Hello Bagoly600 engem érdekelne az a kapcsoló bár a mostanim kicsit szögletesebb de szerintem ugyanaz. Holnapra megmondom biztosra hogy kell-e. Amúgy meg tudnád mérni milyen átmérőjű kormányra szerelhető fel? Posta?
köszi előre is!
hello
vaszki conus nehogy beleted azt a szart az autoba valo ! motul castrol kÉrd meg az eladot hogy kerese ki a tÁblÁzatbol hogy a gyÁrto melyiket ajÁnlja pontosan a mocidhoz És goooo
Kedves Feri!
Most, hogy már így kellőképpen felbosszantottál ezzel a hengerfej tömítéssel, leballagtam a pinyóba, és megnéztem az enyémet régimet. A következőt állapítottam meg:
-vonza a mágnest, vagy a mágnes aztat, nézőpont kérdése....
-0.2 vastag
-ruganyos
remélem segítettem valamelyest, és jót fotóztam le... mert van még kettő ami ilyesmi, de azokat is húzza a mágnes
Sziasztok!
Van valakinek balos fzr kormánykapcsolója eladó? Engem végülis csak az index kapcsoló része érdekelne főleg szóval ha van magában valakinek az lenne a legjobb. Továbbá 2006 os 600 Hornet fékkar is érdekelne megvételre(mibe kerül ez?). Ugyanitt az említett hornethez való 2dugós úszó zsír állapotú féknyergek, betéttel esetleg komplett csőrendszerrel és munkahengerrel (NISSIN) eladóak!
Hello! Hát lehet, hogy akkor elkapkodtam a dolgot, mert ketten is a nagyobb hűtőbordát javasoltátok. Bár nekem egy nagyon jó szerelő ajánlotta a venillátoros megoldást és már rá is szögeltem. Az a baj, hogy nem fér oda az idom miatt rendesen a fesszab. elé csak féloldalasan, de elég faszán keveri a levegőt rajta így ebben a szögben beállítva. (a drótos felfogatásra nem vagyok büszke)
nahh kiprobáltam a paripát... egész jol szedi a lábát 1-2 észrevétel a Km-ora csal amikor megyek kb 100-120-al akkor 70ir amikor 60-al akkor 20-at, lámpánál induláskor becsörög (valami) szelep? vm-lánc? hmmm...
valakinek valami ötlet ora+csörgés ügyileg?
haverom megcsinalja ingyen,most mondta.vizvago geppel.szoval itt mar csak a tomites anyagarol szo la vita:) nem jott meg a szelep meg,ugyhogy csak holnap tudom meg milyen vastag kell. remelem jovo het vegere mar minden itt lesz.kis szerencsevel meg az ek is.
még nem tudom milyen kb 500m mentem vele.. most várom az olajat+gyertya+szürök+gumi..karbiszinkron stb... öszintén rosszabra számitottam(gyengébre) bár mint irtam edig max 500m....
Hello Sakto! Jó néz ki az FZR-ed! Busa után milyen? Busa gyári kormányteló nem állíthatós, de érdemes feltenni, vagy kuka?
Feri, Kiskunhalason ismerek egy forgácsolót, aki foglalkozik hengerfejtömítések legyártásával is, de autókba csinál főként, Térváz Kft. mellett van a forgácsolóüzeme ők a szomszédai (google Térváz kft. kiskunhalas,-oda lehet találni simán) fiával együtt voltak MZ-ink! Hengereket is fúrnak elég sokat...
most neztem at,eloszor ezeket a speci tomiteseket neztem.ma lattam meg az altalad emlitett motoritot. ma v holnap felhivom oket,es kerek.sztem az 1-es boven eleg lenne,bar csak masfeleset lattam.nem baj,tobb lesz a hely,legalabb fixen nem er bele a szelep a dugoba
Feri,amit tegnap adtam címet,annál van 1.8mm-es motortömítés, abból szerintem meg tudod csinálni.Én továbbra is puhafém tömítést javaslok.Legjobb a réz.
az nekem nem baj,nekem vastagabb kell es mit szolsz azokhoz a tomitesekhez,amit lentebb belinkeltem? azok jobbak,mint egy egyszeru alu,v acellemez,nem?
Pont ezért írtam, hogy ne autó tömítéssel keverjük össze a motorét. De ha megnézed egy motor hengerfejét azt max ha 8-as 40NM-rel húzod le, de a kis suzukiknál 20NM.Egy kocsinál 60 alatt nincs is inkább 100és a fölötti. A 0.13 as acéllemez meg elég puha (gondolom egy sörösdoboz azért elég könnyen gyűrhető) Csináltam már egy pár mocit eddig, de autóhoz hasonlót még nem nagyon láttam. Egy a rossz ezekbe, hogy a tömítés gyártó nem tud csinálni pont a gyárival megegyező vastagságút.
köszi előre is!
hello