93' és 2db gy-tükröm elado (fehér)
Úgy látom valaki a vaterán bont egy fzr 600-t. nézd meg ott hátha....
http://www.vatera.hu/listings/...
Fú vazze! Nem jó látni ezeket a képeket...Hasonló cipőben jársz mint a Feri, csak ez egy kicsit rosszabb...
FZR400