Sziasztok..a napokban vettem egy 93-as fzr1000-et az lenne a kérdésem milyen tipusu olajat+gyertyát vegyek hozzá? és menyire igaz hogy ezek csipegetik az olajat?
van egy kis csörgés a kipufnál aszthiszem az exup szelep..érdemes ezzel foglalkozni?
250-esen ulok.nagy fordulatu szornyeteg. az ar lehet,h 600-asra vonatkozik,de tok mind1,mert meretbeli kulonbseg ne msok.a bonyolultsaga meg ugyanolyan. azert lehet oket is felhivom,de elobb megprobalom ezt.azta ncsinaltaotm en is az egyedi tomiteseket,es ebbol fogok meggazdagodni
megneztem a honlapjukat,megnyero! 200baros nyomasig biro lemezek,4-500fokot is birnak:D betennek egy iylet,megvadulna a motor.a henger mar reg szetrobbanna,mire kufujna a tomites ezeket sztem felhivom. csak jojjon meg a tobbi alkatresz!
Az enyém 600-as, az ár erre vonatkozik.
Nem tudom te min ülsz. egy telefont sztem meg ér.
Ez biztos jó, ha fél év múlva megint ki kell cserélni a az "olcsó" tömítést, akkor már ilyenre fogod és nem is lesz már olyan olcsó.
Sztem mindenképp megéri. De te döntesz.
Sealmark Markating műhely,Nagy Zsolt, tel:06-20-3635109.Kérdezz rá,mert nem csak motortömítést árul,hanam tömítéslemezt is,1000x500 mm-es méretben,ha jól emlékszem Motorit 5 néven.A vastagságot nem tudom sajnos,de úgy is megmondja.
miert nem teszel bele surubb,asvanyi olajat. en pl15w50-eset rakok bele.semmit se eszik.szo szerint az 1000km alatt egy centilityot se! igaz,fel van ujitva a blokk,de attol meg ehetne.
en kiprobaltam az stp-t. surubb lett az olaj tole,nem is ette azon a 300km-en,amit mentem meg utana vele. nem tudom,h ettol-e, v mar amugy is csak ido kerdese volt,h elojojjon,de nekem megvetemedett a hengerfejem,es ebbol adodoan felforralta a vizet ,meg hasonlo szepsegek. hangsulyozom,nem biztos,h ettol az anyagtol,de kisertetiesen egy idopontba esett.
Üdv
Köszi!
Arra kellene, hogy ne fogyasszon annyi olajat -hogy sürüsítsse be. Ezt egy ismerősöm mondta - ZXR-rel megcsinálta és mondta hogy alig ette az olajat...
itt mar a penz is szamit.en mar annyit rakoltottem(tobb,mint fel millio ft-ot!),h meg az egyezer forint kulonbseg is sokat jelent.nem vagyok hajlando tobbet kolteni,mint amennyi feltetlenul szukseges.herotom van mar ettol a dogtol. a ket gyari tomites annyiba kerulne,mint egy mogyorodi. 12.000Ft. ezert en inkabb 3x teletankolom. azert kivancsiskodom ennyire,mert ha nincs nagy befolyasolo tenyezoje a bevonatnak,v egy egyszeru hoallo ragaszto+alu tomites kombinacioval potolhato,akkor a franc fogja csicsazni.haverom 4000-ert megcsinalja a tomitest qrvara nem mind1,h 12, v 4. a ket tomiteses modszernel meg fix,h gebasz lesz.amekkora szerencsem van,tuti ki fog fujni,v tulvastag/tulvekony,stb. most mar kepben vagytok
Igen volt rajta vmi bevonat. Nem tudni mi az. Ez nyilván műhely titok.
Ő olyan vastagra csinálja amilyenre kéred.
Nekem nagyon vékony kellett, azt nem tudja mindenki gyártani.
A forgalmi tudtommal semmilyen megjegyzést nem tartalmaz, a központi nyilvántartó lapon jegyzik be a végrehajtó végzés ügyiratszámát,és dátumát..A műszaki vizsgán a számítógépen azonnal tudni fogja a vizsgáztató,hogy miről van szó,de őt nem érdekli a származás,csak megfeleljen a műszaki követelményeknek.Köszi Feri az infót,ha lendkerekes,akkor hagyományos tölőtekercses.
de miert?mi celt szolgal?szeretnem megerteni a mukodeset. az anyagvastagsag mar eleve bukott,mert nekem vastagabb kell,mint az eredeti.azert,h a szelepek ne erjenek bele. szoval ezert akarok midnent tudni a tomitesrol
van egy kis csörgés a kipufnál aszthiszem az exup szelep..érdemes ezzel foglalkozni?
Miket rendeltél?
Az enyém 600-as, az ár erre vonatkozik.
Nem tudom te min ülsz. egy telefont sztem meg ér.
Ez biztos jó, ha fél év múlva megint ki kell cserélni a az "olcsó" tömítést, akkor már ilyenre fogod és nem is lesz már olyan olcsó.
Sztem mindenképp megéri. De te döntesz.
http://www.motorosok.hu/szervizkonyvek/
Köszi!
Arra kellene, hogy ne fogyasszon annyi olajat -hogy sürüsítsse be. Ezt egy ismerősöm mondta - ZXR-rel megcsinálta és mondta hogy alig ette az olajat...
azt hiszem ezekben a könyvekben van valmi rajz, bár nem biztos hogy kimondottan kapcsolási, lehet hogy csak az elektromos hálózat, nem emlékszem.
Ő olyan vastagra csinálja amilyenre kéred.
Nekem nagyon vékony kellett, azt nem tudja mindenki gyártani.
nekem most gyártanak vadi újat.
Az anyag, a bevonat, a bevonat anyaga, és az anyagvastagság is kurva fontos!