Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! valaki eltudná küldeni egy 90-es FZR 600-as blokkjának a robbantott képét?! vagy elmondani hogy hol kell leereszteni az olajat!? Sűrgőős! Köszi
mert szet volt kapva,mint most:) 10 honap kieses,1 honap motorozas,aztan meg int most ne mtom mennyi kieses:D
hát én vhogy nem birnám h a garázsba áll..minden fasza műszaki minden oké a motorral is erreföl nem használhatom utána meg tél..ha nem viszik el akkor meg megmarad és megvár:)
amugy neked mért kellett 10 honapot várni?
Üdv!
Te, elég valószínűnek tűnik, hogy ilyen kell. Milyen évjáratú a moci? elöl két kerek, hátul két nagy kockalámpa...
Amúgy az a biztos ha rápróbálom.
Ezek szerint van eladó?
fel ev miatt eladod a motort?annyit rohogve kibirok elvegre en amr varta m10 honapot is
kijött elém az a buzi és megpróbáltam kikerülni ő meg ergyből balra fordult és ütköztünk..és a rendőrség úgy állapitotta meg h mind2-en hibásak vagyunk..és elveszik a jogsit fél év eltiltás.
De ha mondjuk 100-al megy ott,ahol csak 50-el szabad,akkor elhiszem!
azért mert kijöttek eléd,nem veszik el a jogsit....
nem nem macskát ütöttem el:):(
kocsival voltam és kijött elém egy másik kocsi..
de ilyenkor minden kategóriát elvesznek
ezért eladó a moci! me csak áll a garázsban. 580000-alku lehet:)
sztem én vagyok az egyetlen 250es aki igen..
Sziasztok remelem beszalhatok a beszelgetesbe eni is.Megvegytok elegedve az FZR?
ertem,koszi.akokr megprobalok mashonnan keriteni.
a tieden,ha az Ac pumpara gondolsz,akkor a tank hatso vege alatt, ahol a hatso villa kapcsolodik a vazhoz,ott van.kozvetlenul a fesszabb felett.elvileg van ott egy benzinszuro is. amugy egyszeruen nyomonkovetheted.ki a tankbol egy cso,meg y az AC pumpaba,aztan onnan a karbiba.
de ezeket csak 3 napja tapasztalom,
ja és feri megkérdeztem és sajnos nem csinálnak motor hengerfej tömítést csak teherkocsiét.
tudom hogy recereg, de nagyon halk lett, de még befejezi a szivattyúzást. meg neha azt veszem észre mintha benzin hiányos lenne menet közben,
elvileg ez olyan, (legalább is az enyém, de szerintem mindegyikben ) hogy egy elektro mágnes rángat egy pumpát.ha csak a gyújtást adod rá akkor egy ideig recereg amíg felmegy a nyomás, aztán ki kell kapcsolnia
egyenlőre még nem tudom, csak azt vettem észre hogy nem olyan villám a hangja és nyöszörög, mintha merült aksival próbálnám beindítani.
elromlott az ac pumpád? én is szívtam vele, ha kell ötlet szólj...az enyémen a tank vége alatt van de az 750-s
Mi történt,elütöttél egy macskát?
érdeklődni: 06304511005
vagy emisz@freemail.hu
hello mindenki!
eladóvá vált a motorom:(
sajnos most elveszik a jogsimat elég hosszú időre.
a motor yamaha fzr 600 nagyon jó állapot,új gumik,fékbetétek, telószimering,szép fényezés,minden jó és működik rajta,2010 április végéig műszakival.van hozzá sportdob+gyári is. irányár:580000ft
hali látom keresel idomot ezt a fajtát?
megtudja nekem mondani valaki hogyhol található az üzemanyagszivattyű a 250-es fzr-en?
még nem tudtam utána kérdezni. sajnos de igyekszek.
hja,csak velem a sotet ero van