egesz pofas tole. majd en is teszek fel kepeket,ha hetvegen eljutok odaig,h felrakjam,de mar kezdik beosztani az idomet.eddig csak egy gepszereles,meg egy PDA frissites van kilatasban.ja meg egesz vasarnapos strand. tok jo,h nem en gazdalkodom az idommel...
tomitesrol van vmi?
hozozatennem,az enyem is gyuri,ha nem is az aszfaltot,de a foldet rendesen:) egy 5 centi mely lyukat azert sikerult otthagynom haverom bejaroja mellett.pedig akkor meg bejaratos volt,nem is porgettem. akkora ero va nbenne,h ihaj.csak gyakran szetszalad a menes
ja csak hozzatennem a multkori motorkinyiros esetemhez,h miutan tegnap du skoel motorjahoz kozel hajoltam,h meghallgassam a motor hangjat,leallt. pont,mikor kozel hajoltam.ez tuti jel.mi lett volna,ha meg ra is ulok?
latom lesz kivel gyorsulnom:D vegulis mar 500-as kawaval gyorsultam.te sem lennel ellenfel na jo,hozza tartozik az is,h megevett,mint menyet a tojast reggelire
pl ezt a negyszazast,amit most itt alalttad hirdettek,siman a javitasi koltsegbol megvehettem volna nem adom fel. meg nem.majd ha megint gond lesz,akkor. tudom,mazochista vagyok
Szivesen Koma!
Amugy meg te bánhatod hogy nem jöttél a motoros talira.reggel 5-ig ittunk meg buliztunk.Szédülö fejjel mentünk haza 10 orakor vasárnap.Igen jo volt.Röhögtünk annyit mint az állat.Kocsidrol meg olvastam.Szegény pára.
A forumrol meg annyit hogy tényleg sokan irnak.Alig birom követni
A farokidom sajna nincs meg az ezres FZR-re mert azt modositottam és a gépen maradt.Csak oldalso idomjaim maradtak meg.Az is 92-es Exup-os.Az egyenirányito meg sajna nincs meg az YZF-röl mert lelopták rola mielött megvettem .Viszont megvan rola a szuper hátso villa rugostaggal együtt meg a komplett blokk is.Q -nagyon peches vagy azzal a géppel.Enyém is oda-vissza van de az aszfaltot feltekeri rendesen és soha nem hagyott cserben.
helló adam, lenen 1 kérdésem le tudnád fényképezni a fejidomod tartó konzoljaid? nagyából ugy hogy a tank magasságában legyen a fényképező. mer úgynézki el van deformálodva a fejidomom és ugy nem tom felrakni a plexit, és azért kérném a fotót hogy tudjak mihez viszonyítani,
meg a másik: apukáddal beszéltél már az oldalidom ügyében?
üdv,
Nagyon jó vétel volt,nekem is a másik lehetőség egy GSX750-s volt,csak amit néztem Baján,az eléggé kókányolt gép volt.De nem bántam meg a Yamahát,holnap jön vissza a szerelőtől,azt mondja már viszi a 210-et.
hali!
szombaton ha minden igaz megyünk többen turázni ha gondolod és van kedved akkor tarts velünk. pontos uti tervet még nem tudok. gondolom csak tényleg tura tempos tura lesz mert ezt-s ismerös is jön velünk.
Hali.
250.000 ft volt a suzi, mert a srác nagyon meg volt szorulva és gyorsan kellett neki a pénz igy sokat tudtam alkudni. elég nyomatékos a gép, már 3 -ezertől van nyomaték. állapota kitünő. menni hogy megy? haza felé 200-ig huztam neki. barátságos gép.
Yamaha FZR 400 eladó, 1987, kitűnő erős motorikus állapotban, gyári szép idomzattal, csendes blokkal, megbízható, műszakival, törzskönyvvel eladó.
Ára: 300 e Ft
Elérhetőség az adatlapomon.
hat nem olcso,meg kell mondnai.de azert ksozi,elrakom a cimet,mert sztem nem lesz mas megoldas. foleg,h egyedi kell. jovok egy sorrel.ha vegre meg lesz tartva ez a forumtali,akkor emlekeztess! mar vkinek tartozom,remelem nem felejtette el
Kovács Zoltán, Mogyoród Templom utca 25
20/9346659
Nincs közel, de borítékban feledod a régit és 2 nap múlva jön vissza az új.
nekem most csinálta a szerelőm mindig innen rendeli nem Pestről a Jókai térről.
12 000 ft volt.
tomitesrol van vmi?