szevasztok!
kellene nekem 94es FZR 600-ra bal oldali dekli, bal oldali lábtartó és egy indexbúra...
ha esetleg vkinek van,vagy tudja hol lehet beszerezni,az legyen szives írni!
Üdv
felhivtam a tomiteses sracot. o is a motorit5-ot ajanlotta.kicsit elhalmoztam kerdessel,azt mondta inkabb irjam le mailban:D 5 sor csak kerdes lett,biztos szeretni fog.az ara viszont nevetsegesen olcso. 2500+fa+postakoltseg.4000-bol lesz egy jo tomitesem.ami megse 12.000. remelem pozitiv valaszokat kapok a kerdesemre,mert akkor rendelem le,es jovo het vegen,ha osszerakja a szerelom a hengerfejet,rakjuk ossze a gepet is.kivancsi leszek nagyon...
most beszeltem newmannal,kedden jonnek az ékek. mennyivel jobban hangzik,mint augusztus 4-e . szoval ha ne mis jovo het vegen,de utana hetvegen mar megint uzembe lehet rakni a dogot.
az a bajom az ilyen ingyenes programokkal,h teleszemeteli a forraskodot. de mondom,ha gondolod,szivesen atadom.
amugy elviekben az fzrclub.lapja.hu-n is elerheto,csak azt nem szeresse az extra,es atiranyitassal megy csak.szoval inkabb igy konkretan irtam be a cimet.
Köszi a segítséget mindenkinek! :)
Azért szeretném streetesre alakítani, mert nekem ugy nagyon tetszik, nem használnám annak!
Amúgy a weboldalt egyszerűbb egy weblaprendszerrel megcsinálni!
Feltelepíted és kész is!
Regisztrációtól elkezdve van minden... annyi menüt és oldalt hozol létre amennyit csak akarsz!
Meg vannak ingyenes domain név szolgáltatók is,hogy ne extra.hu legyen.
Ilyesmi lehet pl. fzr.ath.cx , meg van egy halom végződés az fzr utánra.
kijaza par ember? mi 3-an?
en mondtam anno,folytatnam,meg szivesen atadom masnak a forraskodot,meg a jelszot is.rajtam ne muljon,semmi jonak nem vagyok az elrontoja:)
amire meg oda kell figyelni a 2-es sebesseg. soxor kidobaljak,ha rossz a valto.
amugy a lap mar letezik egy ideje,csak erdeklodes hianyaban a fejlesztes abbamaradt.
fzrclub.extra.hu
Megbízható gép, a kisebb verziók is.Streetfighternek kicsit sokallom a 250 kilóját,bár erős gép,és nagy áttétellel lazán lábra áll.A vaterán most van 550000-ért,de van ott egy kisebb 750-es is 350000-ért.
Csövi!
Jo válastás a gép!Megy mint a golyo bár nem mai gyerek.Ha meg streetesre akarod áttépitteni akkor hajrá.Nekem ugy van.Kényelmes bár nem könnyü.Viszont meglepöen jol vezethetö.Ajánlom figyelmedbe a lánckerekes áttételezést.Hátulra joval nagyobb lánckereket a gyári méretnél .Nem fog menni 280-at de ugy sem kell street-es vezioban annyival menni.Cserébe olyan srintje lessz a motordnak hogy örület.A vásárlásnál vigyél mindenképp egy jo szerelöt magaddal mert elég sok ilyen gép megvan viselve-szerintem legalábbis.Amugy jo a masina.Alkatrész is van rá bontott bármennyi meg strapabiro is a motor.én gépemre rápörgettek jo 80 ezer km-t és még mindig állja a sarat.Bár az olyajfogyasztás nem az igazi
Üdvözlünk, mint jövendőbeli FZR tulaj!
Az 1000-es nagyon erős gép. Ami "hiba" szokott lenni a nagyobb olaj fogyasztás, és az exup szelep zörgése. Bár nekem csak 750-es van, de mintha ezeket szokták volna emlegetni a kollégák...
Tervem, álmom ,hogy a jövőben hozzájussak egy FZR 1000 EXUP gépezethez, olyan 94 évjárat körülire gondoltam. Át is szeretném alakítani streetesre rendesen. Már csak a pénz hiányzik a megvalósításhoz
Nos abban szeretném a segítségeteket kérni , hogy röviden ha tudnátok valamit irni összefogalalva az előnyeiről, hátrányairól, esetleg a vételnél mit vegyek figyelembe...mondjuk lehet hogy lesz egy szervízes segítségem,egy ismerős, de azért szeretném tudni.
A fórumot kb feléig átofutottam a kezdetektől már.
Előre is köszi aki segít!
ja igen.. láttam még az elején egy weblapot akartatok összehozni.
én pedig ehhez értek, szívesen csinálnék egyet,lenne bent minden exra csak tartalommal kéne feltölteni közösen.
Nincs rajta beömlő. Gondoltam rá amúgy, hogy csinálok rá egyet úgyis törött az az idom. A fényezés meg nem gond úgyis egész nam motorokat fényezek + 1 idom meg se kottyan.
kellene nekem 94es FZR 600-ra bal oldali dekli, bal oldali lábtartó és egy indexbúra...
ha esetleg vkinek van,vagy tudja hol lehet beszerezni,az legyen szives írni!
Üdv