Sziasztok! Ma délután meghalt a motorom, utánfutóval kellett hazahúzni. Remélem azért nincs nagyon nagy baj, mert nem szeretném ha vége lenne a szezonnak.
Na a műgyűjtő kolléga Én lehet, hogy eladom minkettőt
Amúgy kipróbáltam a FiZzeR-t az (új karbisorral) Hát most végre alul is megy csak van benne 3-4000 között
egy kis lyuk, de gondolom az exup hiánya miatt van. Tényleg nem szedtem szét a karbit, de valszeg valamelyik membrán lyukas lehet, mert picit lassan reagál a gázra. De ma megint teszt
igen exup!98-as thunderace blok van benne kevés kilométerel és naon brutál olajat nem eszi mert kovácsolt dugok de ha van pofám nameg pénzem akár fiatalabbat is beletehetek pl:R1 650-et kérekde 600-ért oda adom ja és sokminden lehetöség rejlik az alvázszámban hihihi
SZiasztok én az átirást megusztam 35-böl de ebben benne van a bisztositás is pedig 1000-vagyok hihihi és a multhonapban csináltam TSCL-alvázszám és nem kellet eredet vizsga
bármilyen yamaha blokor betehetek és Gooo!nincs motorszám R1? még az is lehet ja és eladó
ja szokott lenni a közepén egy csillagcsavarhúzós kis izé is, legalábbis nekem van. de nem nagy agymunka, a blokk egyik ha nem a legmélyebb pontja felé keresd. nagyon más nem lesz az alján.
Na srácok,reggel7 óra 40-kor sorba álltam,és 9.15-re végeztem az átíratással.Eredetvizsgálat 15500,forgalmi 6000,törzskönyv szintén 6000,illeték 8980Ft.Összesen 36480-at fizettem állambácsinak egy Yamaha Fzr500-as motor átírásáért.
Én is szeretnék Magyarországi jogositványt hogy ne tudják az itteni rendörök bevonni
Iratkozhatok hozzád?