Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy erted,h miket rendeltem?egyelore mg csak szelepeket,csak nem akar moggyunni
Sziasztok..a napokban vettem egy 93-as fzr1000-et az lenne a kérdésem milyen tipusu olajat+gyertyát vegyek hozzá? és menyire igaz hogy ezek csipegetik az olajat?
van egy kis csörgés a kipufnál aszthiszem az exup szelep..érdemes ezzel foglalkozni?
Q
Miket rendeltél?
Nem olcsó a technológia!
250-esen ulok.nagy fordulatu szornyeteg. az ar lehet,h 600-asra vonatkozik,de tok mind1,mert meretbeli kulonbseg ne msok.a bonyolultsaga meg ugyanolyan. azert lehet oket is felhivom,de elobb megprobalom ezt.azta ncsinaltaotm en is az egyedi tomiteseket,es ebbol fogok meggazdagodni
megneztem a honlapjukat,megnyero! 200baros nyomasig biro lemezek,4-500fokot is birnak:D betennek egy iylet,megvadulna a motor.a henger mar reg szetrobbanna,mire kufujna a tomites ezeket sztem felhivom. csak jojjon meg a tobbi alkatresz!
Q!

Az enyém 600-as, az ár erre vonatkozik.
Nem tudom te min ülsz. egy telefont sztem meg ér.
Ez biztos jó, ha fél év múlva megint ki kell cserélni a az "olcsó" tömítést, akkor már ilyenre fogod és nem is lesz már olyan olcsó.
Sztem mindenképp megéri. De te döntesz.
Sealmark Markating műhely,Nagy Zsolt, tel:06-20-3635109.Kérdezz rá,mert nem csak motortömítést árul,hanam tömítéslemezt is,1000x500 mm-es méretben,ha jól emlékszem Motorit 5 néven.A vastagságot nem tudom sajnos,de úgy is megmondja.
Bocs elfelejtettem beszúrni!

http://www.motorosok.hu/szervizkonyvek/
sejtettem:)
Feri,sajnos itt a gyárban ilyen tömítésanyagot nem használnak.
Ha el tudod küldeni meg köszönöm,vagy internetlink is jó.
miert nem teszel bele surubb,asvanyi olajat. en pl15w50-eset rakok bele.semmit se eszik.szo szerint az 1000km alatt egy centilityot se! igaz,fel van ujitva a blokk,de attol meg ehetne.
en kiprobaltam az stp-t. surubb lett az olaj tole,nem is ette azon a 300km-en,amit mentem meg utana vele. nem tudom,h ettol-e, v mar amugy is csak ido kerdese volt,h elojojjon,de nekem megvetemedett a hengerfejem,es ebbol adodoan felforralta a vizet ,meg hasonlo szepsegek. hangsulyozom,nem biztos,h ettol az anyagtol,de kisertetiesen egy idopontba esett.
Üdv
Köszi!
Arra kellene, hogy ne fogyasszon annyi olajat -hogy sürüsítsse be. Ezt egy ismerősöm mondta - ZXR-rel megcsinálta és mondta hogy alig ette az olajat...
itt mar a penz is szamit.en mar annyit rakoltottem(tobb,mint fel millio ft-ot!),h meg az egyezer forint kulonbseg is sokat jelent.nem vagyok hajlando tobbet kolteni,mint amennyi feltetlenul szukseges.herotom van mar ettol a dogtol. a ket gyari tomites annyiba kerulne,mint egy mogyorodi. 12.000Ft. ezert en inkabb 3x teletankolom. azert kivancsiskodom ennyire,mert ha nincs nagy befolyasolo tenyezoje a bevonatnak,v egy egyszeru hoallo ragaszto+alu tomites kombinacioval potolhato,akkor a franc fogja csicsazni.haverom 4000-ert megcsinalja a tomitest qrvara nem mind1,h 12, v 4. a ket tomiteses modszernel meg fix,h gebasz lesz.amekkora szerencsem van,tuti ki fog fujni,v tulvastag/tulvekony,stb. most mar kepben vagytok
sztem az,mert egy baszottnagy magnesezett kerek van benne.csak nem megszakitos,hanem jelados,ennyi.
Szia!

azt hiszem ezekben a könyvekben van valmi rajz, bár nem biztos hogy kimondottan kapcsolási, lehet hogy csak az elektromos hálózat, nem emlékszem.
Feri,ne bonyolítsd túl,vegyél kettő gyári tömítést,hőálló tömítésragasztóval kend össze őket,azzal biztos jó lesz.
Igen volt rajta vmi bevonat. Nem tudni mi az. Ez nyilván műhely titok.
Ő olyan vastagra csinálja amilyenre kéred.
Nekem nagyon vékony kellett, azt nem tudja mindenki gyártani.
A forgalmi tudtommal semmilyen megjegyzést nem tartalmaz, a központi nyilvántartó lapon jegyzik be a végrehajtó végzés ügyiratszámát,és dátumát..A műszaki vizsgán a számítógépen azonnal tudni fogja a vizsgáztató,hogy miről van szó,de őt nem érdekli a származás,csak megfeleljen a műszaki követelményeknek.Köszi Feri az infót,ha lendkerekes,akkor hagyományos tölőtekercses.
ja meg vmi,a mogyorodi neked mibol csinalta? kapott a tied is bevonatot?vagyishogy bevonta ezzel a fekete gumi v grafitanyaggal?
Pontosan 12 000 ft.
nekem most gyártanak vadi újat.
de miert?mi celt szolgal?szeretnem megerteni a mukodeset. az anyagvastagsag mar eleve bukott,mert nekem vastagabb kell,mint az eredeti.azert,h a szelepek ne erjenek bele. szoval ezert akarok midnent tudni a tomitesrol
Csak is a mogyoródi!

Az anyag, a bevonat, a bevonat anyaga, és az anyagvastagság is kurva fontos!