Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennnyiér vetted a suzuki? hogy megy? műszaki állapot?
ok,varlak
na lassan indulok, még itt helyben van 1-2 dolgom aztán már úton is vagyok
kemeny 3900 jo magyar forint:)
hat ha gondolod,hozhatsz tolem furot is,es megprobalhatjuk megoldani:)
oké rendben csak azért kérdezttem a fúrást mert az idomon 1 rész ki lett pótolva és nem tom hogy jó helyen furtam-e át. és akkor mennyi is a plexi mert akkor pontosan viszem hogy ne keljen ott váltogatni:-)
ha az eredeti lyukak vannak a fejidomban,akkor nem kene,h furjunk.meg mit is furnal,mert hat plexit ugye nem nagyon szabad,mert megtorik,az idomot nmeg franc tudja.mind1,megprobaljuk furas nelkul,ha nem jon ossze,akkor radbizom mi lesz:)
hát az plexinek nem nevezném. de majd meglátod.
imbuszkulcs nem kell,van egy boseges csavrhuzo keszletem,abban minden benne van. remelhetoleg nem kell furni.furgepen nincs,csak maroslelen vannak ilyenfajta szerszamaim. a 8-as,meg 10-es kulcs sztem boven eleg,felteve,h a regi plexidet fogja:)
na beraktam 1 10-es 1 8-as meg 1 kis imbusz kulcsot.
kell még valami?
ha furnunk kellene tudunk furni?
ok,megoldjuk okosban:)
ha feltudjuk akkor felrakjuk, akkor viszek kulcsot. csak lehet hogy macerás lesz mert lehet el van ferdülve a fejidomom majd ott kiderül, azért viszek táskát a plexinek.
a simsonra is ezt mondtak.a felujitott 250-esmre is ezt mondtak,a 125-os ns-emre is ezt mondtak,megis mindet kinyirtam.pedig nem is hajtottam oket.egyszeruen minden elozetes jel nelkul tonkrementek alattam
ezt nyírhatod nehezen meghalós fajta:)
most konkretan nem akarok esztergomba, foleg,h ket jegyzotok van
nem,mert tonkreteszem:D nalam minden motor tonkremegy,feltem oket magamtol:P
de a hangjat szivesen meghallgatom. fel is szereljuk a plexidet?csak azert,h hogy keszuljek.10-es vilalskulcs kellene,mert egy darab kulcsom nincs,csak csavarhuzom:) ja a plexihez kaptal csavarokat is,ezt elfelejtettem mondani:)
enyémmel is mehecc ha feljössz:)
q van kedved majd gurulni egyet az enyémmel?
vagom,csak nincs ra penzem
Az egyik 600-asomról beszélek mert eladó
ja,csak hogy dicsekedjek: az enyem uresbe ment 60-nal tobb,mint 5 km-en keresztul, rossz kipufogoszeleppel! (igaz utanfuton volt )
na jo,persze,de egy 250-est hogy feszitek szet,h beferjen egy 600-as blokk? raadasul ne mis akarok mar kolteni erre a motorra,mert mar igy is tul sokat koltottem. egy tomitest meg kibirok,nade egy uj blokkot?felejtos....
Köszi, megkérdezem!
én is e-bay-ról vettem angliából postaköltséggel 6000-ért:)

Bagoly el van tűnve de ő segített.fel kell huhogni a fórumra
tegyél bele egy 600-as blokkot vagy adok egy komplett 600-ast tedd rá a rendszámod és szaggathacc is.
1-esbe 90-et megy:)
add el a mito-dat és akkor egy ideig itathatod.Ha meégsem megy szólj ha eladod:D